Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bronie

Iniz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście polecam ci kupić broń na Dystans Średni (medium) Wtedy broń jest dobra na Bliski i średni zasięg a nieraz nawet daleki

i jak już kupisz to Kup w niej CELOWNIK LASEROWY za 29bf i ulepsz lufe i magazynek na Damage

i wiesz mi że staty będziesz miał ZAJEBISTE!!

jak grasz medykiem to radze ci tak samo

Opublikowano

Up :

*.*

Po pierwsze, nie ma takiego czegoś jak celownik laserowy, po drugie nie opłaca się go kupować, na chuj wydawać kase jeżeli zwykły jest lepszy xD ?

Po drugie broń na średni dystans słabo sprawdza się na dalekie odległości, ponieważ dmg wynosi +/- 10 -,-

OndteAw.png
Opublikowano

Up :

*.*

Po pierwsze, nie ma takiego czegoś jak celownik laserowy, po drugie nie opłaca się go kupować, na chuj wydawać kase jeżeli zwykły jest lepszy xD ?

Po drugie broń na średni dystans słabo sprawdza się na dalekie odległości, ponieważ dmg wynosi +/- 10 -,-

w żadnym słowie się z tb nie zgodzę

Jest Celownik laserowy tylko poprosku źle go nazwałem chodziło mi o Holographic Sight to jest naj. celownik i zwykły jest do dupy

a broń na średni dystans jest : Bardzo dobry na Bliski, Najlepszy na średnią i Dobry na Daleką, na daleką zadaje jakieś 15/20 dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...