Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft Island (1.2.3) [Survival+Frakcje] GORĄCY!

magik110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Craft Island

Jest to serwer Survival z dodatkowo dodanym pluginem Frakcje.

Panuje tutaj miła atmosfera oraz ogarnięta administracja.Server jest 24/7 i jest to dedyk.Jeśli chcesz dowiedzieć się szczegółów wbijaj!

Krótkie Info o Serwerze:

IP:94.23.246.207:25058

NAZWA:Craft Island [sURV+FRAKCJE]

Liczba miejsc:40

PvP:Online

Nether:Online

Potwory:Online

Zwierzęta:Online

White-List:Offline

Premium:Offline

Opublikowano

pierdole ktory to juz serwer gdzie wylogowalem sie z full eq wbilem spowrotem i juz nie mam nic do chuja

nie polecam

brak generatora raporcik =)

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

nie zebralem o nic 12 letni pierdolony smieciu

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

witam jestem nowy w trybie survival bo zazwyczaj gralem na FB. wbiłem sobie na ten server z kolegą i zrobiliśmy sobie nawet fajny podziemny dom (gramy na tym servie już od około tygodnia i nie było na nas żadnych skarg, HA, nawet myslelismy nad kupnem vipa!), a potem jak obaj poszliśmy kopać to ja dostałem jakiegoś bana za jakiegoś xraya. nie wiem o co chodzi. kopałem sobie spokojnie i mój kolega też, gadaliśmy na skype i ogarneło nas ogromne zdziwienie jak okazalo sie ze ja mam jakiegos permbana za rzekomego xraya, którego nie używam, nigdy nie używałem i nie mam zamiaru używać, nie znam się na moddingu w ogule, i nawet nie wiem jak zainstalować jakiekolwiek mody, jedyne co umiem zrobic to podmienic textury^^ a jakiegos modloadera to nawet nie mam zainstalowanego bo nie wiem nawet jak a i tak mi to ustrojstwo niepotrzebne bo podobno potem duzo konfiguracji trzeba robic. więc mam nadzieje że to była zwyczajna pomyłka i prędko będę mógł znowu sobie zagrać. mój nick to fiquss97.

PS: GRAŁEM NA WIELU serverach i NIGDY jeszcze taka sytuacja nie miała miejsca.

31141tz.gif

ubd5178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...