Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Dział Brick Force

dawid9

"Czy chcesz aby powstał ten dział  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. "Czy chcesz aby powsta? ten dzia?

• Tak
      2
    • Nie
      12
    • Neutralny
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje założyć dział Brick Force . Gra ma dużo graczy i jest na razie w fazie CBT.

Opis gry :

Brick-Force to produkcja wykorzystująca silnik Unity 3D i składająca się z dwóch trybów rozgrywki. Pierwszy z nich jest bardzo podobny do tego, co miliony graczy znają z Minecrafta. Za pomocą pojedynczych „cegiełek” możemy stworzyć praktycznie dowolną planszę. Rodzajów budulca jest sporo. Gracze mają do dyspozycji m.in. zwykłe ściany, roślinność, szkło, a nawet działka strzelnicze. Warto zaznaczyć, że nowe areny możemy budować zarówno na portalach społecznościowych, jak i za pomocą smartfonów oraz tabletów.

Stworzonymi planszami możemy dzielić się z innymi użytkownikami, a następnie rozgrywać na nich multiplayerowe potyczki, co stanowi drugi etap zabawy. Walki wyglądają tak, jak w klasycznej strzelance pierwszoosobowej i przywodzą na myśl rodzaj zabawy znany chociażby z Counter-Strike’a. Arsenał oddany do użytku graczy składa się m.in. z pistoletów, karabinów maszynowych i snajperskich, granatów oraz wspomnianych już wieżyczek strzelniczych.

Gameplay :

http://www.youtube.c...h?v=DIpldp8K8-Y

Dostępne cheaty :

Narazie nie ma , ale sądze , że w finalnej wersji napewno bd . ;)

Opublikowano

W przyszłośći pewnie dział się pojawi ale na razie za wcześniej.

Na razie NIE

gra jeszcze porządnie nie wyszła a Wy dział chcecie ?

Nie.

Minecraft też był w wersji beta, też "porządnie" nie wyszedł a się nim wszyscy jarali :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

tyle że w Minecrafta mogłeś grać, a nie rejestrujesz się i czekasz na aktywacje konta...

aktywacja kont jest co dnia , i z tego powodu , że jest to CBT i z tego , że ma dużo graczy ,

@ down

a ty gdzieś tu widzisz , że to napisałem ?

Opublikowano

Takowa gra została zgłoszona w Konkursie pt. "Wymyśl swój dział".

Oczywiście jestem na Tak.

Mam tą grę, i gram z przyjaciółmi :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Niema sensu.. gra w rzeczywistości to syf... spodziewałem się czegoś lepszego.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Może później, nie wiadomo czy to w ogóle wypali.

Na razie nie ma co się nawet zastanawiać - nie.

; )

Opublikowano

nie, są jakieś hacki do niej? wyszła kilka dni temu więc wątpie

najpierw wszyscy na tak a pozniej w dziale 3osoby się wypowiadają...

juz nie raz było tak z jakims działem

1378747514-U216092.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Dopóki gra jest w obecnej fazie rozwoju nie ma sensu tworzyć na razie działu, ponieważ nie ma pewności co dalej z nią będzie.

Żeby nie było tak jak z grą Uber Blox, którą zapowiadano jako konkurencje dla Minecrafta, a okazała się niewypałem i spotkała z małym zainteresowaniem graczy. W wyniku czego autor przestał ją rozwijać.

Jak na razie jestem na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...