Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne crashe minecrafta

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie normalnie.Ale kiedy zobaczę dżunglę w lewym górnym rogu jakieś krzaczki (jakby zarysowania) zielone wyskakują, potem w poprzek ekranu paski migają a potem crach (jawa przestał działać).Instalowałem nową jawe i nic.Komp napewno dobry więc nie piszczcie, że to jest przyczyną.

Opublikowano

A jaką bitową masz Jave ? Jeśli 32 to ustaw na Odległość renderowania na Normalną. Mi to pomogło w podobnych sytuacjach.

Opublikowano

Jaka wersja Minecrafta? Javę masz dla 32 czy 64 bitów? Jak dla 32 to zmniejsz odległość renderowania.

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

jawa 32bit=system 32bit minecraft 1.2.3

Opublikowano

ściągnij SlimDriver i zainstaluj stery do karty graficznej. Z tego chaotycznego opisu pomyslałem, że może ci to pomóc

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

ściągnij SlimDriver i zainstaluj stery do karty graficznej. Z tego chaotycznego opisu pomyslałem, że może ci to pomóc

26 znalezionych aktualizacji : O da sie wszystkie na raz ściągnąć?
Opublikowano

Czemu nie? Popróbuj troche,

możliwe ,że 20 z tych aktualizacji są stare i ty potrzebujesz tylko tych sześciu.

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

Sterowniki do grafiki i javy zainstaluj/reinstaluj

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Jeśli masz najnowszą wersję javy na Twój system operacyjny zaktualizuj sterowniki karty graficznej przykładowo DriverMagicanem.

Jeśli nie pomoże podaj Twoją konfigurację sprzętową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...