Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaką postacią polecicie grać ;d ?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to , żeby żądziła na polu, żeby można było z nią campić, żeby morzna było być pro bez kupywania F , i od razu za kase jakie eq polecicie ;D ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Każda klasa jest dobra ,ale tak bez wydawania kasy to według mnie gunner ( strzelec) ,ponieważ nie musimy kupować na nim uber/super broni bo wystarczy zwykła.

PS.

Ale ja polecałbym ci commando,ale trzeba na niego wydać ze 2 dychy na uber bronie : D,ale opłaca sie : D.

Gng8i.png
Opublikowano

Ma ktoś może link do tutka na zarabianie F?

P.s

To że wypełnie konkursową reklame i "wygram" to co w tedy xD?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ma ktoś ten link ;D ?

Opublikowano

hmmm zeby zadzila na polu , zeby mozna nia bylo kampic, 'SOLDIER' [mozesz kampic z Lr pistola + schowasz sie na moment wyleczysz na full i ogien] gunnerem tak nie pokampisz

bronie i tak bedziesz musial kupic a bez nich gunner jak i soldier sa na podobnym poziomie.

PS. Zarabianie

http://www.youtube.com/watch?v=XdryxbctB2Q

pokazane jest jak wypelniac reklamy od zera (program do zmiany ip w tym przypadku to AOL, mozesz tez uzyc anonymox czy jakiegokolwiek innego) osobiscie uzywam aola (0 lagow przy anonymoxie jest dramat)

filmik do metina ale wszystko dziala na tej samej zasadzie [zamiast doladuj sm klikasz na stronie BFH > Sklep, Zdobądź Funds, Zarób Play4Free Funds]

Opublikowano

Bez wydawania fundsów tylko i wyłącznie gunner.

Temat o ocenie postaci masz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/567358-q-postacie-waszym-zdaniem/

Ma ktoś może link do tutka na zarabianie F?

P.s

To że wypełnie konkursową reklame i "wygram" to co w tedy xD?

Nie ma tym nic, o czym można by zrobić poradnik. Wystarczy wejść w zarabianie i wypełniać ankiety. Zmiana IP grozi banem.

Opublikowano

Najlepszy i tak soldier. :)

W tym temacie nie chodzi o to aby wybrać najlepszą klasę a o to, którą klasą da się grać bez wydawania fundsów. Soldierem się nie da.

Opublikowano

Googlus można wszystkimi grać bez wydawania fundsów ja ostatnio gram soldierem i jego Apteczka sprawdza się zawsze . Karabin jest dobry jedyne co kupiłem to strzelbę . Musze powiedzieć że soldier może poradzić se z gunnerem i comando w każdej sytuacji . Co do pytającego to "żeby można było nią campić" , to chyba oczywiste że campić można comandosem . W campieniu gunner odpada bo ile gram nigdy nie widziałem gunnera stojącego między domami i walącego Head Shoty , gunner to "chodzący czołg" a czołgi nie campią . O soldierze mówiłem wyżej jego apteczka jest również dla kompanów więc musi poruszać się z nimi (najlepiej z jakimś gunnerem) , soldier tyle ile hp uzdrowi towarzyszowi tyle punktów dostanie . Commados to jest postać posiadająca nie widzialność i inne umiejętności więc jeżeli chcesz campić to polecam ci commando . Jest dobry zarówno na odległość jak i w zwarciu .

Ostatecznie polecam Commando choć jego snajperka którą masz od samego początku nie jest najlepsza .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

up@

trololo ale sie rozpisałeś

Ale mu chodzi o to kim będzie mu sie grało najlepiej bez wydawania fundsów.

A nie o to czy da się nim grać czy nie.Bo owszem da sie bo grałem kiedyś.

Ale u soldiera super/uber bronie trochę dają tak jak i u commandosa.

Gunnerowi wystarczy zwykła bron za około 100-200vp.

Gng8i.png
Opublikowano

Guner może nie jest jakimś kamperem ale przed nerfem PP mógł być bronie początkowe są git więc nie musisz wydawać F

Na każdą postać trzeba wydać troszkę Fundsów ;p Postacią na którą trzeba najwięcej wydać to dla mnie jest Komandos :P

Opublikowano

Googlus można wszystkimi grać bez wydawania fundsów ja ostatnio gram soldierem i jego Apteczka sprawdza się zawsze . Karabin jest dobry jedyne co kupiłem to strzelbę . Musze powiedzieć że soldier może poradzić se z gunnerem i comando w każdej sytuacji . Co do pytającego to "żeby można było nią campić" , to chyba oczywiste że campić można comandosem . W campieniu gunner odpada bo ile gram nigdy nie widziałem gunnera stojącego między domami i walącego Head Shoty , gunner to "chodzący czołg" a czołgi nie campią . O soldierze mówiłem wyżej jego apteczka jest również dla kompanów więc musi poruszać się z nimi (najlepiej z jakimś gunnerem) , soldier tyle ile hp uzdrowi towarzyszowi tyle punktów dostanie . Commados to jest postać posiadająca nie widzialność i inne umiejętności więc jeżeli chcesz campić to polecam ci commando . Jest dobry zarówno na odległość jak i w zwarciu .

Ostatecznie polecam Commando choć jego snajperka którą masz od samego początku nie jest najlepsza .

1. Piszesz o sytuacji na lvl +- 10. Na 20-stych nikt nie gra soldem z podstawową bronią, gdyż jest to niemożliwe. Statystyki 1:10...

2. Gunner nie jest od kampienia i to jest oczywiste, chyba że ktoś kupi dual lr sg, wtedy może sta ć na górce i dostawać 50exp'a za strzał.

