Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]pieprzony cheater

lol3km4tt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wasze opinie są śmiechu warte, nie wiecie prawie NIC o mechanizmie gry, każdy zaawansowany gracz wie że:

- istnieją gadżety które zwiększają twoją widoczność przez co mogą cie łatwiej zobaczyć

- w tym miejscu w którym jesteś łatwo cie zobaczyć, a scouter mógł być ukryty

- gdy się poruszasz BARDZO łatwo cie zobaczyć.

Jedynie rambots, crisp coś tu wiedzą.

Sory oban ale z tobą się nie zgodzę, zależy od różnych czynników w czym czołg jest wykrywalny, KV łatwo trafić, nie zawsze wykryć.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

nie no z lagami to nie ma szans ;p a chodzi o to,że obydwaj nawalaliśmy w siebie tylko dziwne bo on zdążył 3 strzały oddać w 3 sekundy i tylko na dole lista hitów od niego ;D,co do paska ładowania to ja czekam na innych

dobra poniżej w spoilerze jest mapa+pozycje czołgów

mapkawa.jpg

no sry,że tak zrobiona xD czerwony oddzielony to ten francuzik :D,zielony ja,żółci team,a reszta czerwonych to wróg wiadomo :D w miejscu gdzie zaznaczyłem siebie jest skała tylko scout mógł mnie trafić

dobra pograłem trochę i zrozumiałem już o co chodzi ah te nowe czołgi :D

Opublikowano

Rewolwer, mówi ci to coś? Takie brudno-niebieskie czołgi (lt +5tier ht +8) mają takie.

Opublikowano

StoProֆ nie ma szans, widocznie nie masz dostwadczenia z grą i tyle. sam tygrys 2 nie musal do cb strzelac... mógł sam amx (dobra celnosc, szybkostrzelnosc) jezeli nie potrafisz sie ustawic tak aby cie nie przebili to pozdro do 2

Nigdy nie będzie cheatów do wota... Jeżeli cheat engine dla was to cheat to spoko

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

dobra macie następny dowód:

http://imageshack.us/f/542/shot005e.jpg/

Powiedzcie mi kim cudem obok mnie jest tyle strzałów? z czego 4-5 jest od 1 arty? a z 10 władowali mi w pancerz?

No dawajcie powiedzcie teraz coś mądrego o tych premium itemach itp. a dal mnie i tak NAPEWNO do tej gry są cheaty tylko wy o nich nie wiecie

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Przyznam, dziwna sprawa, włącz nagrywanie bitew, jak nagrasz coś takiego jeszcze to wrzuć to na youtube czy gdzieś, pomyślimy i najwyżej wargamingowi to nadeślemy.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

To nie koniecznie są strzały od arty, stoisz na lekkiej górce. Stawiam na bandę niewidomych lemingów niemogących cie trafić.

Dziwne że tylko ty widzisz "cheaty".

Nie chcę być nie uprzejmy ale po c*** jedziesz KW przez środek? Powinieneś na wzgórze jechać bądź za kamykiem lub przy kościele czekać na przeciwników.

Opublikowano

A poza tym zobacz co to jest za arty - SU-5. Szybkostrzelność 11/7,5rpm w zależności od działa.... Jeśli na campinovce ktoś zostanie wykryty jako jedyny to w ciągu kilku sec około 7 czołgów otwiera do ciebie ogień mniej lub bardziej celny, a nawet strzał z lekkiego działa scouta zostawia po sobie czarny ślad

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Chłopie napisałeś " Nie było by w tym nic dziwnego ale dostałem je pare sec po rozpoczęciu bitwy!" a zobacz sobie na zegar gry jest 11:35 więc jak dla mnie to oszustwo ;)

z tego co widze jako 2 czołg to T-29 zobacz sobie jego zasięg ,on sćiąga całąmape jak podjedzie za budynek

Opublikowano

Malinówka to mapa na której już kilka razy zdjąłem kogoś strzelając "na ślepo". Raz też zdarzyło mi się zdjąć KW zaraz po rozpoczęciu bitwy.

Na tej mapie można bez problemu strzelać na przypał i trafiać.

Ps. Proszę was, kupcie sobie słowniki bo aż oczy wypala jak się wasze posty czyta, teraz w podstawówce i gimnazjum nie ma ortografii?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co wy tak z tymi cheatami? Kiedyś były jedynie tracery, ale to nie to, bo tutaj raczej w powietrze nie strzelałeś (mam nadzieję). Cała reszta raczej jest na serwerze, więc ktoś najzwyczajniej w świecie ciebie wykrył. Nie wiem co wy chcecie za teorię spiskową odkryć. Ktoś podjechał do krzaczków, wystarczy po przeciwnej stronie pola i już może zobaczyć kogoś po drugiej stronie. Więc jeżeli sobie jeździsz odsłonięty, to nie dziw się, że ktoś cię wykryje, a na drugiej stronie zawsze czeka zgraja gości co tylko na takich czekają.

DA END

Opublikowano

Na ss widac, że u nich leopard nie żyje. to on cie najprawdopodobniej wykrył a resztę roboty zostawił kolegom z drużyny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...