Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][Survival] games-live (1.2.3)

Roxiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GAMES-LIVE

Witam chcę wam zaprezentować serwer dedykowany pod wersję 1.2.3 .

Jest to survival gdzie sam zdobywasz surowce oraz dbasz o to by nikt Tobie nie zniszczył domku.

Administracja nie odpowiada za utracone rzeczy w strefie pvp jakże w no-pvp sam się zabijesz .

Serwer ma 100 slotów oraz miłą administrację.

s1.games-live.pl

Zapraszam serdecznie wszystkich, którzy kochają ryzyko ponad wszystko.

Pamiętaj ! - Żadne cheaty nie przejdą ! ; >

SCREENY

http://img94.imageshack.us/img94/8738/57880547.png

Shot at 2012-03-04

http://img94.imageshack.us/img94/8738/57880547.png

Shot at 2012-03-04

TS : S1.games-live.pl

76706605.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny i głupi. Zebralem 10 diamentów mialem wszystkie kilofy lopaty idt.A jakis de.... mnie zabił i stracilem materiały nie polecam ...

Opublikowano

Żal mi tego servera i administracji banuja za to że chciałem odzyskac stracone itmy (wylogowalem sie i wlogowalem i itmow brak) za to dostalem bana... żenada... nie polecam

Łapka w górę!

Opublikowano

Server jest obecnie off, ale mozna sie zalogowac i pisze ze nie jestem na witelist wiec nie wiem co robic wiec :

nick:TooHard

Imie:Adam

lat:16

Gram od alpha.

Server jak najbardziej polecam! Jest bardzo fajny, wylogowalem sie i zalogowalem stracilem eq, ale gram dalej bo to nie jest servera wina bo na kazdego servie 1.2.3 bedzie tak. Wiec nie plakać! a szansa na stracenie eq jest mniejsza niz 90% ;D wiec bez obaw.Lepiej by bylo z frakcja , ale zaczyna mi sie podobać ffa <kazdy na kazdego> powodzenia z serverem

Server peak : 60/100 cos kolo tego!

Opublikowano

Lol ci juz podania do WL daja hahaha

Serwer ma przerwe do 15 cel:

Poprawienie spawna ;D

Dawajcie robimy petycje na frakcje oni sie uparli na czysty survival ;/

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

White-List jest tylko dla Adminów/modów/strażników serwera. White lista jest do tego, że jak administracja pracuje nad czymś, naprawia błędy

to żaden gracz nie będzie się kręcił i zawracał im dupy za przeproszeniem. Serwer chwilowo jest nie stabilny, ponieważ wyszedł zły bukkit. Więc nie martwcie się. Serwer oceniam w 99 % pozytywnie.

76706605.png

Opublikowano

naprawdę super serwer polecam :) A administracja jest bardzo pomocna dla nas !

dziś już było na nim 62 osoby a nie cała dobę stoi serwer :) :)

powodzenia :)

Opublikowano

User bije mnie z odleglosc 10kratek w dodatku lata przylecial admin popatrzyl gosciu bana nie dostal admin sobie poszedl...

Kieruj to do Administracji na TeamSpeaku >,< Na pewno ktoś się tą sprawą zainteresuje : TS : s1.games-live.pl

76706605.png

Opublikowano

Witajcie, jestem jednym z właścicieli Games-Live. Wszelkie stracone itemy itp są powodowane tym iż aktualny bukkit nie posiada stabilnego pluginu autoryzacji. Po aktualizacji Vortex wszelkie tego typu bugi zostaną zniwelowane. Więcej info o aktualizacji już niebawem :).

Opublikowano

Serwer naprawde polecam ! To co że zabili mnie już 10 razy ale jestem realistą i jak mnie zabiją to gram dalej a nie jak inni płacze nad straconymi itemkami . Miła administracja i wogóle .

Gram również z kolegą . :)

Opublikowano

A więc na wstępie chciałbym powiedzieć, że Nie Polecam !

Teraz pozwolę sobię opisać dlaczego...

1. Nieogar w pluginach. WorldGuard + Essentials Protect. Niezwykle mądra mieszanka, gratuluje doboru. Ponadto jako iż jest to serwer Survival to Essentials Protect blokuje rozlewanie lawy/wody tym samym psuje rozgrywkę. Ponadto brak AntyXray(OrebFuscator), co powoduje diaxo ludziki na serwerze,

2. Częste resety serwera, zabawy broadcast'em. Jaki z tego wynik ? Utrata itemów.

3. Administracja nie odpowiada na moje, co prawda przyznam się krzyki... "Gdzie są moje ku... ity ?" - Moja wypowiedź, napisana w negatywnych emocjach. Dostaje kick. Dobra reakcja, jednakże ponawiając moje pytanie w nie wulgarny sposób nie otrzymuje odpowiedzi.

No cóż... Nie ma to jak kupić "Kombajn", a nie wiedzieć jak go obsłużyć.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...