Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]pieprzony cheater

lol3km4tt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no do ku...wy nędzy! i wy mówicie że nie ma do tej gry cheatów?!?

przed chwilą dostałem serie strzałów w silnik . Nie było by w tym nic dziwnego ale dostałem je pare sec po rozpoczęciu bitwy! Od razu jak tylko wyjechałem zacząłem dostawać strzały co mnie unieruchomiło a następnie mnie dobiło. Ale i tak mądrzy ludzi powiedzą że nie ma cheatów 0_0

mam ss-a na miejscu gdzie zginąłem. Od razu mówię żadnego scoutera nie było! (nie patrzyć na czas ani ilość zniszczonych naszych czołgów ale dopiero później pomyślałem o ss-ach. Widać że daleko od bazy nie odjechałem ... I nie tylko ja tak dostałem ale też koleś z mojej drużyny )

SS:

http://imageshack.us.../shot004vq.jpg/

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Jakbyś się popatrzył gdzie stoisz to nic dziwnego, pierwszy lepszy wysunięty dobrze ukryty czołg mógłby Cię wypatrzeć, choć trochę mnie też to dziwi, gdyż jesteś za krzakiem gdzie nie powinno Cię widać, ale przyjmuję bardziej opisaną wyżej sytuację, po za tym serię strzałów mogłeś oberwać nie od 1 gracza, a od kilku.

http://www.tnij.org/lupidos - książka fantasy mojego autorstwa, zapraszam do lekturki.
Opublikowano

dostawałem od is i od TD tylko od nich ! koleś z mojej drużyny też dostawał od nich... Ten pierwszy na liście wrogów we mnie strzelał...

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Są czity do tej gry, płatne 15$. Publiców nie widziałem, ale pewnie jak są vipy to tym bardziej będą prędzej czy później...

"Fight with the best, die like the rest"

Opublikowano

lol jestes smieszny jak tam stales to sie nie dziwie ze zginales

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

<lol2> Przecież na malinówce tak jest każdy kto tam podjedzie pod barykady po drugiej stronie widać ich team :D

Dla przykładu z życia:

Jestem w teamie po tej 2 stronie podjeżdża Patton i nagle widać cały ich team łącznie nasz team zadał wtedy na oko z 4k dmg

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Na tej mapie widzą cię nawet jak na wzgórku [tym co jest baza] dodatkowo jeszcze jeździsz.

Opublikowano

Na tej mapie jak gram scoutem to przeżywam większość lub całość bitwy. Czołgi przeciwnika są pokazane w max 5 sec po starcie bitwy. Oni mnie nie widzą ja ich tak, lornety do tego nie używam. Na tej mapie możesz tak stanąć, że wygrywasz wszystko. Nie płacz, że zginąłeś. Nie myślisz? to masz na swoim screenie pokazane efekty. Co za baran na kv się pcha w ten przejazd? -,-

Opublikowano

no do ku...wy nędzy! i wy mówicie że nie ma do tej gry cheatów?!?

przed chwilą dostałem serie strzałów w silnik . Nie było by w tym nic dziwnego ale dostałem je pare sec po rozpoczęciu bitwy! Od razu jak tylko wyjechałem zacząłem dostawać strzały co mnie unieruchomiło a następnie mnie dobiło. Ale i tak mądrzy ludzi powiedzą że nie ma cheatów 0_0

mam ss-a na miejscu gdzie zginąłem. Od razu mówię żadnego scoutera nie było! (nie patrzyć na czas ani ilość zniszczonych naszych czołgów ale dopiero później pomyślałem o ss-ach. Widać że daleko od bazy nie odjechałem ... I nie tylko ja tak dostałem ale też koleś z mojej drużyny )

SS:

http://imageshack.us.../shot004vq.jpg/

Chłopie napisałeś " Nie było by w tym nic dziwnego ale dostałem je pare sec po rozpoczęciu bitwy!" a zobacz sobie na zegar gry jest 11:35 więc jak dla mnie to oszustwo ;)

1hcnwg.png
Opublikowano

No Dobrze ale na Vll tierze są bardzo dobre działka samobieżne które mogły go na 1 shoota złożyć nawet jeśli on był w bazie ; )

1hcnwg.png
Opublikowano

Ale po co to już piszesz jak wyjaśniliśmy że wrogowie już go zauważyli i zaczęli szczelać :D

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

a ja się spotkałem z czymś takim ;] koleś miał działo 75 lekki czołg ja średni pzdr 3 strzaly w 3 sekundy !!! jebana pizda nie,że 3 na raz ja za kamieniem w okopie nikogo nie było ;] nawet nie mieli jak trafić a na dole tylko 3 uderzenia ;] i to od niego jak coś on z górki strzelał więc mnie widział ale 3 od niego ? z działa 75 gdzie aż tak szybko nie ładuje nawet na 100 % -.-

a co do tematu no ja tam się nie dziwie,że cie rozwalili xD

Opublikowano

doper moze miał farncuski czołg a wykryć cie mógł scout którego nie widziałeś lub wystawał kawałek twojego i ten co strzelał go wykrył

dJ.jpg

Opublikowano

no to był scout ten co mnie rozwalił(francuzik) xD a tyłek nie meli jak mogli tylko bok a dostałem tylko 3 strzały właśnie od scouta co mnie trochę zdziwiło tak jak innych co byli niedaleko,a kamień by pokrył kv-5 xD

jego szybkość to była 16 strzałów na minute a on mi 3 strzały w ciągu 3 sek prawdopodobnie złotymi pestkami walił bo bez tego by mnie nie ruszył aż tak

Opublikowano

Dobra, a czy to jest normalne że Tiger II we mnie strzelał normalnie przez ziemie+ 2x wielki głaz? jeszcze był schowany za zakrętem?

Nie, nie miałem lagów, stałem pięknie schowany Lwem za głazem. Przed tym głazem był kawałeczek dalej następny i to miejsce było troszku nisko położone. W dodatku Tiger strzelał co jakieś 2-3 sekundy. dostałem z 10 strzałów najmniej (medal nawet wpadł.. ;O)

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

aha pzrd :D no właśnie i to są te zabezpieczenia posrane tych wszystkich gier

Opublikowano

No co prawda to prawda - Cheaty są , boty są , a to że nikt z was ich nie ma i nie da na foru m wcale nie oznacza że ich nie ma.

Podejrzewam że scoutcik cie wyczail , i zadedził. Na malinówce miałem identyczną sytuację.

Opublikowano

Czasem tez tak mam xD

Ale wydaje mi sie ze jest to spowodowane wolnym ladowaniem paska tzn gdy wejde do gry to widze ze moj caly team juz jest w 1/2 mapy ;d

Wiec wrog mogl cie wypatrzec przez ten czas to cos w stylu laga hmm ;d...

Przerwa w grze

Opublikowano

Czasem tez tak mam xD

Ale wydaje mi sie ze jest to spowodowane wolnym ladowaniem paska tzn gdy wejde do gry to widze ze moj caly team juz jest w 1/2 mapy ;d

Wiec wrog mogl cie wypatrzec przez ten czas to cos w stylu laga hmm ;d...

Dokładnie , mam często tak jak kolega. Nie wiadomo czemu pasek wolno się ładuje , a jak wejdzie team jest już daleeekooo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...