Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Postacie waszym zdaniem

Hankus_PL

Postacie waszym zdaniem   

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Strzelca

2. 2. ?o?nierz

3. 3. Komandos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o waszą opinie w ankiecie (bez spamu w komentarzach) ;)

Każdy post nie związany z ankietą i głosowaniem będzie nagradzany warnem za spam.

Ma być tu prowadzona kulturalna dyskusja.

Opublikowano

Ja ogólnie mam commando, gunnera, soldiera i w royal i w national. Szczerze mówiąc, gunner national jest dużo lepszy niż royal, soldier w royal i commando w royal. To jest moje zdanie ;)

Opublikowano

Był już taki temat i jak już raz pisałem, jest to baaardzo dobry pretekst do spamu. Nie rozumiem sensu istnienia tego tematu skoro obie frakcje są takie same a liczy się zgranie na konkretnym serwerze.

Nie, nie podepnę.

Opublikowano

A właśnie że jest różnica np: pomiędzy komandosem National i Royal <_< , National się bardziej kryje niż Royal, a Royal jest "wyprostowany" i lepiej jest go ściągnąć ze snajperki ^_^

Był już taki temat i jak już raz pisałem, jest to baaardzo dobry pretekst do spamu. Nie rozumiem sensu istnienia tego tematu skoro obie frakcje są takie same a liczy się zgranie na konkretnym serwerze.

Nie, nie podepnę.

Czemu niby to jest pretekst do spamu ?? to jest przecież ankieta !!! Chce wiedzieć komu się lepiej kim gra <_<

Opublikowano

A właśnie że jest różnica np: pomiędzy komandosem National i Royal <_< , National się bardziej kryje niż Royal, a Royal jest "wyprostowany" i lepiej jest go ściągnąć ze snajperki ^_^

wszystkie postacie mają ten sam "obszar" na ciele, na którym jest zaliczany dmg, więc nie p***dol głupot

Opublikowano

Czemu niby to jest pretekst do spamu ?? to jest przecież ankieta !!! Chce wiedzieć komu się lepiej kim gra <_<

Myślisz, że nie widzę co się dzieje na innych forach ? Wiem co piszę.

Poza ubraniami niczym się nie różnią, gdyż nawet bronie można kupić. Wszystko zależy od serwera i współpracy na nim, nie da się jednoznacznie określić, która frakcja jest lepsza, gdyż są takie same, a jeżeli komuś gra się lepiej jedną bądź drugą jest to zwykłe placebo.

Nie będę tego zamykał ani podpinał, zginie i tak w spamie.

@2down

Dostałem 3 wiadomości abym zamknął ten temat i jedną abym podpiął, musiałem napisać, że ani tego ani tego nie zrobię.

Opublikowano

wszystkie postacie mają ten sam "obszar" na ciele, na którym jest zaliczany dmg, więc nie p***dol głupot

nie chodzi mi o zadawanie "ciosów" tylko o widoczność

Opublikowano

Myślisz, że nie widzę co się dzieje na innych forach ? Wiem co piszę.

Poza ubraniami niczym się nie różnią, gdyż nawet bronie można kupić. Wszystko zależy od serwera i współpracy na nim, nie da się jednoznacznie określić, która frakcja jest lepsza, gdyż są takie same, a jeżeli komuś gra się lepiej jedną bądź drugą jest to zwykłe placebo.

Nie będę tego zamykał ani podpinał, zginie i tak w spamie.

Googlus , i ty piszesz że my Spamimy : P Moim zdaniem Każdy Royal ; d Lepiej wygląda od Natio ; d

Opublikowano

Ludzie z wami nie da się wytrzymać , debatujecie kto jest bardziej wyprostowany , może jeszcze jaka frakcja ma większego ? Bo im większy tym bardziej widoczny , a im bardziej widoczny tym snajperowi łatwiej heda walnąć ?! Szok.

