Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Kogo Najbardziej Lubisz ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To oczywiste, że:

RockAlone2k oraz Rojov13

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

jjjay to dno nudy nic juz nie robi ctsg tez ja ogladm areo roja rocka madzie (fajna laska ) i tyle i paru co gamepaly robia z mw3 i bf3 ii GROMA

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

vviczejwen (stary vvitchaven)

I sporo tych, których podajecie to nie let's playerzy... ( Wybuchające Beczki , Suchy Kanał )

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
Opublikowano

Nie lubimy jjayjokera z powodu jego fanów. No i oczywiście minecrafta (ale te dwa powody raczej się łączą)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja ubóstwiam ROJOV13 człowiek pierdolnięty, zawsze się z niego śmieje gdy go oglądam, np dzisiaj poszedł do sklepu po me3 i jak wyszedł zaczą się drzeć jak jakiś popierdolony grzyb. Dobry koleś ;d. JJayJoker teraz ssie ;]

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

3xUP

"Trzeba uratować Ziemię, wie pan" Po tym leżałem. ;p

Zasubujcie Roja i Rocka na yt a się nie zawiedziecie ;p

Opublikowano

Ja najbardziej lubię Roja i Rocka , ponieważ maja na swoim kanale różne LP a nie jak 80% YT dopierdolą 100 filmików z Minecrafta i mają sie za Bóg wie jakiego Gameplayera...

ravensygna.png
Opublikowano

vviczejwen (stary vvitchaven)

I sporo tych, których podajecie to nie let's playerzy... ( Wybuchające Beczki , Suchy Kanał )

A w temacie jest Lets playerów lub

Tutorial'owców itp czyli uznałem że recenzaci zaliczają się pod to itp .

Żeby nie było spamu to dodam dudsonowable .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Z polskich to jeszcze ROJOV13, chociaż wkurza mnie ta jego "filozofia", to jest człowiek rozpierdolu, a nie myśliciel. :)

I JJayJoker, ale ten stary, dzisiaj ma wyjebane na kanał i tylko zgarnia kasę z partnera.

A najlepszym let's playerem pozostaje TobyGames. Najlepszy kanał jaki w życiu widziałem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Najbardziej lubię Rock'a (RockAlone2k) i duds. (dudsonowa, albo inaczej-dudsonowable), ponieważ pozytywnie mnie nastawiają do życia.

Moim zdaniem RockAlone2k to gwiazda, ale POLSKIEGO youtuba. duds. nie jest (jeszcze :D) taka znana.

Nie lubię JJay'a, ponieważ jak go oglądam to nie wydaje się być to dla mnie ciekawe, i mnie odmużdża. Lubię też CTSG87, rzadziej CTSG w postaci minecrafta-MinecraftPL.

Pozdrawiam.

@ManInHat

Popieram, TobyGames wymiata. On jest po prostu ciekawy. "Hello again in game audience" ;D

pewdiepie fan :3

Opublikowano

RockAlone2k jedyny normalny człowiek, reszta to przy*eby.

Jakbys chcial wiedziec to ten czlowiek w ogole nie liczy sie ze zdaniem innych. Dodalem kiedys komentarz na temat jednego z jego filmikow kilka osob dalo mi lapke i dostalem blocka to samo inne osoby

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...