Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej PVP

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mam już pomysł na drugi taki turniej (bo w pierwszym nie brałem udziału gdyż był bez sensu i za szybko został zorganizowany). Ten turniej to jakaś lipa. ;/ Po pierwsze granie na własnych klasach (LoL co to za turniej na własnych klasach ??) Z tego co słyszałem od "kogoś" to brak porozumienia ze swoim teamem podczas rozgrywki tzn. zero zgrania, zero taktyki jeden poszedł w prawo z paką i od razu padł, a reszta poleciała w lewo.

Drugi turniej powinien być poważniejszy, a na pewno będzie wielu chętnych. Mianowicie:

-Pełne zasady ESL,

-Gra na PRO Mod 1.10 (jak nie 1.10 to 1.8),

-Granie z ESL Wire (dla niewtajemniczonych: AntyCheat),

-Pełne opracowanie strategii (czyli: treningi "zapowiedziane", a nie odbywające się kiedy komuś się zachce),

Dobrą inicjatywą jest też założenie mini klanu (np.: MPC Clan , MPC Team) i zagranie VERSUS'a.

To jest tylko moja myśl gdyby był pomysł kolejnego turnieju.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To mam już pomysł na drugi taki turniej (bo w pierwszym nie brałem udziału gdyż był bez sensu i za szybko został zorganizowany). Ten turniej to jakaś lipa. ;/ Po pierwsze granie na własnych klasach (LoL co to za turniej na własnych klasach ??) Z tego co słyszałem od "kogoś" to brak porozumienia ze swoim teamem podczas rozgrywki tzn. zero zgrania, zero taktyki jeden poszedł w prawo z paką i od razu padł, a reszta poleciała w lewo.

Drugi turniej powinien być poważniejszy, a na pewno będzie wielu chętnych. Mianowicie:

-Pełne zasady ESL,

-Gra na PRO Mod 1.10 (jak nie 1.10 to 1.8),

-Granie z ESL Wire (dla niewtajemniczonych: AntyCheat),

-Pełne opracowanie strategii (czyli: treningi "zapowiedziane", a nie odbywające się kiedy komuś się zachce),

Dobrą inicjatywą jest też założenie mini klanu (np.: MPC Clan , MPC Team) i zagranie VERSUS'a.

To jest tylko moja myśl gdyby był pomysł kolejnego turnieju.

Wezwij prezydenta jeszcze na mecz i zadzwoń po policję aby był bardziej ''poważniejszy'' ..

Mówisz ze ten turniej to jakaś lipa ? Sorry winetu ale nie wydaje mi się że każdemu będzie się chciało zakładac konto na ESL ściągać ESLW i się z tym bawić.

cytuje : 'a na pewno będzie wielu chętnych.' w to kolego wątpie .

Opublikowano

I właśnie tu jest problem , aby zrobić taki konkurs trzeba mieć +10 ludzi , a z ESL mogą mieć problemy , co do taktyki , ja z viOleentem grałem na mikro , z full taktyką , to już powinna być sprawa team'u jaką taktykę obejmie , przecież nie będziemy kazać komuś grać tak i tak ...

Opublikowano

Szkoda ze PC mam off ...

Tia taktyka w codzie hehe gowno warta jezeli jest 2 dobrych graczy i graja z glowa to nic nie jest potrzebne wystarczy ts

Brak ustawienia wlasne taktyki ? wtf >?

Opublikowano

Wezwij prezydenta jeszcze na mecz i zadzwoń po policję aby był bardziej ''poważniejszy'' ..

Mówisz ze ten turniej to jakaś lipa ? Sorry winetu ale nie wydaje mi się że każdemu będzie się chciało zakładac konto na ESL ściągać ESLW i się z tym bawić.

cytuje : 'a na pewno będzie wielu chętnych.' w to kolego wątpie .