Down :

1. To skończ pisać takie durne tematy

2. nie musisz pisać wszystko innym kolorem

3. nie używaj kolorów modów i administracji .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ludzie z wami nie da się wytrzymać , debatujecie kto jest bardziej wyprostowany , może jeszcze jaka frakcja ma większego ? Bo im większy tym bardziej widoczny , a im bardziej widoczny tym snajperowi łatwiej heda walnąć ?! Szok.

Ja jebie człowieku przeczytaj uważnie tekst <_< to był przykład, pisze ci tam NP a to jest skrót od NA PRZYKŁAD <_<

//KONIEC TEGO SPAMU ODPOWIADAJCIE NA PYTANIA W ANKIECIE

Opublikowano

Ja jebie człowieku przeczytaj uważnie tekst <_< to był przykład, pisze ci tam NP a to jest skrót od NA PRZYKŁAD <_<

//KONIEC TEGO SPAMU ODPOWIADAJCIE NA PYTANIA W ANKIECIE

Wiem , że zrobiłeś z dobrą chęcią ten temat ale licz się z tym, że tacy ludzie jak Ghost bedą się z tobą kłócić o byle co tylko aby sobie nabić posty. Według mnie też ten temat jest nie potrzebny bo wiele takich było a ludzie to wykorzystywali i spamowali ale jak chcesz on zatonie w spamie i tak.Następnym razem licz się do tego co postanawiasz zakładać ;).

Co do tematu to ja faworyzuje Natsa commando, nie wiem dlaczego ale jakoś lepiej mi się nim gra ;p.

PS. Nie denerwuj się tak , zawsze tak będzie na forum ;).

Nawet jeżeli zrobisz kiedyś coś pożytecznego nie którzy ludzie którzy nic nie zrobią będą do ciebie czuć zawiść.

Więc nie przejmuj się i rób coś na forum.

Nie polecam ci jakiś takich tematów jak ten bo tutaj każdy bd spamowal bądź cię poniżał.

Zrób jakieś fajne poradniki których nie ma jeszcze na forum , bądź podziel się jakąś informacją ;).

Pozdrawiam ;).

Gng8i.png
Opublikowano

Każdy post nie związany z ankietą i głosowaniem będzie nagradzany warnem za spam.

Ma być tu prowadzona kulturalna dyskusja.

Opublikowano

Najlepszą postacią jest żołnierz u royal ponieważ jego podpalenie jest najmocniejsze . Na hita z podpalenia potrafi walnąć 50 . I on jest the best . Dlatego na niego głosuję . A comandos u national ma bardziej ostry nóż i ma mniejszego garba od royal dlatego jest lepszy . Natomiast gunner u royal ma w beczce więcej C4 dlatego jest lepszy i ma buty z nike które dają mu absa .

Down: no co ty nie powiesz ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

@up

co ty mu za kłamstwa mówisz?Oczywiście że nie ma różnicy pomiędzy Gunner(strzelec) u National a u Royal i innymi klasami. Po prostu różnica jest w broniach, odgłosach broni, wyglądem stroi , wyglądem pojazdów, strojem oraz miejsce startu i to wszystko.Naprawdę nie ma żadnej różnicy pomiędzy atakiem.Moze koledze wyżej chodziło o przedmioty kupiona za Fundse , wtedy one zbierają więcej obrażeń niż normalne początkowe wyposażenie , ale to tagze nie ma różnicy gdzie czy u National czy u Royal.

Przepraszam za interpunkcje oraz o ortografie.Staram się pisać poprawnie po polsku.

Opublikowano

up@ Każdy ma swoje zdanie.

Według mnie najlepszy jest comando nats ;D.Lepiej nim mi sie gra niż royalem.. ;p

Gng8i.png
Opublikowano

Mi ogólnie gra się lepiej royalem bo wiecie kolor niebieski=dobro czerwony=zło :D przynajmniej mi się tak kojarzy i zawsze chcę przejąć swoją flage na national'u xD, może tak być też dlatego że ja najpierw grałem u royal :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...