Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klasa

A.R.M.Y.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiec jak pisze w temacie jestem kompletnie zielony wlasnie sciagam Rappelz i kompletnie nie wiem jaka rase i klase wybrac, pasowal by mi jakis long-range support lub heal tak zeby zawsze bylo z kim grac, co do klasy to najlepsza taka ktora zawsze w pt jest potrzebna i duzo osob ja nie gra, jesli jakos ``pobocilem`` w poscie to przepraszam ale jestem kompletnie zielony co do gry.

Wielkie podziekowania z gory. ;)

Evry body love Śmietana

Opublikowano

Często pt to

Uzdrowiciel / Kapłan

Tutaj mini poradnik :

http://www.mpcforum.pl/topic/421530-poradnikrasy/

Opublikowano

Nie no idzie sie zabic 8S najpierw official download dochodzi do 99.99 i samo sie zatrzymuje a teraz po 10h meczenia sie z gra nie chce mi patchowac normalnie moge wejsc w Opcje i Pomoc ale jak daje na start to nic -.- nie wiem co mam zrobic pls help

Evry body love Śmietana

Opublikowano

Tez szukalem ale wszystkie linki wygasly, a najgorsze to jest to ze coraz bardziej mi sie chce grac w Rappelz xD

Evry body love Śmietana

Opublikowano

Instaluj jeszcze raz.

Zainstaluj net framework 3.5

Napisz do mistrzów gry o manual patch.

Poradnik jak skontaktować się z Mistrzem Gry.

http://www.mpcforum.pl/topic/240161-tutkontakt-do-gm/

Opublikowano

tak wgl to ja nie moge nacisnac na Start tylko pasek MPCy reje itp i na dole tylko opcje i pomoc co do farme 3.5 nie zadzialalo ;(;( QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Evry body love Śmietana

Opublikowano

No to przeinstaluj.

Napisałem do MG o Manual patch.

Dostanę odpowiedź zapewne w poniedziałek bo w weekendy oni nie pracują ^^.

Opublikowano

Pisac tez napisalem a tym ze w weekendy nie pracuja to powinni to ich praca, a co do gry to odinstalowalem z 3 razy farme nic nie dal moja ostatnia szansa to manual jak nie to sprzedam dusze szatanowi tylko musze pomyslec jakie jeszcze 2 zyczenia ;) QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QRY !!!! SMIETANA BYC ZLY SMIETANA CHCE GRAC! xD o i Rakocy polec na jakim serwie grac xD Smietana Bot4eEver!

Evry body love Śmietana

Opublikowano

Spróbuj jeszcze taką opcją . Odpal rappelz przez :

1. Win98sUpdateUtil
  2. SFrame

Oczywiście ,że Serafin :)) Bo na cerberze można jedynie expić i to jest głupie ,a na serafinie są PVP :))

Opublikowano

No nic dzieki za pomoc ide poplacze w kacie do poniedzialku a jak MG/GM beda mieli na mnie wywalone to kupie czarne swieczki xD Wielkie dzieki za pomoc

Evry body love Śmietana

Opublikowano

A jak instalowałeś grę?

Wiem ,że trzeba zrobić tak ,że wszystkie składniki gry usunąć ,a potem dopiero zainstalować.

Możesz popróbować jeszcze z firewallem , antywirusem , błędami rejestru.

Opublikowano

patrzylem na wszystko usunelem wszystko restart lapka instaluje i dalej nic, ale cos napewno musi byc z instalka bo nawet nie mozna na start kliknac no nie wiem poczekam na patchera i zobacze jak to nie zadziala to bede musial sb odpuscic Rappelz mowi sie trudno ;I

Evry body love Śmietana

Opublikowano

sciagam manual`a 700 721 watpie zeby cos to dalo ale moze wydazyc sie cud xD

Rakocy ile zajmuje twój folder z Rappelz?

/ Nie pisz post pod postem bo za to jest warn. Chyba,że w odstępie 24h.

Narazie ostrzeżenie bez konsekwencji ,ale następnym razem otrzymasz warna.

/Rakocy

Evry body love Śmietana

Opublikowano

Niestety nie otrzymałem odpowiedzi...

Może po prostu poczekaj do jutrzejszej aktualizacji i ona coś zmieni.

Jeżeli nie to spamuj im mailami ^^

Opublikowano

sciagalem wszstkie linki i nic-.- teraz torrent ale chodzi po 5-6 kbs, Gra sie patchuje przed czy po wcisnieciu ``Start``???

Evry body love Śmietana

Opublikowano

torrent sie sciaga 3 dni i dopiero jest 61.4% -.- co do pomocy od adminow na forum zawsze sa te same odp-.- w nocy wbije na pc i wtedy zobacze jak nie wbije to to to ... nie wiem co zrobie -.- i juz zaczelem spam ale nic nie daje -.-

Evry body love Śmietana

Opublikowano

tez mialem taki problem. wiec jest jeszcze jedno wyjscie- zrzuc sobie caly katalog od kolegi ktory tez gra;] albo popros zeby ci sciagnal i badz dobrej mysli bo warto. tak jak pisali Rappelz wciaga i to bardzo:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...