Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bronie

Iniz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gorąco , mam pytanie odnośnie broni. Co byście polecili kupić na assault? Chodzi mi o karabin który jest uniwersalny np:Dosyć damage, nawet dobry na odległość kurde nie wiem jak to wyjaśnić myśleże rozumiecie. Bo np:Ak jest na bliski jednoznacznie , 416 na daleki na pewno. Mi mianowicie chodzi o mieszanke dobry na to na to itp.Proszę o odpowiedź ludzi ktorzy kupowali karabin ktory mi polecają a nie że typek ktory gra medykiem powie żeby nabić posta no kup se te 416 ... Dziękuję.

Opublikowano

ja gram sniperem(właśnie dobiłem 25lvl) i ci powiem, że najlepsza broń na krótki dystans dla każdej klasy to USAS ;) Jeśli chodzi o assaulta to możesz sobie kupić Aek971, każdy kto gania z tą bronią na początek sobie kupił jakieś ulepszenia, bo bez ulepszeń to żadna broń nie jest dobra ;) Jeśli nie lubisz Aeka, bo celność u niego jest trochę dupna, to polecam XM8, na daleki dystans, dobra celność i szybkostrzelność, jak kupisz do niej ulepszenia to kosi :D

Opublikowano

M4 lub M16

Omg . Chłopak się pyta , o to broń , to mu ją opisz -_- A nie -_-'

Polecam też Xm8 ^^ Ładnie się gra miło ; d Z Celnością ujdzie ; d

Opublikowano

Hmm przepraszma że tak się dopytuję ale nie lubię wywalać kasy w bloto:p Jest ona jakoś dobra na daleki i bliski? + jakie potem dodac ulepszenia?

Opublikowano

jest dobra na daleki dystans, na bliski wystarczy ci pistolet :P

Wchodzisz w weapons, inventory, klikasz na swoją broń, którą kupiłeś na zawsze i tam po lewej na dole masz costumize czy coś w tym stylu

Opublikowano

jest dobra na daleki dystans, na bliski wystarczy ci pistolet :P

Wchodzisz w weapons, inventory, klikasz na swoją broń, którą kupiłeś na zawsze i tam po lewej na dole masz costumize czy coś w tym stylu

Ojoj mówiłem nie nabijać postów rozumiem chciales pomoc nie pytalem gdzie tylko jakie czyli co najlepiej dodać by dużo pieniędzy nie wydać -_-.+ następnie pisalem czy ktos nie zna broni ktora jest dobra na bliski i na daleki.
Opublikowano

Twoje drugie zdanie nie zawiera wgl żadnego sensu, nie ma takich ulepszeń, które są tanie, jeśli chcesz kupić na 1 dzień to za 60-80 bffów kupisz, nie które są na 30 dni, nie które na zawsze, do XM8 najlepiej kupić celownik i lufę

Opublikowano

XM8 lub Aek, te bronie najczęściej widzę w grze, ale każda broń ma inny urok, jedna ma zajebistą celność i z łatwością ściągasz sniperów z dachów(XM8) Druga ma mocną lufę i przy bliskich spotkaniach dostajesz wpierdol od niej(Aek)

Opublikowano

Kurde nigdy się nie potrafię zdecydować , możes pomóc ty którą byś wzioł? Widziałem filmiki kiedyś ta broń była prze kozak (XM8)teraz nie wiem dlatego sie waham.

Opublikowano

Jeśli się wahasz to nie kupuj, idź na instynkt, ja dawno nie grałem tą bronią, mam medyka na 14lvlu i tylko na nim tą bronią grałem, dużo ammo, celny, ale bije po 17-30 hp/kulka Jeśli masz 1lvl to radzę ci zmienić klase i dopiero kupic na na przykład medyku tą broń

Opublikowano

Tak sie sklada ze niby tlyko 8 lvl maly wiem , ale juz tam jest 3000tysiaki credytow;pi jeszcze te kredyty za pieniadze

Opublikowano

13lvl wbiłem w 1 dzień, ale to dawno temu :P 2000 credytów wbijasz sniperem w 6h grania, na tym samym koncie możesz zrobić sobie inżyniera i będziesz miał tyle samo credytów i bffów, jedno konto działa na zasadzie banku, 3 chary i każda ma te same konto kredytowe i gotówkowe ;)

Opublikowano

Ja osobiście używam SCAR-L i jest bardzo zadowolny z tej broni. Sprawdza sie na dalekie jak i na krótkie dystansy i ma spore obrażenia ok. 30+.

Nie ulepszyłem jej ani nic, bo mi szkoda pieniędzy na gre. Mam 12 lvl assulta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bardzo lubię ak ale fakt faktem, że na daleki dystans się nie nadaje. Jeśli chcesz wziąć coś uniwersalnego to mogę Ci polecić jak kolega sniper USAS'a. Jest dobry na daleki jak i na bliski zasięg.

Opublikowano

po co odpowiadasz na temat, który był 2tyg temu?

//Zakazywane jest odkopywanie tematów sprzed 30dni.

żeby potem ktoś kto też chce wiedzieć jaką broń wybrać miał już wypisane

jeśli chodzi o broń na zawsze polecam ci auga.

jak się popracuje nad acuririty (czy jakoś tak xD) to na full auto ściągałem snajperów ...

na Sharqi tą bronią tak szło jak saigą,z bliska szybko celownik na ryj i jedziesz przeciwników na 2 strzaly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...