Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Łindołs łosiem" consumer preview.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdole. już 3 temat... hehe dobrze że z sensem piszesz te tematy... ale kur wa to nie dział " zadaj pytanie " :D

Napisz ile masz ramu , jaki procesor.

/AceBoy: Proszę o ogarnięcie słownictwa.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jak chcesz, to instaluj.

Ale brak przycisku Start i te Metro(kafelki)..... ehh

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

ze strony m$.

Dobra kilka moich uwag.

1. IE 10 to syf! Gorszego gówna nie ma. Musiałem na starym telefonie pobierać przeglądarkę, żeby dało się pobrać byle co.

2. "kochany" instalator łindołs łosiem instalował go AŻ!!! 2 godziny, oczywiście po pobraniu.

3. Brak pl. Lecz to nie kłopot.

4. Metro gui da się ogarnąć. Jest nawet spoko.

5. Jako 1st co zrobiłem to pobrałem gg i steam. Przy instalacji steama wywaliło 10 błędów, co dalej to nie wiem.

6. Brak opcji wyłącz komputer.

7. Na ie 10 miałem problem z zalogowaniem się na mpc. Nie wyświetlało się okienko.

8. Wydaje mi się, że podczas instalacji gg coś jest nie tak. GG JEST PO CHIŃSKU!! nawet nie wiedziałem, że gg ma taki język ;/

9. Nie da się zalogować na gg.

10. Mam wrażenie, że coś z netem jest nie tak. down mam 1 mb/s zamiast 10 mb/s

11. Nic nie działa. Nawet tibia. Choć jest uruchamiana jako admin.

12. Po podłączeniu xperi x8 system dostał lagozaura. Tak samo z neo v, samsung monte i se k550i

graphic.png

Opublikowano

1. Dokładnie, ale ja umiamiem chociaż pobrać inną przeglądarkę

xD

2. U mnie instalowało się jakieś 10-15 min

3. To dopiero Consumer Preview.

4. Nom ) Ale i tak wolę Stare menu start (

xD), są już do tego programy.

5. Aplikacje nie są jescze dostosowane do nowej architektury

:D Gdy wyjdzie oficjalna wersja to producenci powinni naprawić błędy.

6. JEST ! Otwierasz metro, prawy dolny róg i przesówasz w górę, bierzesz Settings i Power

:) Pogmatwane, tak to jest duży -

7. 1 prawo internauta: Ie służy do pobrania innej przeglądarki.

8.

xD

Opublikowano

@up.

5. Nie prawda. Na developer preview wszystko działało :).

6. Nie prawda. Lapek się nie off'a. Cały czas jest dioda zapalona, tak jak w stanie wstrzymania.

7. Z ie 10 nie da się nic pobrać!

13. Nie da sie wejsc do bios. Ekran bios'owy wylacza sie po 1/10 sekundy. Za 14 razem sie udalo. Ustawilem bootowanie z dvd. Wracam do windows 7.

14. Udalo mi sie uruchomic jedna aplikacje :) Byl to windows games live. Reszta nie dziala. ( testowane 23 aplikacje w tym gry, i inne ). na poprzedniej wersji dzialalo.

graphic.png

Opublikowano

@up.

5. Hmmmm, to zaprzecza prawu wszechświata ! A no tak ... zapomniałem że microsoft jest zakopany pod ziemią i nie wie co to minimalizm, prostota i intuicyjność :P

6. o.0 Ja na swoim komputerze stacjonarnym mam diode która w stanie wstrzymania mryga, a po wyłączeniu win 8 nie mryga. mogę normalnie odpiąć wtyczkę , podpiąc i wsio gra.

7. E tam.Ja tam mogem.

Opublikowano

to, że system da się strawić to zbyt heroiczne słowo. Każda aplikacja wywala jakiś błąd.

Zapewne bedzie to system dobry, ale tylko w 1 becie. Potem zjebia go jak viste. Microshit bawi sie tak jak zawsze. Jedynie 7 nie zjebali tak mocno

graphic.png

Opublikowano

Micro$hit schodzi na psy, gdyby nie gry to bym już daawno przeszedł na linuxa. W kolejnych wersjach to co było dobre jest złe a to co było złe jest jeszcze gorsze. Po prostu masakra, win 7 nie jest zły, ale i tak siedzę na nim tylko ze względu na aktualizacje (bezpieczeństwo) i kompatybilność z nowymi programami.

Opublikowano

a ja mam przejeb .... próbowałem zainstalować prawie 20 programów do nagrywania płyt... wszystkie miały "errory", praktycznie nic nie działa. Muszę znaleźć kompa starego, bo windowsa 7 nie wypale.. a płytę nie wiem gdzie mam.

System jest w wersji alpha więc czego tu się spodziewać?

Jak usprawiedliwisz to, że w developer preview działało 99% rzeczy? Zmieniłem na 7 ze względu na oczojebny zielony w win8.

@up.

Też bym przeszedł na inny system, ale jestem zależny od microshitu. Jakby 99.99% programów nie było tworzonych pod winde to pracownicy reymondu mieli by nie 90% udziału na świecie tylko max 5%. Niech biorą przykład z appla ( nie jestem fanboyem ) pracowałem na szkolnym kompie Imac. Miał 1 gb ramu, proc 2 x 1.6 ghz i grafa jakaś 128 mb. Przez 2 godziny pracowałem na nim i!! po mimo, że miałem otwarte 6+ okien safari, do tego gimp i program do obróbki video! zero ścin. Na win xp, viszta, sedem, łosiem dawno by wyskoczył bluescr.

"najlepszym" systemem ms był Vista! tak nie pomyliliście się! vista!. Ten zajebisty system potrafił wyjebać bluescreen przy włączaniu przeglądarki! cud, miód i orzeszki.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...