Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mistrzostwa Świata IEM

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie bedzie gdzieś live stream z tych mistrzostw za darmo ? jeśli znacie stronke podajcie linka bede wdzięczny pozdro ; )

Opublikowano

Zawsze gdy są jakieś mistrzostwa z IEM etc. gdy wejdziesz do LoL'a od razu pojawi się filmik z linkiem do streama.

Opublikowano

Ja stawiam na Fnatic.

Dlaczego ich przekreślacie?

Stream z ich udziałem skończył się niecałe 30 minut temu, przegrali z CLG 7-15 chociaż uważam że to była wina złych picków poprostu jak masz vladimira w teamie to tak jakbyś grał 4 vs 5 sory ale taka prawda. CLG mieli 2 tanków , Galio i Mundo, Fnatic ani jednego.

Opublikowano

Ja niewiem czy ty jestes glupi czy glupi

A co masz ból dupy fanie Vladimira? Vladimir to useless champ 0 dmg pizda i tyle morgana albo kassadin na linii i moze im loda robić. Ale to nie jest temat od tego hy hy hy.

Jak chcesz mnie poobrażać to pisz na PW albo w profilu albo sobie na ryju ale nie spamuj i nie pisz postów niezwiązanych z tematem, nara.

PS. Nie życze sobie więcej takich postów w moją stronę, internetowy napinaczu.

To że jesteś w sieci nie czyni cię anonimowym lub bezkarnym , gówniarzu.

Opublikowano

Ten sam finał co na IEM Kiev z racji tego, że są w tej samej grupie M5 i TSM ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up idioto Fnatic nie wyszli z grupy -,-

Wygra CLG albo TSM stawiam taki finał :> To co Hotshotgg Odjebał z aAa to było poprostu piękne genialna gra dlatego obstawiam albo swietny team solo mid albo clg

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Haha to było niezłe :P w grze z fnatic Udyr był first banem z ich strony :) Moscow Five nie stracili formy po Kijowie, CLG się cudownie przebudziło (moim zdaniem czarny koń tych mistrzostw) i rutynowo TSM mają spore szanse :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

CLG faworytem.

W meczu z aAa świetna gra HSGG, Chauster z Doubleliftem też zaskoczyli z pickami, Janna i Vayne, jak sami komentatorzy mówili, nie miało prawa się udać, a jednak ;D

Swap w ostatniej sekundzie z udyra na shena - tylko CLG potrafi coś takiego odjebać.

Szkoda że Fnatic nie wyszło, bo fajnie by było zobaczyć Shusheia w finale ale cóż.

Opublikowano

a ja obstawiam SK Gaming wreszcie wrócili do formy przedchwilą oglądałem jak wygrali z TSM no i stwierdzam że mogą jeszcze nas zaskoczyć ; )

Opublikowano

m5 wygrało ostatnio i na prawdę pokazało kto tu wymiata :)

sercem jestem za SK ;d gra tam polak

ale m5 rozjebało sk ;d

1375207970-U250359.png

Opublikowano

własnie mam pytanie jak sie zwie ten polak w SK tez im kibicuje bo jednak z europy a ruskie to wiecie ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...