Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORECARFT - [IndustrialCraft 2][RedPower 2][BuildCraft 2][40][Dedyk][24/7][No-Premium]

MStef94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 687
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecalem , ale juz nie polecam .....

Hymm Wbijam na server zalgowalem sie i znikly mi itemy po wejsciu pisalo cos permissions i id itemow Mam SS-a moge na Pw lub czyms wyslac Jak ktos nie wierzy.

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Proszę o Dodanie: FormaPL

Słabo się znam na modach, może pomożecie?

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Opublikowano

UWAGA!

Serwer pzrechodzi gwałtowne zmainy na lepsze. Bardzo niedługo na naszej witrynie będziecie mogli znaleźć info na ten temat.

Postaramy się dodać wszeykie osoby które się tu wpisały i wpiszą, aby po reakrywacji tego, już jak tzreba przyznać, ghost serwera nie musieli znowu składać podań na WL.

Trololololololololololololololololololololololo(lo)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...