3. Commando, który kampi nie potrzebuje stealthu.

4. Mando w "zwarciu", z eq pod kampienie nie jest w stanie nic zrobić, oprócz ucieczki.

5. Początkową snajperką nie da się grać.

Guner może nie jest jakimś kamperem ale przed nerfem PP mógł być bronie początkowe są git więc nie musisz wydawać F

Ludzie grali/grają gunnerami bez PP i też potrafią nieźle wymiatać :)

Na każdą postać trzeba wydać troszkę Fundsów ;p Postacią na którą trzeba najwięcej wydać to dla mnie jest Komandos :P

I to jest piękno gry free2play.

Opublikowano

@up ja nie mówie że nie można kampić bez PP a co dopiero wymiatać bez niej, ja sam gram bez pp i też nieźle wymiatam staty prawie zawsze 19-3 to nie tak źle, ale wracając do tematu jak kampić to raczej nie karabinem bo to się na wiele niezda

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

1. Piszesz o sytuacji na lvl +- 10. Na 20-stych nikt nie gra soldem z podstawową bronią, gdyż jest to niemożliwe. Statystyki 1:10...

2. Gunner nie jest od kampienia i to jest oczywiste, chyba że ktoś kupi dual lr sg, wtedy może sta ć na górce i dostawać 50exp'a za strzał.

3. Commando, który kampi nie potrzebuje stealthu.

4. Mando w "zwarciu", z eq pod kampienie nie jest w stanie nic zrobić, oprócz ucieczki.

5. Początkową snajperką nie da się grać.

Ludzie grali/grają gunnerami bez PP i też potrafią nieźle wymiatać :)

I to jest piękno gry free2play.

Googli jeżeli gracz jest dobry to może soldierem rozwalać z początkowym karabinkiem nawet na 30 poziomie tyle ci powiem .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Tak , może rozwalać i 30lv , ale pod warunkiem że on jest afk xD Początkowy karbinek nie jest taki zły , ale nie ma co porównywać z maszynką ;)

PS:

Googli jeżeli gracz jest dobry to morze soldierem rozwalać z początkowym karabinkiem nawet na 30 poziomie tyle ci powiem .

//zapoznaj się z regulaminem globalnym MPCforum, a szczególnie rozdz. II pkt. 5

Ja tylko grzecznie upomniałem .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Googli jeżeli gracz jest dobry to morze soldierem rozwalać z początkowym karabinkiem nawet na 30 poziomie tyle ci powiem .

Tak, ludzi bez rąk i bez monitora. Piszesz o początkowym, nie tym z 40 nabojami.

Opublikowano

wiec tak moim zdaniem jak na pierwszy raz gry zacznij grę Gunnerem(strzelec) , jest to prosta klasa do ogarnięcia. Jeżeli chciał byś grac na kampy i wiele taktyk zachęcam Cie do gry Commando(komandos) , ma on ciekawe skille i na wyższym lvl może nie jedną osobę rozwalić a przy okazji jest to klasa bardzo ciekawa. Jeżeli lubisz być wszechstronny zagraj Soldierem(Żołnierz) , ta postać jest bardzo mila do gry ja nią gram szybko dostaje się pkt. dlaczego szybko? Dlatego że dużo zyskujesz za leczenie ludzi ze swojej drużyny oraz za dużą ilość granatów.

Moim zdaniem powinieneś zagrać każdą klasa po kolei do jakiegoś 14lvl.

Powodzenia.

Przepraszam za ortografie i interpunkcje.Staram się poprawnie pisać po polsku.

Opublikowano

wiec tak moim zdaniem jak na pierwszy raz gry zacznij grę Gunnerem(strzelec) , jest to prosta klasa do ogarnięcia. Jeżeli chciał byś grac na kampy i wiele taktyk zachęcam Cie do gry Commando(komandos) , ma on ciekawe skille i na wyższym lvl może nie jedną osobę rozwalić a przy okazji jest to klasa bardzo ciekawa. Jeżeli lubisz być wszechstronny zagraj Soldierem(Żołnierz) , ta postać jest bardzo mila do gry ja nią gram szybko dostaje się pkt. dlaczego szybko? Dlatego że dużo zyskujesz za leczenie ludzi ze swojej drużyny oraz za dużą ilość granatów.

Moim zdaniem powinieneś zagrać każdą klasa po kolei do jakiegoś 14lvl.

Powodzenia.

Przepraszam za ortografie i interpunkcje.Staram się poprawnie pisać po polsku.

Po raz kolejny zaznaczam, w tym temacie chodzi o to aby grać bez wydawania pieniędzy na postacie. Nie o to, która klasa jest najlepsza.

Opublikowano

Dobra, postaciami którymi można grać bez funds są gunner , jego broń jest wystarczająco dobra , żeby grać , a rpg można kupować za vp , i mando knifer , nóż nie różni się bardzo od tych droższych .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Trolololo :) Widze , że sie rozpisaliście ;) Ale po co te kłótnie :D? Póki co gunnerem jade , ale mam pytanie. Czy wystarczy broń za 150 vp i będzie tak samo dobra jak ta za 450 vp ? Bo jak miałem kase po wbiciu lewela to kupienie tej broni za 450 (strzelającej bardzo szybko) dało niesamowity efekt z połonczeniem armatki;) Ale jak sie już to skończyło, i zamiast broni za 450 kupiłem za 150 to jakoś mi już tak dobrze nie idzie , czy te bronie sie czymś różnią :)?

P.s

Jeśli wkradła sie ortografia/literówka to przepraszam ale nie mam słownika w mozilli ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...