Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][Survival] games-live (1.2.3)

Roxiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie ma wszystkich pluginow wiec admini korzystają z czego mogą dla tylko dla nas. A już dziś grało na tym serwerze 78 osób wiec, graczą się jak widocznie podoba TO SIĘ LICZY. Ja serdecznie zapraszam i polecam wiem ze będą robione codziennie aktualizacje, a forum maja bardzo przejrzyste

WIEM że nie wolno reklamować forum ale wpiszcie sobie w przeglądarkę games-live.pl.

JEDNYM SŁOWEM POLECAM !!!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc na wstępie chciałbym powiedzieć, że Nie Polecam !

Teraz pozwolę sobię opisać dlaczego...

1. Nieogar w pluginach. WorldGuard + Essentials Protect. Niezwykle mądra mieszanka, gratuluje doboru. Ponadto jako iż jest to serwer Survival to Essentials Protect blokuje rozlewanie lawy/wody tym samym psuje rozgrywkę. Ponadto brak AntyXray(OrebFuscator), co powoduje diaxo ludziki na serwerze,

2. Częste resety serwera, zabawy broadcast'em. Jaki z tego wynik ? Utrata itemów.

3. Administracja nie odpowiada na moje, co prawda przyznam się krzyki... "Gdzie są moje ku... ity ?" - Moja wypowiedź, napisana w negatywnych emocjach. Dostaje kick. Dobra reakcja, jednakże ponawiając moje pytanie w nie wulgarny sposób nie otrzymuje odpowiedzi.

No cóż... Nie ma to jak kupić "Kombajn", a nie wiedzieć jak go obsłużyć.

Pozdrawiam.

Przykro mi, że masz taką recenzje z serwera, ale to wina plugin XAuthMe. Ten plugin jest na wersje 1.1 więc są lagi i administracja stara się je poprawić. Jednym słowem - Serwer będzie w 99% stabilny kiedy wyjdzie XAuthMe pod wersję 1.2 .

Tak PS. Administracja ma dosyć zadawanych pytań dotyczących (GDZIE SĄ MOJE ITEMY?) Wyobraź sobię, że Admini robią jeszcze dwa serwery abyście mogli grać. Będą to serwery typu Hardcore i RolePlay więc, jak chcesz oceniać to pomyśl głębiej czy ktoś się stara pomóc i mu nie wychodzi. Pozdrawiam Roksana

76706605.png

Opublikowano

Jest coś takiego jak baza danych mysql, która zapisuje dane na osobnym dysku i zabezpiecza przed utratą danych. Ponadto AuthMe jest na 1.2.3, ale Wasza niewiedza na ten temat świadczy o doświadczeniu w prowadzeniu serwera MineCraft.

Opublikowano

Jest coś takiego jak baza danych mysql, która zapisuje dane na osobnym dysku i zabezpiecza przed utratą danych. Ponadto AuthMe jest na 1.2.3, ale Wasza niewiedza na ten temat świadczy o doświadczeniu w prowadzeniu serwera MineCraft.

Coś się nie podoba to nie graj . Jak się znasz tak na swoich mysql to sam zrób serwer

76706605.png

Opublikowano

Nie chcę się z tobą kłócić, ponieważ brak mi czasu na pisanie, ale każdy by wolał abyś te wiadomości zachował dla siebie.

Pozdrawiam Roksana

76706605.png

Opublikowano

Zjeanie sie gra ;/ wbjam , dostalem od typa diaxowa zbroje , mam juz dobre eq potem wbijam na serwera i nie mam itemow ... nie polecam!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

JEdyna Wada Serva to Ze nie kiedy znika eq niektórym bo plugin jest zbugowany bo na 1,1 , A tak to Server Polecam , Administracja To nie dzieci , OGarnia , TS jest :) , LAgow niema , Jest /home i /spawn , I To Jest Idealny server dla mnie na Sruvival :) . POLECAM

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Zjebanie sie gra ;/ wbjam , dostalem od typa diaxowa zbroje , mam juz dobre eq potem wbijam na serwera i nie mam itemow ... nie polecam!

Błędy małe są, ale jak wyjdzie najnowsza wersja XAuth nie będzie tych bagów. Zapraszamy na serwer jak będzie poprawa :)

76706605.png

Opublikowano

,,Jest coś takiego jak baza danych mysql, która zapisuje dane na osobnym dysku i zabezpiecza przed utratą danych. Ponadto AuthMe jest na 1.2.3, ale Wasza niewiedza na ten temat świadczy o doświadczeniu w prowadzeniu serwera MineCraft."

A co ty tak się wywyższasz,Sam prowadź serwer Gdzie ciągle drą się ,,Gdzie sa moje itemy"

k99o.png

Opublikowano

Serwer zajebisty! zmienilem swoje zdanie ;] najlepsze jest wszystko gdyby nie to ze root popelnil niby jakis bledzik w pluginach i odrazu jakis admin/mod zaczyna sie do niego pluc i sie zaczynaja klucic ;/.. wystarczy chowac all do skrzyni i jest gt , admin sie o wszystko pyta itd ;] zapowiada się cool serw

Przepraszm za moj MPCy post,zwracam honor. I tak gracze beda marudzic na itemy ale trzeba je chowac.Jest kilka zmian do poprawy ,min pozmieniac adminow bo to jest szok jak oni ogarniaja .... poznalem juz sie na jednym adminie o nazwie RootKiller -bardzo spoko typ. Co do lagow to sa ale nie tak wielkie ( da sie przezyc gdyby nie to ze pelno osob spamuje na chacie i przeklina) .Sloty powinny byc zmniejszone do 70 , taka moja opinia . Polecam :) i pozdrawiam ekipe serwa

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Polecam fajnie sie gram mila administracja pomocna ;D

P.S , lagow ;D

Eh pomylilem sie jednak jest Troche lagow

signature_sotelbWseo7209.png

Opublikowano

Lagi są, nie powiem, że nie. Ale powinny zniknąć kiedy Administracja skończy pracować nad innymi serwerami. Pozdrawiam Roksana

76706605.png

Opublikowano

Oczywiście wiemy o tym iż wtyczki zostały zaktualizowane itp, problemami lagów był problem z kompatybilnością naszego świata a aktualnego build'a bukkit'a. Jutro o godzinie 20:00 otworzymy serwer z powrotem dla graczy wprowadzimy również parę elementów które były przez was i nie tylko proponowane. Oraz zorganizujemy konkurs z nagrodami! Pozdrawiamy oraz Przepraszamy!

~ Ekipa Games-Live

Nadal zachęcamy do składania propozycji, poza tym niebawem startuje nasz serwer Hardcore oraz RolePlay!

Opublikowano

Witam. Nie chce się ponownie kłócić, ale mogę Wam pomóc. Jeżeli macie ochotę na "współpracę" to proszę na moje gg, które jest w moim opisie poniżej.

Opublikowano

Serwer jest znów online. Znaleziono przyczynę lagów oraz ją usunięto. Pozdrawiam Roksana.

ZAPRASZAM NA : s1-games-live.pl

76706605.png

Opublikowano

Zall mi tego serva....!!!!!!!!!!!!!!!!! ci ludzie sa poje***** admin nie dawal rady sobie ze mna to mnie wyrzucil w powietrze zeby mnie zabilo zabral eq i zbanowal... nie polecam.....

Opublikowano

Golima, twoj serwer jest zjebany w chuj wszedlem poczytalem tabliczki i wyszedłem, vip ma lwc skrzynke brawo .. Tak bym se pograł ale szkoda mi Ciebie widać lecisz tylko na kase.NIE POLECAM SERWERA GOLIMA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...