Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A może by tak...?

razielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie nie wiem jak zacząć ten post wiec zacznę od tego:

Wszyscy wiemy że jest bot do Shakea. Wiadomo można tam robić wszytko od lochów do areny. Jednak brakuje w tym jednej rzeczy. Klasera. Nie chodzi tu o fakt żeby samoczynnie szukał itemow ale jednaj małej opcji w zakładce areny. Atakowania graczy z listy. Wiadomo jak wygląda kompletowanie klasera na te chwile. Biegamy po rankingu szukamy brakujących rzeczy, spisujemy nicki. Atakujemy 10 minut przerwy i znowu kolejna osoba. I tak tracimy x czasu przed kompem. Z taka opcja ataku z listy było by ciut łatwiej. Wiadomo jednak że bot nie jest polskim tworem więc raczej nie od nas Polaków zależy czy to by się nadało. Mógł bym usiąść przy komie i napisać coś sam w tym kierunku. Jest jednak mały problem...kompletnie nie znam się na tworzeniu takich botów wiec nie jest to zabawa dla mnie. Druga sprawa czy takie coś miało by w ogóle sens i wzięcie. Osobiście na postaci mam skompletowany cały klaser. Zostały potwory i artefakty. Z drugiej strony medalu mam postać na innym serwerze i na niej 16% tylko. Wiem ile godzin trzeba spędzić żeby zrealizować taką listę graczy i ile to jest czasu podzielonego przez 10. Wiem że zaraz pojawia się komentarze typu chcesz klaser to się wysil itp. jednak swój wysiłek ludzie by wkładali tworząc taką listę. Potem wklejamy w odpowiednie okienko i idziemy na zasłużony odpoczynek, a bot sam za nas atakuje graczy z listy. Teoretycznie. Bo owe ułatwienie nie istnieje i twórcy sfBota jeszcze nie wpadli by coś takiego zrobić. Na dzień dzisiejszy możemy sobie tylko pogdybać, wiec jak myślicie. Czu takie coś by się zdało i znalazło odbiorców?

2sbu2dv.png

Opublikowano

A na jakiej zadadzie to działa, bo domyślam się że tylko obrazki tam są wszystkie i to tyle?

A jakieś inne przykłady, bo pisałeś w liczbie mnogiej ;) Może bot?

Opublikowano

Tamta strona działa na zasadzie aktualizacji klasera na stronie (pokazane na filmiku jak) następnie automatycznym wyszukiwaniu przeciwników z itemami które nam brakują. Możemy tez odpalić bota który jest na stronie i sam wszystko będzie robił co 10 minut :) Tylko tak jak mowie to tylko 3 dni darmowe, później za te opcje trzeba zapłacić.

A co do drugiego pytania, owszem. Proszę tu. Jednak dobra konfiguracja tego bota nie należy do łatwych, może kiedyś znajdę czas i stworze poradnik ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...