Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpionCraft [Reaktywacja] [60 slotów] [1.2.3] [No-WL] [Survival] [Darmowe Frakcje] [94.23.95.219:25566]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tak samo serwer nie działa, nie wiem co się stało, gram tam już bardzo, bardzo długo, chyba nawet i od startu, bardzo fajny serwer, polecam, może by zrobić jeszcze tak że można okradać inne gildie ze skrzynek, no nic, zobaczymy co przyniesie los, mam jeszcze jedną sprawę, lecz to załatwię na Ts.

Opublikowano

to on dziala w koncu czy juz RIP*?

Działa, tylko jak widać, wprowadzają coś albo chosting padł, nie wiem, zobaczy się.

Jeśli można to poproszę do H@ kontakt, link do profilu, co macie.

Opublikowano

A co? Czaki95, wiem, zawsze lubię robić napady :D macie jakiś kontakt do admina, działa ts?

Ty masz jakiego nicka?

Opublikowano

Ts leży, prawdopodobnie hosting też zapadł. Czekamy na serwer On.

Czaki Czaki .. Nie słyszałem i nie widziałem Cie. ;d W grze możemy zrobić sojusz gildyjny ;p. Mój nick to Max a gildia LegionA . ;d

Bez%2520nazwy.jpg

Speed Hack Minecraft 1.1 / 1.2.2

[Tut] Konfiguracja PermissionsEx + odblokujcie ...

Opublikowano

Mhmm.... okey, robicie obok nas zamek albo przechodzicie całkowicie do nas, co wy na to, jest nas około 6, tylko kilka osób jeszcze nie ma invite.

Opublikowano

Yy Twister, mamy już rozbudowany zamek, i nie przejdziemy do Was. Możemy mieć oddalony sojusz . ;)

W razie potrzeby ustawimy u Was home, wy u nam home < zwykłe > i jak ktoś zaatakuje kogoś to /home i jesteśmy. ;)

Bez%2520nazwy.jpg

Speed Hack Minecraft 1.1 / 1.2.2

[Tut] Konfiguracja PermissionsEx + odblokujcie ...

Opublikowano

Nie da sie wbic .

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

@refresh

przepraszam że sewer był OFF przepraszam was ze nie zauważyłem miałem sporo nauki

Co do hosta no niestety nie mam aż tyle kasy żeby kupić lepszy.jeśli ktoś chce może zainwestować w serwa ^^

a i jak by co ja jestem H@ jak macie do mnie sprawe to albo zapraszam na TS3 lub piszcie do mnie na gg macie je w moim profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...