Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 czy XBOX 360

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora z konsol?

• PS3
      37
    • XBOX 360
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie bo xbox to xgówno nie warto jostick waży z 20kg i jest jakiś dziwaczny ma ścięte kinectka od PsMove zdecydowanie NIe i jeszcze sie szybko psuje

sk11lzpl_6_3.png
Opublikowano

Ja mam ps i nie narzekam. Jedynie dlaczego warto kupić xboxa to kinect. (chociaż move też daje radę, ale nie ma dyskusji, że kinect lepszy)

Najlepiej jeśli będziesz kierować się exclusivami.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

nie bo xbox to xgówno nie warto jostick waży z 20kg i jest jakiś dziwaczny ma ścięte kinectka od PsMove zdecydowanie NIe i jeszcze sie szybko psuje

Gówno bo Cie nawet na niego nie stać nie miałeś nigdy nie wypowiadaj się , co do tematu to polecam Ci xboxa ponieważ ma lepszy inferejs menu , dobre tytuły jak i na ps3 , hmm co mam CI powiedzieć musisz se obczaić co i jak jedyny minus dla tych którzy mieszkają w polsce to że gold jest drogi bo u mnie w uk to jest tanie jak jogurt z biedronki więc wiesz. Ja mam ps3 i xboxa hmm ps3 mam do oglądania filmów itp , a xbox do katowania :D Pozdro jak bd miał pytania to pisz ;]

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

teraz beda tutaj hejtowac randomy ktore nie posiadaja nawet telewizora...

jak nie masz xboxa i ps3 to twoja opinia jest gowno warta

jakis random dostal uzywanego ps3 i juz pisze ze jest lepszy od xboxa itp

@Top PS3 pod multiplayera i gry typu cod mw3 jest lepszy multi za free i zajebista dynamika

na xboxie na multi placisz moj wujek ma xboxa gralem na nim i powiem tyle

ta konsola nadaje sie wedlug mnie tylko do gier typu nfs i rayman

przy fps ssie...

Co do kinect i mova to ps move lepszy

wiesz ze cos masz w reku a w kinect machasz bezsensownie palcami

PS teraz mozecie sobie hejtowac

Opublikowano

@up

Zaleciało fanboyem ;)

Warto mieć ps3 ze względu na napęd. Za kilka lat nadal będzie można grać na ps3, a boxa będzie trzeba wymienić.

No i śmieję się z tych, którzy płacą za granie w multi :D

Na necie jest kilkadziesiąt tysięcy takich tematów... i... ŻADEN nie jest rozstrzygnięty.

Głupia odwieczna walka xbox vs ps3.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Xbox najlepszy na gwiazdkę bo świeci diodami śmierci jak choinka a nawet jeszcze lepiej.

Jedyny atut xboxa kinekt ale ja wolę move bo na kinekta jeszcze chyba nic dobrego nie wyszło.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Zaraz będziecie HEJCIĆ etc.

Grałem dużo na eX'ie i powiem tyle:

Warto zapłacić za granie przez neta. Wygodny pad (wkońcu wygoda to podstawa), innowacyjność, dobre eX'y ( seria Gearsów, Forza).

+Granie za kasę przez neta ( mniej dzieci drących się do mikro )

+Wygodny PAD, który jest przy okazji zgodny z Windows'em.

+Dobre eX'y

+Kinect ( nie przepadam za takim czymś, ale na pewno to jest lepsze niż Move)

-czasem występuję RRoD ( w tych starych konsolach z 2k7)

Na PS3 grałem u kolegi i tutaj nie ma co porównywać. Dopóki producenci nie zrobią takiej skomplikowanej grafiki, że wykorzysta cały potencjał Cella ( uncharted był blisko. Może I Am Alive to spełni) to nie ma co porównywać. Wole być taki "amerykański" ( w końcu 3/4 młodzieży ma X niż PS3, które jest popularne w Japonii)

Opublikowano

Warto zapłacić za granie przez neta. Wygodny pad (wkońcu wygoda to podstawa), innowacyjność, dobre eX'y ( seria Gearsów, Forza).

+Granie za kasę przez neta ( mniej dzieci drących się do mikro )

No tak, granie za kasę przez neta to duuuuży plus. -.-

Ja mówię, lepiej niech szybko ktoś zamknie ten temat, a fanboy'e pójdą do osobnych działów. Bo niedługo zacznie ostra wymiana zdań :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

eMode byś widział co się dzieje na PS3. U kolegi w MW2 trafiłem na serwer gdzie dzieci się beształy, darły się. Taki nie ład był, że musiałem wyjść z niego..

Opublikowano

eMode byś widział co się dzieje na PS3. U kolegi w MW2 trafiłem na serwer gdzie dzieci się beształy, darły się. Taki nie ład był, że musiałem wyjść z niego..

Mówiłem, że się zacznie !

Po pierwsze jest taka magiczna opcja. Jak się ona nazywała ? Mute !

Po drugie - na xklocku grają sami dorośli i poważni ludzie ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na tym twoim "klocku" nie doznałem większych rozrób, jak na "pjesztejszyn frer".

