Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnderGround - DarkOrbit

Gość Pan Maciek

DarkOrbit Private  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia? by? aby powsta?o DarkOrbit Private?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru dni wszyscy wyrażali opinię na temat tego pomysłu w tym temacie

i jak widać, userzy bardzo chcieli by by powstał UG DarkOrbit.

Czemu? Chodzi o to iż bugi w naszej grze są bardzo szybko naprawiane,

dlatego nikt ich nie daje publicznie. Jeśli mógł bym prosić, piszcie swoje propozycje,

jak dział ma wyglądać, za 2 dni zrobi się ankiete i wybierze tą najlepszą.

Oczywiscie opinie o pomyśle powstania, również proszę pisać, a użytkowników

którzy głosują na nie, a nawet nie wiedzą co to DarkOrbit, proszę... nie głosujcie, bo was to nie dotyczy.

Owszem był taki dział i został usunięty z powodu spamu w dziale bezsensownymi tutorialami.

Uważam, że tym razem można by dać 2 szansę temu pomysłowi gdyż mamy 2 moderatorów.

Kiedyś nie było żadnego i wydaje mi się, że w tym leży problem.

Piszcie max. 1 propozycję jak byście chcieli aby to wyglądało.

Moja propzycja:

Jeśli da się zrobić tak, by w danym dziale User bez grupy DarkOrbit Private,

nie mógł czytać tematów, ale jedynie swój i je pisać, to chciałbym aby wyglądało to tak:

- Poddział " Rekrutacja UG ".

- User zgłasza kandydature.

- Obecni użytkownicy UG głosują nad przyjęciem.

- Ostatecznie moderator może wyrzucic/nie przyjąć usera.

- Minimum 60% osób na TAK, aby user został przyjęty.

Ps. Jeśli można prosić, to nie usuwajcie tamtego tematu z działu DarkOrbit,

by i użytkownicy poniżej 250 postów mogli wyrazić swoją opinię.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na TAK, z działem nie mam zbyt wiele wspólnego ale dobru pomysł.

Chociaż kret jak się postara, to też się dostanie...

Ew. ludzi krórzy mają pewną, cheaterską opinię...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jestem na TAK. To nie gra typu metin że ktoś wrzuca buga i on jest już na stałe. w tej grze jest pełno bugów, ale każdy jest naprawiany po upływie krótszego lub dłuższego czasu. Każdy zna jakiegoś buga, ale nie chce go wrzucić bo na tym straci. W tym dziale gości jest tyle co użytkowników, 10% to osoby które treść tematu kopiują i raportują do administracji gry. cała operacja łatania buga trwa jakieś 2 dni. Jaki wtedy jest sens wrzucać bugi na mpcforum? równie dobrze można napisać buga na oficjalnym forum gry. Jestem za rekrutacją przez 3-4 elity, jak: bennq, noob, piotreks i M.quake. Rekrutacja od 2 dni i 300 postów i minimum 1 buga/tuta

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Na TAK, z działem nie mam zbyt wiele wspólnego ale dobru pomysł.

Chociaż kret jak się postara, to też się dostanie...

Ew. ludzi krórzy mają pewną, cheaterską opinię...

To nie wypala w dziale dark orbit. ALL support , admini mają restrykcyjne zasady OWH , i przez nie nie moga sie tu regnąć anaet , tym bardziej do UG sie dsotac.

TAK.

Opublikowano

Moja propzycja:

Jeśli da się zrobić tak, by w danym dziale User bez grupy DarkOrbit Private,

nie mógł czytać tematów, ale jedynie swój i je pisać, to chciałbym aby wyglądało to tak:

- Poddział " Rekrutacja UG ".

- User zgłasza kandydature.

- Obecni użytkownicy UG głosują nad przyjęciem.

- Ostatecznie moderator może wyrzucic/nie przyjąć usera.

- Minimum 60% osób na TAK, aby user został przyjęty.

Noobek na jakiej zasadzie wybierani, byliby pierwsi userzy ??

@Zulek ja już w darkorbit nie gram więc taka ranga mi się nie przyda, choć czasami mógłbym jakiegoś buga podrzucić.

Zapomniałeś o Maggocie i Arku... I chyba kimś jeszcze

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Noobek na jakiej zasadzie wybierani, byliby pierwsi userzy ??

@Zulek ja już w darkorbit nie gram więc taka ranga mi się nie przyda, choć czasami mógłbym jakiegoś buga podrzucić.

Zapomniałeś o Maggocie i Arku... I chyba kimś jeszcze

Moderatorzy głosują :)

Arek nieaktywny w dziale DarkOrbit, Maggot jedynie trolluje.

