Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkOrbit Bot v0.2d

Nesunas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot do skylabu nie potrzebuje serwera. jeśli o tym nie wiesz to nawet się do tego nie zabieraj. Każdy kto spędził 2 dni z programem jak autoid, delphi, vb.net napisze sobie skylabtula w pół godzinki. nawet sekhmed napisał temat jak zrobic bota w vb.net

W vb kochany , nie zrobisz takiego bota. Wskaż mi np. mapkę jak chcesz umiescic.

Opublikowano

W vb kochany , nie zrobisz takiego bota. Wskaż mi np. mapkę jak chcesz umiescic.

A na co Ci mapka w skylab toolu.

Btw. da się zrobić skylabtoola w VB.NET razem z sprzedawaniem surowców, bo obsługuje klienta TCP i pakiety.

Opublikowano

Autor bota ghan napisał:

Announcement

Hello guys' date='

the testing is over. I will turn down the bot in few days. Then I´ll keep on developing to improve. If it works 100% and is really safe I´ll release the bot with big updates. So please wait until I´m ready...

Thank you[/quote']

Czyli że badania bota są zakończone i narazie zawiesza serwer bota. Za kilka dni znowu ruszy ale o wiele lepszy i z aktualizacjami.

Opublikowano

Mnie w ogole nie zrozumieliscie, to że jakies "vb.net" napisze w pol godz i to ze dopiero ucze się programowania (nie jestem taki zaawansowany jak vb.net) to nie znaczy ze ja go napisze w polgodz. Pisze go po to bo gram w DO i wiem że się to przydać moze slabym graczom. Po drugie zgadza się ze bot nie potrzebuje servera, jesli ktoś ma wlaczony komputer 24/h a surowce maja sie wysylać ciagle do tego jest potrzebny server. Nie programuje w autoit ani delphi, jedynie co to pascala w szkole się uczyłem ale bot ma powstać w javie.

teraz do tematu:

can´t you read? This bot was stopped 9 months ago!!! napisal autor bota na własnym forum jak dzisiaj sprawdzalem.

Opublikowano

@UP

nawet się za to nie zabieraj skoro tego nie rozumiesz!!! nie twórz żadnego bota, zwłaszcza w javie. nie umiesz tego robić!!!

vb.net to platforma na której pisze się boty. tak samo jak autoit

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ciekawe kiedy zrobia nie wykrywalnego ladnego latwego DARMOWEGO bota ?

J

Jak będzie ładny i nie wykrywalny to będzie płatny, nikt za darmo nie będzie się tyle męczył. <_<

Opublikowano

jak zrobią darmowego bota to będzie go używać kikilkaset tysięcy osób czyli będzie super wykrywalny

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

No to chociaz kiedy zrobia cracka do kbota i ibota... Lub na tych samych plikach nowy bot za DARMO

No to ciekawe co ja mam w sygnie ;)

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

Ładne i przejrzejżyste GUI + Mały stopień wykrywalnośći + Za darmo ? Nie , nie możliwe. Jak widzicie botek GUI ma słabe , a porównajcie GUI z płatnym kbotem , to już wiecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...