Zamiast mutować ich to się śmiałem z nich.

Opublikowano

Na tym twoim "klocku" nie doznałem większych rozrób, jak na "pjesztejszyn frer".

Zamiast mutować ich to się śmiałem z nich.

Skończ proszę Cię. W 80% kłótnię w takich tematach zaczyna użytkownik klocka. A jak się śmiałeś - to dobrze, kogo to obchodzi. Swoją postawą nie reprezentujesz użytkowników xboxa od najlepszej strony ;)

Głupi temat, to zawsze kończy się tak samo. Skończmy już naszą dyskusję, bo i tak prowadzi ona donikąd.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skończ proszę Cię. W 80% kłótnię w takich tematach zaczyna użytkownik klocka. A jak się śmiałeś - to dobrze, kogo to obchodzi. Swoją postawą nie reprezentujesz użytkowników xboxa od najlepszej strony ;)

Głupi temat, to zawsze kończy się tak samo. Skończmy już naszą dyskusję, bo i tak prowadzi ona donikąd.

Tak ? to dziwne ze jak wbijam na mw2 na ps3 to dzieci drą ryja a jak wbijam na mw2 i mw3 na xboxie to jest spoko i normalni ludzie .. Fanboy przylecial który gówno wie. Wole placic za neta i miec spokoj a nie jechac na darmowym a po za tym sony ma wyjebane na tą konsole gówno dodaje a popatrz na nowego dashboarda xboxa itp. Smiejesz sie z ludzi a Ciebie nie stać nawet dlatego tak hejcisz xboxa -.- Co ma w sobie ps3 ? tylko zasrany naped blue ray który jest przydatny bo on sam kosztuje tyle co konsola so you mad?

Opublikowano

Tak ? to dziwne ze jak wbijam na mw2 na ps3 to dzieci drą ryja a jak wbijam na mw2 i mw3 na xboxie to jest spoko i normalni ludzie .. Fanboy przylecial który gówno wie. Wole placic za neta i miec spokoj a nie jechac na darmowym a po za tym sony ma wyjebane na tą konsole gówno dodaje a popatrz na nowego dashboarda xboxa itp. Smiejesz sie z ludzi a Ciebie nie stać nawet dlatego tak hejcisz xboxa -.- Co ma w sobie ps3 ? tylko zasrany naped blue ray który jest przydatny bo on sam kosztuje tyle co konsola so you mad?

Tutaj postawa kolejnego gracza xboxa. Tacy ludzie jak ty grają w mw2 i mw3 na xboxie i NA PEWNO nie jest tam spokojnie. ;)

Ja spadam, dobranoc. I lepiej szybko zamknijcie ten temat ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

BTW. Na PS3 jest więcej ataków :)

Na X był 1 atak na początku jego istnienia. w 2k7 bodajże.

OFF:

2000 post nowa range oł jeach.

Kubiq:

U kolegi dużo gram ( jestem u niego prawię co sobotę. Jak będę u niego to skołuje name )

Opublikowano

Nie tylko mówie CI jak jest a ty oceniasz xboxa po tym że trzeba wydać zasrane 30 zł na miesiąc to dużo da Cb bo nie rozumiem.. Powiedz mi jaki masz interfejs w ps3 a jaki w xboxie ?-_- po za tym pad w x jest wygodniejszy od tego gówna którego w ogole nie czuć a i jeszcze jedno jakoś ps3 nie przykłada wagi skoro tak łatwo ich shakować było a czemu nie mogą shakować microsoftu ? bo ma lepsze zabezpiecznia ? ;

BTW

NiNeTaLeS

zapodaj swój name na xboxie dodam Cie;]

Opublikowano

Doszliśmy do porozumienia xbox jest dla idotów którzy nie umieją wytrzymać z neosami i płacą dodatkową forsę żeby nie musieć korzystać z funkcji mute

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Doszliśmy do porozumienia xbox jest dla idotów którzy nie umieją wytrzymać z neosami i płacą dodatkową forsę żeby nie musieć korzystać z funkcji mute

Doszliśmy do wniosku że pana nie stać na płacenie i woli grać z dzieciakami bo sam nim jest :<

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś gracze xboxa mówili że ps3 jest gorsze bo jest droższe teraz to wielką pijawką pieniężną jest xbox

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Dobra:

Może na PS3 gra się troszkę lepiej w FPS, ale napewno nie w sportówki :0

Do Fify dla mnie jest lepszy pad od X360, gdyż ma intuicyjniejsze sterowanie. Może ty patrzysz tylko na wygląd gier etc.

Spośród 400 graczy pada od x wzieło 329 graczy.

Down:

Ja?

Opublikowano

Człowieku mówisz tak o xboxie a nigdy go na oczy nie widziałęs tymbardziej nie grałeś wiec skąd możesz wiedzieć? po filmikach na yt? Sony ma wyjebane na tą konsole ty tego nie ogarniasz jeszcze , gówno robią w kierunku tej konsoli... zero zero -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...