Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaką postacią polecicie grać ;d ?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jedyną klasą , którą można całkiem fajnie pograć bez wydawania fundsow jest guuner. Oczywiście innymi klasami tagże , ale gunner moim zdaniem bez wydawania na fundse jest najlepszy.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie , co kupić za 10k Fundsów i na jakiej klasie najlepiej je sporzytkuje ;D ? I na co i jakie skille itp itd: D

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie , co kupić za 10k Fundsów i na jakiej klasie najlepiej je sporzytkuje ;D ? I na co i jakie skille itp itd: D

Zależy, która najbardziej lubisz. Jesteś w stanie wyposażyć każdą postać. Nie rozumiem co to skilli.

Opublikowano

A co kupić na solidera/gunnera? Mam do dyspozycji 10 704 F.

Prosze o szybką odpowiedź!!

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Soldier:

Tomy super typewriter(super maszyna do pisania tomka)/ rudolf uber rescue (uber ratunek rudolfa)

Gunner:

Cheeser(szwajcar)/ Backscratcher (plecodrap)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ale za F ;)

Dobra skorzystam z tej oferty ten ak zwędzony

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

POSŁUCHAJ

Ja ci poradze ze KOMANDOS ma dobre "skille" te niwidzialnosci itp tak samo jak zolnież

A strzelec ma dobra bron ale kokserskich skili nie ma wiec radze grac komadosem albo zolniezem ale najbardziej zolniezem bo ma prooo skille jak dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...