Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mistrzostwa Świata IEM

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m5 wygrało ostatnio i na prawdę pokazało kto tu wymiata :)

sercem jestem za SK ;d gra tam polak

ale m5 rozjebało sk ;d

no przeciez to było logiczne Ulti Galio + ulti wukonga + ulti nunu = aced.

A SK miało Vladimira w teamie i odrazu dał dupy wukongowi na początku ja nie wiem kiedy wszyscy zrozumieją że vlad jest nie do grania.

Opublikowano

Vlad to bardzo dobra postac i nie wiem co ty pierdolisz za glupoty, moze na twoim poziomie to syf ale wyzej to jest op.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

A co masz ból dupy fanie Vladimira? Vladimir to useless champ 0 dmg pizda i tyle morgana albo kassadin na linii i moze im loda robić. Ale to nie jest temat od tego hy hy hy.

Jak chcesz mnie poobrażać to pisz na PW albo w profilu albo sobie na ryju ale nie spamuj i nie pisz postów niezwiązanych z tematem, nara.

PS. Nie życze sobie więcej takich postów w moją stronę, internetowy napinaczu.

To że jesteś w sieci nie czyni cię anonimowym lub bezkarnym , gówniarzu.

You are nob.

Sam najbardziej spinasz dupe.

Vlad jest dobry,Shushei zjebał.

Opublikowano

fnatic, solomid jest suabe

best teamy to clg, clg.eu, aaa, m5

sk jest mocne co pokazuje na tych mistrzostwach ale nie chce mi sie ogladać ich streamów np. ragelota , wszystkie scrimy w tył , ale dobrze im teraz idzie , clg for the win

Opublikowano

Pan od vladimira wyzej usmialem sie z twojego zjebanego postu jak chuj :D

Napisz mi teraz co jest zjebanego w tym poscie? Ja rozumiem, ze po paru komentarzach o tym jak znerfili vlada kazdy uwaza, ze to gowno. Poogladaj sobie czasami streamy i zobacz jak vlad owni :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Do scoobanego chodzi mi o tego kolesia ktory mowi ze jak jest vlad w teamie to jakby sie gralo 4 vs 5.

To jest pierdolony idiota chuj mu w dupe czesc

Opublikowano

Tak, to smieszne. Teoretycznie to jest odwrotnie, kiedy vladek uzywa ulta to jest jak 6v5(dla ulomnych - chodzi tutaj o zwiekszony dmg).

Opublikowano

You are nob.

Sam najbardziej spinasz dupe.

Vlad jest dobry,Shushei zjebał.

vladimir - 0 dmg pizda cienias ciota useless gówno

jedyny champion którego każdy może kontrować zrozumcie to

annie jest lepsza 100000 razy

Opublikowano

Annie lepsza od vlada spoko idioto, jeżeli vlad dla cb jest useless to jestes jedynie pizda. 12% dmg + w tf to szok

annie jest 100000 lepsza? szkoda ze zadna nie moze ze mna np wygrac ;) no szkoda.

Szkoda czasu na takiego idiote. :)

Opublikowano

Annie lepsza od vlada spoko idioto, jeżeli vlad dla cb jest useless to jestes jedynie pizda. 12% dmg + w tf to szok

annie jest 100000 lepsza? szkoda ze zadna nie moze ze mna np wygrac ;) no szkoda.

Szkoda czasu na takiego idiote. :)

Nie moze wygrać, bo pewnie grasz z botami.

Jezeli twoimi jedynymi argumentami są obelgi to chyba nie wiesz co to jest forum, forum to miejsce w którym różni ludzie rozmawiają na rózne tematy, gdzie różni ludzie mogą mieć odmienne zdania i tylko dlatego że moje zdanie jest inne niż twoje masz prawo mnie obrażać? Dzieciaczku, kozak w necie pizda w świecie. co nie? :)

Opublikowano

hahahha , typie 2x UP , a nie zastanawiałeś się nigdy jak kto gra? . ja rozumiem ze uciebie w grze latanie na fraga podstawa ,ale team play tez sie przyda, wiec nie krzyw tak ryja , tylko uświadom sobie rzecz ze to nie chempion jest dobry tylko gracz ktory nim gra :)

a spoglądając na twoje dziecinne i glupie teksty w style kozak w necie pizda w swiecie , to mozna z definiować ze jestes kompletnym pacanem :) dziękuje dobanoc :)

35205.jpg
Opublikowano

Oglądałem mecz clg vs m5... Piękne, 10/3 ale m5 nie poddało sie i wygrali w pięknym stylu.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...