Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORECARFT - [IndustrialCraft 2][RedPower 2][BuildCraft 2][40][Dedyk][24/7][No-Premium]

MStef94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 687
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ma ktoś link do MC 1.1 bo nie mogę znaleźć ;/

Zapraszam na lotniczy serwer SAMP 0.3e. Serwer nazywa się Polski Serer Lotniczy (PSL)

Forum: http://pslotniczy.xaa.pl/index.php

IP serwera: 79.133.208.200:8106

Nie muszę wytłumaczać na czym polega serwer bo w końcu jest podany w nazwie serwera. Jak coś będę pomagał ponieważ jestem Junior Administratorem o nicku [PSL]Visek

Opublikowano

Mam problem z wejściem na serwer bo jak wchodze to mi pisze "This server requires you to have Minecraft Forge installed"

Zapraszam na lotniczy serwer SAMP 0.3e. Serwer nazywa się Polski Serer Lotniczy (PSL)

Nie muszę wytłumaczać na czym polega serwer bo w końcu jest podany w nazwie serwera. Jak coś będę pomagał ponieważ jestem Junior Administratorem o nicku [PSL]Visek

Opublikowano

Ja po włączeniu Minecraft mam takie coś że java się wyłączyła.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Ja po włączeniu Minecraft mam takie coś że java się wyłączyła.

Usuń poprzedniego minecraft'a i wgraj jeszce raz paczkę. Jeśli problem nadal występuje - proszę wgrać najnowszą Javę

Mam problem z wejściem na serwer bo jak wchodze to mi pisze "This server requires you to have Minecraft Forge installed"

Jak wyżej.

Trololololololololololololololololololololololo(lo)...

Opublikowano

Witaj jak byś mógł dodać nick : Jankes

Z góry dziękuję .

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Series możesz wejść na serwa i dać mi działke ?

Nowicjusz
Opublikowano

Proszę o dodanie Weglowodan oraz Rollin gralismy na jednym serwerze z Indu oraz tymi modami chyba z 1mc ale tam juz były takie lagi iż nie dało się komfortowo grać.

wegglowodan.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...