Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.0- Nie Trzeba Crackować Przy Każdym Uruchomieniu

Spevil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie radzę ściągać. Ten program wydaje mi się podejrzany. Więcej za chwilę.

Z tego co na razie udało mi się dowiedzieć na temat tego programu to to, że wypakowuje plik elf_key.dll do katalogu c:\windows

Opublikowano

Mi jak na razie działa ; )

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

Wiec taka moja sugestia, to cos wkleja .dll do c:/windows

po przeskanowaniu uzyskalem to:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/f...2bca18e33d32dcb

nie zglasza wirusa, bo to nie keyloger tylko program do monitorowania sieci i dzialan na komputerze KGB Spy wiec av nie zglasza zagrozenia bo godzimy sie na jego instalacje ale w gruncie rzeczy mozliwe jest aby uzyc tego do wykradniecia konta. dowod?

Firma Refog Software udostępniła KGB Employee Monitor. Jak sugeruje nazwa, rejestruje on dyskretnie każdy klawisz użyty przez użytkownika w każdej aplikacji i przechowuje takie zapisy w pliku logu. Może on też rejestrować pozycje schowka, odwiedzane miejsca w Internecie a także wykonywać zrzuty aktywnych okien z ekranu użytkownika. Nowa edycja jest przeznaczona dla użytkowników w przedsiębiorstwach i pozwala na monitorowanie i rejestrowanie całej aktywności sieciowej.

http://www.pcworld.pl/news/127180/Agent.KG...oracyjnych.html

robta co chceta ja tego syfa na kompie miec nie bede

Opublikowano

Co to pitolisz ? Ten program podmienia dane, wrzuca go do windows waśnie ten .dll żeby mieć kontrole nad tymi pikami które odpowiadają za Hardware fingerprint ... Dlatego mamy stały i nie musimy się męczyć przy każdym uruchomieniu ... Pik ten również z niczym się nie łączy w sieci.

Rekrut
Opublikowano
Gram od ponad tygodnia na rl i hacka nie było :)

Kto chce plate seta ;b

a tak na poważnie ktoś powie w 100% czy to bezpieczne ?

Opublikowano
Kto chce plate seta ;b

a tak na poważnie ktoś powie w 100% czy to bezpieczne ?

Uspokój się i ściągaj ... Jak ktoś nie leci na mojego ek to na prawde bezpieczne ;D

Opublikowano

Spevil mogłbyś w jakimś innym temacie albo tym objąśnić w taki sam przejrzysty sposób z podaniem wszysktich potrzebnych linków i programów jak scrakować Elfa pod Tibie 8.42?

Link do new tematu możesz tutaj wkleić. Z góry dzięki.

Opublikowano

Zrobilem tego bota, wszystko pieknie ladnie dziala, lecz mam pewien problem i zwracam sie o pomoc.

1. Nie mogę znaleść opcji która "trenuje mlvl", czyli rzuca np. Exure, na 200 many. Bardzo prosze o wyjasnienie gdzie jest ta opcja.

2. Nie moge także znalesc opcji, aby atakowało monstery.

bo ustawiłem skrypt, wpt dzialają, lecz nie atakuje i musze ręcznie. Także proszę o wyjasnienie gdzie jest ta opcja.

Pomocy! :D

Opublikowano
Zrobilem tego bota, wszystko pieknie ladnie dziala, lecz mam pewien problem i zwracam sie o pomoc.

1. Nie mogę znaleść opcji która "trenuje mlvl", czyli rzuca np. Exure, na 200 many. Bardzo prosze o wyjasnienie gdzie jest ta opcja.

2. Nie moge także znalesc opcji, aby atakowało monstery.

bo ustawiłem skrypt, wpt dzialają, lecz nie atakuje i musze ręcznie. Także proszę o wyjasnienie gdzie jest ta opcja.

Pomocy! :D

Ogarnij ok ?

Opublikowano

ściągnałem i sobie boce 23 ek tylko mi się wydaje że ten plik nie jest czysty, było by to zapiekne żeby bylo prawdziwe mógłby jakiś medator lepiej się temu przyjżeć.

A Spevilowi gratuluje, jesli to jest czyste to Cie kocham ;P

Opublikowano

To jest czyste ... Już wypowiadałem się na ten temat .. Ciągle mam pod kontrolą ten plik i obserwuje go czy się czasem nie łączy z czymś w internecie :)

Opublikowano

Witam, mam taki problem gdy wpisuje name i key w elf bocie to wyskakuje coś takiego

The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again.

Wszystko robię zgodnie z instrukcją, prosze o pomoc, mam system Vista 64-bitowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...