Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hack Kalxxor Private server only

hoseta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cinek953 nie dziala ci to poniewarz nie masz zainstalowanego Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package pobierz to zainstaluj i restart pc

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam wylaczona zapore a antywira nie mam :D windows 7 64 bit mialem problemy z atack hax bo nie chcial sie wlaczac ale juz wiem czego byla przyczyna teraz znowu z tym dc przy speed hax 300+ wywali po 2-3minutach to samo atack bh pick hax jak bede sie mniej ruszal pociagne nawet do 15minut -.- i to jest troche denerwujace zeby wciagu godziny wchodzisz na konto nawet 20 razy dwa miesiace temu bylo bez problemu na koem v2 tak mam na wszystkich serverach , jesli ktos sie spotkal z takim problemem niech napisze .

Slyszalem ze jest program ktory pozwala na plynna gre nawet przy duzych ilosciach stormow nie zacina

ja tez mam problem z uruchomieniem attackhack , powiedz mi jak go rozwiazałeś

i do innych tez pytanie, czasami mi dziala ten hack ale bardziej atakuje potwory kogos kto bije obok mnie;/ moze źle uruchamian ten hax czy jak? gram na hidden jak cos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mugl by mi ktos podrzucic ten nowy dll?? do tego cheata bo dysk mi padl ten co mialem wczesniej i stracilem wszystko , a ze speedshare nie moge pobrac nie wiem czemu :/ prosze

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

moze ktos wrzucic LOADER poniewaz w linku podanym przez loen123400 nie ma LOADERA ;/

no sciagnalem Loader z innej strony i powinno byc wszystko ok...mam win7 itd..ale mam identyczny problem z tym plikiem :/ wyskakuje mi blad i pisz " Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono MSVCP100D,dll, Sprobuj ponownie zainstalowac program, aby naprawic ten problem." no i robilem tak jak pisaliscie sciagalem ten plik wkleilem i do system32 i do folderu z loadere i dalej to samo. Po pobraniu tego Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package nadal nic sie nie zmienilo ;/ moze wie juz ktos co z tym zrobic?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...