Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkOrbit Bot v0.2d

Nesunas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grzebiąc w sieci znalazłem nowego bota autora gahn Link downoald:

[url="http://www.file-upload.net/download-3498809/Darkorbit-Bot.exe.html"]http://www.file-uplo...it-Bot.exe.html[/url]

Opis:

Funkcje:
  • Latanie okrągami z losowych współrzędnych
  • Zbieranie boxów
  • Przedstawia swoje stanowisko // że co ? Mniemam że pozycję na mapie RMCF'ie ;D

Ważne:Ten bot teraz jest bardzo niebezpieczny. Proszęz niego korzystać jedynie z kont ''testowych'' !!! Bugi:

• Może czasami się odłączyć
  • Brak informacji o twoich hp, tarcza, itd. jeszcze nie teraz
  • Mapa może lagować jeśli zminimalizujesz bota

Możesz zalogować się przy użyciu identyfikatora i SessionID. Bot dostanie AdresIPSerwera sam.

Zanim zapytasz:

• Identyfikator_użytkownika to normalne ID (myślę, że wszyscy to znają ;-))
  • SessionID: Logointo Darkorbit -> Pokaż kod źródłowy Darkorbit -> szukaj dosid -> liczby i litery to twoje sessionid (SID)
  • Servershortcut: To jest twój serwer np. int1.darkorbit.bigpoint.com. więc INT1 (dla globalnej Europy). Niemcy 1 to DE1, Francja 1 FR1, itd....

Do zrobienia:

• sprawdzić, czy wciąż podłączony
  • Pokaż informacje o statku
  • Własna aktualizacji clientversion
  • O wiele więcej ;-)

Na razie tyle. Nie odpowiadam za błedy bota i bleble... Jeśli pomogłem daj like, jeśli ma jakiś bład napisz to tutaj a ja wyślę to do autora...

//Edit :

dodaje zdjęcie :

1330772974-U471369.png

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

Skan, przeglądarka jęczy że plik szkodliwy.

Na razie nie pobierać.

#Plik czysty, bot faktycznie Gahna, ale serwer licencji aktualizowany.

btw. czekam na skan.

Opublikowano

Nastepca biobota :) super wykrywalny ale jak ktoś ma musk to dorobi się na nim 2 Full Elit bez warna. Ktoś go testował? Jak stoi z wydajnością?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nastepca biobota :) super wykrywalny ale jak ktoś ma musk to dorobi się na nim 2 Full Elit bez warna. Ktoś go testował? Jak stoi z wydajnością?

Dawniej to całe TOP serwerów dobijało się wszystkiego biobotem :P. A płatnym k/ibotem latały tylko i wyłącznie "snobki" TOP1

Opublikowano

Yyyy pewnie znowu dostane z parę procent ale gdzie i za co mam 5% od rmcf ?

1330858522-U471369.jpg

Gdzie tu jakiś spam a tak pozatym to ja się przyzwyczaiłem, że mi ktoś podpisuje pod postem //spam 5% czy coś...

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

a wiesz może kiedy będzie działał ? albo może jakiś link do strony autora tego bota ? :) jakieś info mnie interesuje no i czy będzie darmowy czy płatny tak jak wszystkie działające boty :P

Opublikowano

a wiesz może kiedy będzie działał ? albo może jakiś link do strony autora tego bota ? :) jakieś info mnie interesuje no i czy będzie darmowy czy płatny tak jak wszystkie działające boty :P

google jest legalne chyba?

http://www.google.pl...bit+bot+by+gahn

pierwszy odnośnik

Opublikowano

heh dzieki, jak ja moglem nie pomyslec o googlach. Po za tym jeśli to oni są twórcami tego bota to na pewno bedzie platny :P

Jeszcze chciałem was zapytać zeby nie robic nowego tematu. Ostatnio z kolega wpadlismy na pomysl zeby napisac bota do do ale do skylaba bedzie wysylal automatycznie surowce na statek i je sprzedawal albo ulepszal. To tak bardziej dla nowych graczy gdzie im potrzeba duzo kredek z promerium np.

O ile nam wypali ten pomysl to bot powstanie w Javie. Tylko chciał bym poznac co o tym sadzicie. Z mojej strony był by uruchomiony na serverze jakims VPS czy cos.

Opublikowano

Bot do skylabu nie potrzebuje serwera. jeśli o tym nie wiesz to nawet się do tego nie zabieraj. Każdy kto spędził 2 dni z programem jak autoid, delphi, vb.net napisze sobie skylabtula w pół godzinki. nawet sekhmed napisał temat jak zrobic bota w vb.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...