Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnderGround - DarkOrbit

Gość Pan Maciek

DarkOrbit Private  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia? by? aby powsta?o DarkOrbit Private?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jesteś taki mądry to proszę bardzo znajdź mi jeden działający bug(przydatny) Każdy, który kiedyś działał w tej chwili jest spatchowany.

Przykładem może być bug na skok na mapę xxx, który został spatchowany chyba w mniej jak tydzień ^^ Nie wypowiadaj się jeśli nie masz pojęcia o tej grze.

Był bug, że podwajało/potrajało grzybki po każdym zakupie o pewnej godzinie. Usunięty po 2/3dniach.

W razie dalszych zażaleń do mojej osoby to zapraszam na pw. Ja już nie spamuje.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Co do ograniczania wolności słowa, pamiętajcie że DO to nie jest jakaś hitowa gra, do której bugi są priorytetami.

Rozumiem, że na przykład UG metina albo minecrafta nie miałoby sensu, ale w tym przypadku bugi i cheaty są poszukiwane bardziej przez stałych bywalców działu, a nie "gości" i "pijawek"...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Rozumiem , iż GM , Admini dają nam poprostu do zrozumienia , że UG nie będzie ? Jeśli tak , to poprostu zamknijcie temat i tyle.

Opublikowano

Dobra, widzę dział niepotrzebny wogólę, bo po co adminstratorzy mają tu zaglądać?

# Do zamknięcia, dziękuje dobranoc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mamy rozumieć, że nie?? W takim razie zamknijcie temat. Po co dalej spamić ... (Nub nie napisze o zamknięcie, bo odzszedł z tego forum, chyba)

@edit: facepalm... u góry napisał xD

xD

262xro2.jpg

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...