Poczekajmy na wypowiedź kogoś z rangą czy było by możliwe

wogóle zrobić taki dział :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I może stworzyć jeszcze range "UG Dark Orbit" z fajnym kolorkiem?

Nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie

Głównie zależy mi na zdaniu kogoś z działu DarkOrbit, kogoś z choćby najmniejszym pojęciem o tej grze...

Ja jestem na tak, obgadywałem to z Mar. Quakiem i NoobKillerem i stwierdziliśmy że czasy od ostatniego UG się zmieniły i można zrobić UG.

Tak.

btw. Krycha nie wiem czy wiesz, ale zawsze dział Private ma własną rangę, nie wyróżniającą się od membersów...

Opublikowano

Nie

Czy ty masz w ogóle jakieś pojęcie o tej grze?? To nie jest jakaś gra na nk gdzie ce sobie zhaksisz kasę i masz. Tu bugi są naprawiane z dnia na dzień...

@top Tak.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jak dotąd wypowiedzieli się dwaj moderatorzy:

jeden na nie, który totalnie nie wie jak wygląda sytuacja z naszymi bugami,

i jeden na tak, który jest moderatorem działu i wie co się rozchodzi. Jeszcze wypowie się M.Quake który też jest moderatorem działu darkorbit i wie o co chodzi.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie

Jeśli dla ciebie fajnym kolorkiem jest szary, to tak. Tak jest zawsze,

z każdym private działem :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja jestem za tym, aby powstał prywatny underground do darkorbit. Kiedyś był taki dział - jednak nie wiem jak to się tam toczyło. Z tego co czytałem to za długo nie funkcjonował. Teraz myślę, że odpowiednie osoby odpowiedzialne za dział ogarnęły by i underground. Powodzenia!

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Cóż chcecie zamieszczać w tym UG Darkorbit?

Jeśli bugi itd, to mam odmienne zdanie na ten temat.

Dlaczego mam inne? Czyż nie będziecie dyskryminować innych osób w ten sposób?

Sama nazwa forum mówi o cheatach, ponadto każdy ma tutaj prawo korzystania z tego co forum daje.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Na tym to wszystko polega, admini szukają luk, by je naprawić. Jednak zawsze bywa tak, że powstają nowe, i tak koło się zamyka :-)

Opublikowano

OMG , niech że wreszcie ktoś podejime tą decyzje , czy to UG ma być tu czy tam , bo od dwoch dni jest 13:2 dla TAK Na ug , wiec nw na co czekamy. Wiec albo tu albo prywatne.

Opublikowano

Tak jest zawsze, Bug na osłonę - kilka dni po wysypie - patch.

Tak jest z każdym bugiem.

Dział DO jest widoczny nawet dla niezarejestrowanych i trudno coś umieścić bo nawet bez konta można to załatać.

BigPoint nie jest głupi, nie raz zdarzyło się że ktoś z użytkowników z jakimś bugiem leci do Supportu i go zgłasza.

Opublikowano

Tak jest zawsze, Bug na osłonę - kilka dni po wysypie - patch.

Tak jest z każdym bugiem.

Dział DO jest widoczny nawet dla niezarejestrowanych i trudno coś umieścić bo nawet bez konta można to załatać.

BigPoint nie jest głupi, nie raz zdarzyło się że ktoś z użytkowników z jakimś bugiem leci do Supportu i go zgłasza.

Jeżeli tak to ja poproszę o private min. S&F i SeaFight, ponieważ też powstają do tych gier bugi i są z dnia na dzień naprawiane...

Popieram AceBoy'a i Seldka

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jeżeli tak to ja poproszę o private min. S&F i SeaFight, ponieważ też powstają do tych gier bugi i są z dnia na dzień naprawiane...

Jeśli jesteś za tym że co z tego że bug zniknie, jak powstanie nowy, to czekam na jakiegoś buga którego sam odnajdziesz...

Good luck!

Opublikowano

Jeśli jesteś taki mądry to proszę bardzo znajdź mi jeden działający bug(przydatny) Każdy, który kiedyś działał w tej chwili jest spatchowany.

Przykładem może być bug na skok na mapę xxx, który został spatchowany chyba w mniej jak tydzień ^^ Nie wypowiadaj się jeśli nie masz pojęcia o tej grze.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jestem na tak, prawie wszystko co było publicznie dawane w dziale Dark Orbit, w ciągu tygodnia (a przeważnie krócej) było naprawiane. Szczególnie liczne jest donoszenie, ktoś nie może od kogoś uzyskać buga i od razu pisze do supportu, zgłosić to, mimo że NIC za to nie dostają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...