Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Shakes&Fidget HazardBot [1.1] by Fli_PL

Fli_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj 16 świat, plis :) Dam like :)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Tylko kase straciłem , bot bez sensu ;d

Czy ja wiem ? zarobiłem 300k na 102 lvl :)

Zrób taką wersje ,że tylko klikam ile chce stawiać złota co ile relog itp ..

bo mi errory nap... jak z maszyny

Opublikowano

Wszsyscy piszecie o te serwery a tak naprawde to strata pieniedzy.Bedziecie miec farta to z raz zarobicie ale na dluższą metę wszystko pojdzie sie..

Opublikowano

Serwery dodam, ale jednak coś w tym jest że więcej traci niz zyska, żeby to ogarnąć będę potrzebował dośc duzo czasu(brak) i checi(brak...) zobaczymy co się da zrobić.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Serwery dodam, ale jednak coś w tym jest że więcej traci niz zyska, żeby to ogarnąć będę potrzebował dośc duzo czasu(brak) i checi(brak...) zobaczymy co się da zrobić.

Czekam tydzień a serwerów dalej nie dodałeś...

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Pobrałem. Waham się czy wrzucić na moje konto 109 lvl od razu czy przetestować na niższych. Zobaczymy jadę 109 mam 500k zobaczymy co z tego wyjdzie, dam edit.

No cóż. Miałem 586k złota ,a zostało 180k. Niestety straciłem na tym programie 406k. Ale trudno się pisze żyje się dalej :)

Co?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że tylko do 15 świata ;/ Bo jak wiecie świat 17 już jest ^^. Mógłbyś dodać go? Bota zaraz sprawdzę na świecie 15 :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

możesz zrobić tego bota do pobrania na nie premium albo może mi ktoś przesłać inna stronę z tym samym botem

Opublikowano

jezeli obstawiam za 1zlota to ile musze miec na poczadku ?

jak wlaczam to bardzo powoli ta kase zbiera az dochodzi do takiegmo momentu ze jest niedozwolona akcja bo za malo kasy

Opublikowano

można to pobrać jakoś inaczej bo trzeba mieć konto premium a ja nie mam może mi ktoś podesłać inną stronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...