Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Crossfire VIP Hack 04.03.2012 (NA)

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno jest koles jakis nwm. chyba angol lecial i zapytales sie on odpisal zyan development czyli musi byc .

x

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up damage hack na 120%, no spread, no recoil, no fall damage, no reload nie używaj bo cie wywali, ale i tak mała szansa że przejdziesz zombie mode, ale będziesz miał dużo punktów, kiedyś były haki że 1 strzałem wszystkich na zombie mode, ale teraz nie ma takich hacków

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, sciagam sobie tego haczka, intaluje tak jak jest napisane i wszystko jest dobrze, potem uruchamiam gre przez patcher.cf, wyskakuje to okienko do czy chce wlaczyc gre z hackiem, bez, czy wylaczyc gre. Wciskam ze chce grac z hackiem i wtedy zaczynaja sie problemy, gra zaczyna sie uruchamiac i wyskakuje dziwny blad : cannot open shared file - rez/Shader/legacyshader.fxo ( cannot locate file! ). Potem wyskakuje crossfire error ( i czy chce wyslac zgloszenie ), potem cokolwiek nacisne wywala mnie z gry ( najpierw wyskakuje okienko ze hack jest dostepny, dopiero zaraz potem bledy ). Prosze o pomoc ;p, pozatym z kolega wyzej ( Piteruum ) szukamy 2 osob zeby z hackiem przejsc zombie moda ;)

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, sciagam sobie tego haczka, intaluje tak jak jest napisane i wszystko jest dobrze, potem uruchamiam gre przez patcher.cf, wyskakuje to okienko do czy chce wlaczyc gre z hackiem, bez, czy wylaczyc gre. Wciskam ze chce grac z hackiem i wtedy zaczynaja sie problemy, gra zaczyna sie uruchamiac i wyskakuje dziwny blad : cannot open shared file - rez/Shader/legacyshader.fxo ( cannot locate file! ). Potem wyskakuje crossfire error ( i czy chce wyslac zgloszenie ), potem cokolwiek nacisne wywala mnie z gry ( najpierw wyskakuje okienko ze hack jest dostepny, dopiero zaraz potem bledy ). Prosze o pomoc ;p, pozatym z kolega wyzej ( Piteruum ) szukamy 2 osob zeby z hackiem przejsc zombie moda ;)

Co do pliku :

rez/Shader/legacyshader.fxo

przeinstaluj grę, bo widać nie może zlokalizować pliku. Powinno działać. Widocznie używałeś wcześniej jakiś hacków i są jakieś pozostałości. Usuń wszystko co jest związane z Crossfire i zainstaluj od nowa. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Wyslalem mu ten plik i nie ma bledu ale gra sie wlacza potem sie minimalizuje i " Send Error Report "

Niewiem co to moze byc , nawet przeinstalowal i sciagal gre od nowa.

Pozatym szukam ludzi do przejscia Zombie , mysle ze 2-3 osoby z hackiem starcza.

Potrzeba 2 osob , moze byc jedna bez tak mi sie wydaje , nicki pw lub w temacie .

Opublikowano

hack wykryty... dzis dostałem bana za niego:(

ktos ma moze jakies konto na zbyciu??? pisac pv

do zamkniecia

po co piszesz że temat do zamknięcia, skoro hack działa, jeśli tobie nie działa to nie pisz odrazu że wykryty, musi kilka osób napisać że hack niedziała, żeby to potwierdzić

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@Up Tej wersji akurat nie ma ale chyba byl temat z podobny hackiem na wersje eu

[Pytanie] Chcial bym sie dowiedziec bo to mnie juz doluje ..... gram na przyklad na td i zalozmy wlaczam tylko aima i no recoil & fast reload a i 120 % demage jest 13 rund jest koncowka i zawsze mi jakis blad wyskakuje cos tam error 22_4 chyba nie jestem pewien. Moze wie ktos co sie dzieje ?

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Jest ktos chetny przejsc zombie? Potrzebuje 2 osob ktorym dziala ten hack , prosze o PW , lub nick w temacie.

P,S td z 13 rundami?

Pewnie literowka i SD ^^

Opublikowano

@Up maracje zlapalem literowke ^^ a moge grac z aimem na td & sd ?

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

ludzie wiecie czemu za 1 razem działał mi hack ale mnie wyurzucilo jakis error a teraz jak wlanczam hacka tak samo i nic wlacza sie niby cross fire normalnie a nagle wyskakuje error (wysłać zgłoszenie czy nie) mam ok i close oco chodzi ?

Click It Or DIE

Opublikowano

Nie refreshuj nie swoich tematów. Nikt nie odpisał to nie znaczy, że musisz odświeżyć. :P

Przeinstaluj CF'a. Widocznie coś Ci namieszało w plikach.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

ja dodałem tego hacka z ulepszonym long knifem ale został on usunięty <_<

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

hack jest już wykrywalny :mellow:

dostałem bana na 720 h luzzz...

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...