Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Force Uptade

Synekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Dzisiaj chciałem pograć w minecrafta [nie wciskam Force uptade] i mam czarny ekran - Nie jestem debilem , Wciskam Force Uptade i się pobiera tylko.... . Czekam już 2 godziny [NIE ŻARTUJE !] i dalej mam lwjgl,jar 13% i mi się nie chce załadować [OMG !]

Ps. Może tak mieliście ? Macie rady ? Pisz tutaj. Nagradzam plusem ;p

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Najlepiej będzie jak spróbujesz zrobić resinstall javy lub sterowników do karty graficznej.

35353.png

Opublikowano

Znawcy jak cholera... Ostatnio z serwerami minecraft (nie serwer do grania, ale hosting MySQL, dzięki któremu aktualizuje się minecraft) ma problemy, bo jest przeżucanie wszystkich (14mln) użyszkodników na nowe bazy MySQL i połączenie tych baz z nowym systemem Mojang'owych kont, które mają urpościć korzystanie z gier tej firmy... Spróbuj za godzinę, dwie lub tydzień... Czasem tak może być... Polecam ci też SpoutCraft (dla premium) oraz Version Changer (dla każdego)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Znawcy jak cholera... Ostatnio z serwerami minecraft (nie serwer do grania, ale hosting MySQL, dzięki któremu aktualizuje się minecraft) ma problemy, bo jest przeżucanie wszystkich (14mln) użyszkodników na nowe bazy MySQL i połączenie tych baz z nowym systemem Mojang'owych kont, które mają urpościć korzystanie z gier tej firmy... Spróbuj za godzinę, dwie lub tydzień... Czasem tak może być... Polecam ci też SpoutCraft (dla premium) oraz Version Changer (dla każdego)

Racja już mi chodzi ^^ Dzięki

Temat do zamknięcia !

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...