Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klasa

A.R.M.Y.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to w tym mam wyjeb*** problem poniewasz mieszkam w hiszpani i tu graja jedynie w Wow`a takze to bedzie troszeczke hardcore, takze nie wiem co zrobic co do lapka na normalnych detalach bedzie chodzilo do internetu mam komorkowy ale pamietam juz kiedys gralem tak jakos z 2-3 lata temu na tym samym interniecie i normalnie chodzilo pamietam ze gralem taka emo dupa chyba czarodziejka xD takze kompletnie nie wiem co zrobic i coraz bardziej mi sie chce grac a wy mi tu jeszcze piszecie ze gra jest zajebi*** i wciaga QQQQry

Evry body love Śmietana

Opublikowano

sciagam jakiegos manual patcha E4 do HelpDesku zara napisze jak to nie pomoze to moze sciagne clienta po hiszpansku lub ang jak tak nie bedzie chodzic to zostane informatykiem jedynie po to zeby zniszczyc Reppelz xD

Edit : Jestttttttttttttt helpdysk odpowiedzial link jest, tera trzeba go sciagnac na necie 56kbs w bialy dzien -.- ALE LINK DO MANUALA JEST!!!! Dobra jesli kogos by interesowalo sciagniecie Manual Patcher`a podaje link -

http://file.gpotato.eu/rappelz/Manual Patch/nUpdater-499-(500-546)PL.exe

No i tyle wielkie dzieki Rakocy jak bedziesz potrzebowal noobka support(heal czy buff, zalezy od klasy xD) to pisz ;D WIELKIE DZIEKI ZA POMOC ! MPCFORUM THE BEST !!!!!!!

Evry body love Śmietana

Opublikowano

ARMY nie sądzę ,żebym potrzebował bo moja postać ma 150 lvl ^^. Poza tym skończyłem swoją karierę ,a jeżeli Ty będziesz czegoś potrzebować w grze to zapraszam do mnie na pw.

Dziękuję za info z manual patchem.

Zrobię nowy temat ,aby ludzie widzieli ,że jest rozwiązanie ^^.

Temat zamykam. Jeżeli będziesz miał pytania to napisz na pw to otworzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...