Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Crossfire VIP Hack 04.03.2012 (NA)

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm może to być wina tego ?

1331041303-U351709.jpg

Tak pisało przy tym hacku. Co to jest to HMX ? Bo ja nawet nie wiem i być może to będzie przyczyną nie działania. ;) A i obok piszę, że niedługo można się spodziewać hacka na CF EU. ;) Także cierpliwości europejczycy. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

HMX to ten nowy tryb na Crossfire NA.

Co jest Comandos i ten nowy zombie. -,-

No też fakt. 8S Ale gafa. :O :P To nie wiem czego to może być wina... Nic więcej tam nie jest napisane. Także widocznie to czy działa zależy indywidualnie od Waszych komputerów. :P

@Down

Przecież jest napisane, że to jest pod NA... -.- Nie pod EU. Pod EU niedługo ma dopiero wyjść, czytaj ze zrozumieniem. :P I nie każdemu jak widać chodzi...

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano
Opublikowano

Przeczytałem 7 stron o tym hacku i nie tylko niektórym tu nie działa... Jedni piszą, że jeśli się używało wcześniej jakiegoś hacka to ten nie zadziała, jeśli nie zrobimy reinstall gry usuwając wszystko z nią związane. Jedni, że wystarczy usunać folder Xtrapa i HGWC. Jeszcze inni, że już jest wykrywalny mimo tego po tym jak pisali, że wykrywalny były posty, że działa. Także nie ma jednego znacznego rozwiązania. Jednym działa na Win7 64bit innym nie, jeszcze innym działa na WinXP 32bit drugim nie...

@BooYaa

Wyśle Ci link do niego na PW może Ty coś z tego wyciągniesz. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie no wszystko dziala lecz niewiem czy aim dziala ^^ albo niedziala albo korzystac nie umiem : D

A dziala OHK ?

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

@Up

A nie ma w pierwszym poście wypisane ? oO Sprawdź. :P

@Topic

Jeśli ktoś ma problemy z odpaleniem to po odpaleniu hacka odpalcie patcher_cf.exe jako Administrator. Powinno pomóc. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

e ziomy ^^ a jak np wlaczam tylko aim na mutation i no reload i wh naparzam mutanta i nagle error.

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Mam pytanie jak wlaczyc opcje zeby Z sniperek np. M700 nawalac nie 1 raz tylko 4x lub wiecej?

x

Opublikowano

a co musze kliknac zeby miec aima na zwyklych ludzi ? ^^

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

@UP wchodzisz w menu i pierwsza zakładka Aimbot & ESP i klikasz Enable aimbot

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

mi włącza się wszystko pięknie ładnie, a gdy zaczyna się ładować gra to wyskakuje mi code field 02-0300-00000000-603 co mam zrobić ?

Opublikowano

Mam pytanie jak wlaczyc opcje zeby Z sniperek np. M700 nawalac nie 1 raz tylko 4x lub wiecej?

Odpowie ktos na moj post potrzebne to jest mysle ze innym tez sie przyda ;p

x

Opublikowano

Ale mi chodzi kur*a o Opcje ŻE Z M700 strzelam nie 1 raz tylko za jednym kliknieciem strzela z 2x lub wiecej ...

x

Opublikowano

nie ma takiej funkcji w hacku, jest chyba że się rozwala z m700 jednym strzałem, ale takiego że kilka strzałów naraz to tego nie ma

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...