Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Sp - By Xaranix

XaRaNiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kwiatkach jest jeden plus a mianowicie taki że postać może stać w jednym miejscu a nie biegać i zabijać moby, ale jest także minus jaki? ksucie jak przyjdzie jakiś noob to co chwilę ci zabija moba. Ten sposób co nestle napisał też jest dobry bo nie musisz co chwile chodzić na kwiatki tylko masz dlv odrazy podczas taxi, ale żeby dobrze szło trzeba mieć szybkiego resera który jak padnie ci nobek to musi go od razu resnąć żeby nie tracić za dużo sp.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej!

mam bowmana 78lvl NPC set gap -1 i 280k SP w zapasie... Muszę wycofać mu Force'a z 77lvl'a (już zacząłem) i wbić w Light'a...

mam takie pytania:

1. Ile tak na oko będzie kosztowało wycofanie całego force'a do 0? ze 100kk, więcej?

2. Gdzie i na jakim lvlu mogę się zacząć farmić? Zaznaczam że bot sam będzie latał, więc co polecacie?

Jbc. nie mam kasy na taxi tylko 300kk do dyspozycji...

Trzeba od tego odjąć jakąś część na cofnięcie force'a... tak wogóle opłaca mi się w niego jeszcze inwestować?

czekam na odpowiedzi

z góry dziękuję za porady :rolleyes:

Opublikowano

Hej!

mam bowmana 78lvl NPC set gap -1 i 280k SP w zapasie... Muszę wycofać mu Force'a z 77lvl'a (już zacząłem) i wbić w Light'a...

mam takie pytania:

1. Ile tak na oko będzie kosztowało wycofanie całego force'a do 0? ze 100kk, więcej?

2. Gdzie i na jakim lvlu mogę się zacząć farmić? Zaznaczam że bot sam będzie latał, więc co polecacie?

Jbc. nie mam kasy na taxi tylko 300kk do dyspozycji...

Trzeba od tego odjąć jakąś część na cofnięcie force'a... tak wogóle opłaca mi się w niego jeszcze inwestować?

czekam na odpowiedzi

z góry dziękuję za porady :rolleyes:

Przecież force bow nie jest taki słaby, może przemyśl to jeszcze.

Opublikowano

juz prawie wszystko usunałem... daje w lighta, bo nie lubie postaci bez speed'a, kijowo expia i trza wydawać majątek na drugi... <_<

dam patch/fire/light 110 i bedzie git... klasyczny dobry build...

Opublikowano

klasyczny build to fire cold :D

@up

no niezbyt dobry pomysł... postać strasznie nastawiona na DMG (buffy z light). Możesz mieć (będziesz miał xD) Znacznie obniżone def staty (force masz statusy, które wbijasz ludziom to lepsze niż light :P)

Co do drugów to jak liczyłem wyszło mi 300kk/miesiąc 24/7 drugi 100% (nie wiem czy dobrze ale coś koło)

LifeSro

FusionRoad

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ta widze jak aktualizujesz tą strone a zdobycie bowa +5 sosa dla osoby której nie stać na taxi i musi samej expić to łatwizna napewno ......

Nie dodałeś hunów a co do dlvla ktoś pytał mój dlvl polega na tym że jest reser taxer i noobek wiz biega bije noobek stoi na środku spota

jak wizz idzie do miasta lub czasem nie tylko noobek odrazu pada a reser go resuje i dlvl z miejsca moja farma polega na tym że czasem wbijam i dodaje free osoby do pt

<farmie na hunach>

jeszcze mogłeś dać metode napotkać miłego polaka takiego jak ja który chętnie moze kogoś za free pofarmić na serverze Behepa rusro ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

haha Nuc chyba przesadziłeś xD nie obowiązuje archeologia, ale to tak, jakby odpowiedzieć na "cześć" po 30 sekundach B)

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

może nie jestem jakimś zawodowym taksówkarzem ale najlepiej jest zrobić wizza dać go do free taxi dojechać z sp tak by starczyło na skille ziemi i ognia/lodu 3 sie nie opłaca i tak bot będzie walił z 2 skilli na krzyż do tego sub clera i tam blessa można tez dać recovera żeby nas leczyło ale to niekonieczne bo nawet nas niezdąrzą zaatakować i jeśli wszystko już mamy nabić ten 64 lvl na gapie 0 juz potem jak ktoś chce można do farmić. potem zrobić 2 postać na innym koncie oczywiście iść gdziekolwiek żeby tylko ten 14 lvl wbić bo od tego lvl na ongach znośnie się farmi i ruszyć na ongi. Ja taksowałem sie wizz/cler 47lvl szału nie było co do szybkości ale 4 giganty pt pocisnąłem po 2 wyskakiwały (pamiętam ten moment bo siedziałem i sie jarałem jak małe dziecko) i jakoś nie zginołem i dzienne sp wychodziło już dokładnie nie pamiętam ale około 30k sp. Dużo daje dobry spot i jak ma sie obszarówki to potem pt wyskakują jak grzyby po deszczu wystarczy mały a zaludniony obszar:)

Opublikowano

@up

albo 3x BB na 90 Sun +13 Ew. 101 B grade +9-11 na 3 spotach żeby się wzajemnie nie "widzieli" i 5 noobkow w środku między nimi... 120k sp na dzień...

Nie widzę sensu w graniu na isro teraz. Tam wystarczy turek wwalający wypłate co miesiąc i jest Bogiem wszędzie. Ta gra straciła sens po wprowadzeniu 12DG (przy 11DG cena gold była ok. 15-25$ przypominam)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up to gdzie według Ciebie opłaci sie grać ?? wszędzie trafią sie maniacy który wydają tysiaki żeby ich postać była cool takie już są non-live:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...