Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hack Kalxxor Private server only

hoseta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HELP. Mam problem z

2. Wejdz w folder kalxoor potem uruchom settings.ini i zmien linijkę 'Name=KalOnline' na 'Name=Tutaj nazwa okienka naszego KalOnline' . Mianowicie gram na serwerze Infuzed i nie wiem co wpisac w Name=???? Help HELp

Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem, po zainstalowaniu tego całego mscv... .dll nie mogę otworzyć kala. Wyskakuje mi okienko : '' Nie znaleziono punktu wejścia procedury ??1_NonReentrantPPLLockHolder@details@Concurrency@@QAE@XZ w bibliotece MSVCR100.dll co mam zrobić?? :/ Dodam że mam Wina 7

Znalazłam to http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8328 już wiem że pewnych plików mieszać nie mogę, jednak teraz jak włączam kalxoor LOADER i następnie kala to pokazuje mi się w okienku kalxoor failed i żebym nacisnęła dowolny klawisz. Kiedy to robię program wyłącza się. Próbowałam jeszcze raz rozpakować to do kala i wciąż to samo..

Opublikowano

To nic nie daje ,. Wciaz mam injecting kalxoor.dll.. i pozniej injecting failed na koniec zebym dowolnym klawiszem wylaczyla okinko z hackiem.

Gdy probuje przez engine otworzyc to widzi hacka i niby dziala ale za to wyskakuje mi okienko ze to ( engine ) nie moze zostac samo otworzone i musze otwierac kala przez inna ikonke ( wtedy kal dziala ale hack juz nie ) :s co zrobic?

Opublikowano

Nie ściągałem, nie testowałem, nie używałem ale..

Takie drobne pytanie z ciekawości do autora.

Jeżeli zrobiłeś sobie proxy dll, to po co Ci jeszcze loader, injector (czy jak wolisz nazywać) i zabawa z oknem?

Przecież jeśli masz zbudowane poprawnie proxy dll to możesz podczepiać swoje biblioteki choćby wprost z systemowych dllek o ile nie korzysta z nich 50 innych procesów bo się wtedy zdziwisz. Program najpierw szuka we własnym katalogu później system/32, windows i na koniec zmienna systemowa. Jeśli nie działa to wybierz inną bibliotekę, nauczysz się ogarniać eksporty. Mimo wszystko łatwiej wykryć loader niż mądrze używane proxy. Tylko gdzie w tym proxy podziały się wszystkie eksporty.

Poza tym pozytywnie zdziwiłem się, że hackshieldy pozwalają pobrać uchwyt po nazwie okna i że hooki na Fki wciąż działają bez problemów.

//Edit Co do problemów ludzi z biblioteką msvcr100d.dll.. Oprócz pobrania 'redistributable packages' przez użytkowników to twórcy podpowiem, że biblioteki które udostępniamy innym warto, a nawet TRZEBA kompilować w trybie release, a nie debug. Na upartego to można nawet podlinkować statycznie biblioteki xD

Opublikowano

czesc , hoseta jak bys mógl zmien opcje tego 1hh ze zmiana wep na auto splasha .

auto splash bardziej sie przyda a pozatym ten hack ze szybka zmiana wep dziala tylko na 1 wep an 2 juz ssie nie da :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem poniewaz wyszedl mi blad taki jak na zdj.

Juz ten plik sciagnolem i wkleilem do Windows > system32 lecz nie pomoglo

Mam windowsa 7 64 bit jbc

Prosze o odpowiedz

Pozdro ;)

post-487921-0-99928500-1333360243_thumb.png

Opublikowano

witam mam identyczny problem pobralem Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package i nic nie pomaga nadal ten sam blad prosze o pomoc

Opublikowano

Widze, że gadka jak do ściany.

Nic wam z redistributable package skoro dllka jest skompilowana w trybie debug.

Dla tych co nie ogarniają tematu z autorem pliku włącznie:

Są dwa tryby kompilacji programu debug i release.

Debug służy do testowania, sprawdzania, analizowania, wyszukiwaniu błędów, możliwości optymalizacji i co sobie jeszcze tylko wymyślicie.

Taki program zawiera w sobie dodatkowe info przydatne przy debugowaniu stąd jest nawet kilka razy większy, jest zoptymalizowany do pracy w trybie krokowym, jeśli taką dllke wstrzykujecie do procesu to nie potrzebnie obciążanie procesor, a sam proces się wiesza, a nawet crashuje.

Tryb release szykuje dllke zdolną do poprawnej pracy w nazwijmy to jakimś tam środowisku ( w tym wypadku kalonline )

Nie posiada nic co ułatwia debugowanie, jest zoptymalizowana do pracy nie do testowania, jest mniejsza w stosunku do debug, jest szybsza i nie zwiększa sztucznie wykorzystania procesora.

Teraz redistributable packages

Zawierają one biblioteki dla trybu release, jeszcze raz RELEASE, a nie debug.

Jeśli brakuje wam MSVCR100D.dll to warto się zastanowić co to D oznacza.

Opublikowano

ściągnąłem już 2 Injectory odpalam te dll niby wszystko załadowane ale nie dziala żadne F1 f2 f3 testowalem na shoux i Bango V2

Opublikowano

Mam wylaczona zapore a antywira nie mam :D windows 7 64 bit mialem problemy z atack hax bo nie chcial sie wlaczac ale juz wiem czego byla przyczyna teraz znowu z tym dc przy speed hax 300+ wywali po 2-3minutach to samo atack bh pick hax jak bede sie mniej ruszal pociagne nawet do 15minut -.- i to jest troche denerwujace zeby wciagu godziny wchodzisz na konto nawet 20 razy dwa miesiace temu bylo bez problemu na koem v2 tak mam na wszystkich serverach , jesli ktos sie spotkal z takim problemem niech napisze .

Slyszalem ze jest program ktory pozwala na plynna gre nawet przy duzych ilosciach stormow nie zacina

Pomogłem? Daj +

• 4 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

siema jak uzywac tego attac hacka?? bije mi ze wszystkich skili ale wieksze obrazenia daje zwyklym atakiem wiec jaki to ma sens?? chyba ze cos zle robie... uswiadomcie mnie:) archem gram jak cos

Opublikowano

Przetestowałem na pierwszym z brzegu serwerze [Geuh-Ohee]. Nie do końca działa.

Prośba do autora. Mógłbyś wrzucić kod funkcji którą wysyłasz pakiety, najlepiej wraz z wywołaniem dla np. jakiegoś skill'a? Trochę przerabiałem starą wersję innego hack'a (jeszcze spod kosp), ale nie mogę dać sobie rady z wysyłaniem pakietów.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

mam Windows XP

i mam błąnd taki MSVCP100D.dll jak chce zaloycz haka i niewiem co zrobic przeczytalem wszytko z 5 razy i chuja dalo sciogalem to co kazali wklejalem do win32 i nic nie daje Prosze o pomoc

Jeszcze jak macie linki to podajcie jak mozecie co mam sciogac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...