Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej PVP

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze ale nie mają innego wyboru , więc muszą o 15.00 , jak dla mnie nie jest to gigantyczna różnicą uwzględniając że normalnie turniej zaczyna się o 16.00 , w razie większych problemów zapraszam pw ;)

Opublikowano

Dodałem kolory , zielony oznacza że mam go na steam i w grupach , pomarańczowy że nie mam go na steam ale mam pośredni kontakt przez kolegę , czerwony brak na steam , jedna osoba (lenox) zostala bez osoby do grupy , w razie jeżeli nikt się jeszcze nie zgłosi ja będe z nim w drużynie

Opublikowano

Proponuję, aby każdy z uczestników MUSIAŁ grać z UAC3, żeby nie było problemów ze "wspomagaczami". Sam chętnie bym zagrał, ale o godzinie 18.00 jest turniej 5on5 na ESL, a nie wiem jak długo będzie trwał ten konkurs.

sygnao.jpg
Opublikowano

Ja:

Nick Steam: [DvB.] HatchedEnd

Nazwa konta Steam: ziulek07

Patner:

Nick Steam: [DvB.] Kloobgumph

Nazwa konta Steam: Kloobgumph^^

Ps: Na jakim servie to się będzie odbywało?

Opublikowano

To już jest wasza inicjatywa , jeżeli się zgadzacie (zapytaj się innych na pw) to napisz do global moda to ci udostępnią kanał na mpc

Opublikowano

Ale przecież był TS bo na nim siedziałem ze Streakiem a teraz wlazłem to ktoś usunał pokój :<

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

E to dobrze bo nie mam z kim grać na tą chwilę ...

@ I raczej nie będę miał bo Streak poszedł właśnie na off.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Udało nam się zdobyć team speak ;) co do turnieju udało mi się stawić na czas mimo wielkich trudności i byłem o 15:00 , po eliminacjach udało nam się wyłonić zwycięzców , o to oni:

1 miejsce: Zaid oraz viOleent

2 miejsce: Lenox111 oraz LeWiSx

3 miejsce: robsonpro oraz kubara0000

Gratulacje również pozostałym uczestnikom , dziękuje za wspaniałą grę

Opublikowano

Panie, ka jest ma nagroda?

Patrz pierwszy post :P

1. MPCChampion

2. -10%

3. -5%

;)

@Top

cóż, gratuluję, choć myślałem, że będzie to działało na innych zasadach... Więcej takich imprez!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...