Hahahahaah ale deebil. Chciałeś się popisać tym postem noobku?? Może ty masz problemy żeby założyć konto na ESL w 30 sek. i ściągnąć ESLW w 1 min. instalować je 30 sek. i zalogować się tam w ciągu 10 sek. Jeśli tobie najprostsze rzeczy sprawiają problem to niedługo będziesz miał trudności z wysraniem się "no life" zasmarkany.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Hahahahaah ale deebil. Chciałeś się popisać tym postem noobku?? Może ty masz problemy żeby założyć konto na ESL w 30 sek. i ściągnąć ESLW w 1 min. instalować je 30 sek. i zalogować się tam w ciągu 10 sek. Jeśli tobie najprostsze rzeczy sprawiają problem to niedługo będziesz miał trudności z wysraniem się "no life" zasmarkany.

Nie będę sie rozpisywać... ale to co ty tu teraz napisałeś świadczy tylko i wyłącznie o tobie i twojej kulturze, i o tym kto tu jest kim . Poza tym niczym się nie popisuje , bo każdy wie że ESLW może sprawić mnóstwo problemów .

Opublikowano

Nie będę sie rozpisywać... ale to co ty tu teraz napisałeś świadczy tylko i wyłącznie o tobie i twojej kulturze, i o tym kto tu jest kim . Poza tym niczym się nie popisuje , bo każdy wie że ESLW może sprawić mnóstwo problemów .

Sprawić mnóstwo problemów?? Człowieku co ty pieprzysz!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie zniechęcaj ich do tego!! Kto może mieć problemy z ESLW. Nawet napisze ci instrukcje co i jak krok po kroku:

1. Ściągasz ESLW (ESL Wire)

2. Instalujesz

3. Otwierasz

4. Logujesz się za pomocą e-mail i hasła których używasz na stronie ESL

5. Przechodzisz do zakładki Game

6. ESLW sam wykrywa zainstalowane gry

7. Zaznaczasz grę, którą chcesz aktualnie odpalić

8. Klikasz Graj

9. Czekasz aż ESLW zrobi swoje (trwa to ok. 30 sek.) w tym czasie sprawdza czy nie masz cheatów, itp. itd.

10. Uruchamia ci się gra, którą wybrałeś

11. Klikasz Shift+Tab (żeby zobaczyć okienko Steam w grze)

12. Wybierasz znajomego, który założył Party na ESL

13. Dołączasz do jego gry

14. GRASZ !!

I co jest to takie trudne?

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@up

Czasami nie idzie odpalic gry przez ESLW , czasami ESLW wyłącza się tuż po odpaleniu gry , czasami ESLW przycina grę dużo by tego wymieniać.. ale widze że tego nie pojmujesz . Nikogo nie zniechęcam tylko mówie że MOŻE sprawić CZASEM problemy . Ogólnie chodzi mi o to że najpierw pisałeś że turniej który zorganizował zaid , jest lipny i do bani . Potem napisałeś że chcesz zorganizować swój turniej z zasadami i regulaminem i innymi bzdetami jak na jakimś WCG . Napisałem moją opinie co do twojego ''turnieju'' a to chyba robić mogę nie ? Jeśli ty możesz zadawać opinię jaki był turniej zaid'a ? Oszczędź swoje kolejne komentarze i uznaj tak jak ty to napisałeś mnie za , cytuje: ''deebila , nolife zasmarkanego'' ;) .

Opublikowano

@up

Nie chciałem stworzyć swojego turnieju bo nie jestem tu od tego. Po prostu podsunąłem pomysł na kolejny turniej żeby było więcej ludzi na nim.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

ma chlopak racje mi tez by sie niechcialo bawic w to ;>

Opublikowano

@up

No właśnie bo wolicie żeby ktoś zrobił coś za was, i w przyszłości gówno będziecie umieć. Nawet będzie ktoś musiał was podcierać. Bo nie będzie się niektórym chciało w to bawić.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Panowie , kultury nie co proszę , temat zamykam z powodu tego że dawno był rozwiązany , spamu , i zaczynającego się flame war'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...