Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 1.2 [mob detector 1.2]

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet nie ma możliwości zarejestrowania się na speedyshare, błąd wyskakuje, może ktoś poda jakieś passy do swojego konta, albo przesłałby plik na gg? Może ktoś wrzuci na inny hosting?

Opublikowano

Tutaj macie jak zrobic konto premium (nie wiem czy do konca)

Ale jak to zrobicie idzie pobrac ten detector

KLIK

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

mi ten detector nie działa wgl. wyskakuje błąd ze

nie udało się uruchomić aplikacji ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll '/

Arcymistrz
Opublikowano

Chciałem się zapytac czemu mi nie działa ?

Znaczy tak normalnie się otwiera i ok, ale ja sam widziałem metina a bot nic nie zaregował, wszedłem przez klienta na globala pl, zaznaczyłem metiny i dałem start a tych co ja widziałem bot nie zareagował, można wiedziec dlaczego ?

Opublikowano

Szkoda że na 64 nie działa (przynajmniej mi , mam c++ 2010 , net f 4 itp [ciagle mam bledy z tym MSVCR100.dll).

PS. Sory za odkop ale to jedyny wykrywacz metków na mpcforum który ma potencjał "działania".

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

A ma ktoś może link do pobrania hacka tylko taki gdzie nie muszę posiadać konta premium ?

Mam pytanie czemu jak uruchamiam wykrywacz wyskakuje błąd i pisze: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Doradzi ktoś coś proszę, bardzo to dla mnie ważne. :>

Opublikowano

Wszystko normalnie włączyłem jak kazaliście najpierw metin2 PL potem hacka przez uruchom jako administrator i wszystko jest normalnie tylko stoje np obok metka rudy jakiejś i nie pokazuje nic że znalazło czemu mi nie szuka proszę o pomoc mam windows XP

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu mi nie działa ten wykrywacz wchodzę w metina2 PL uruchamiam bota przez uruchom jako administrator wszystko się włącza normlanie. Dalej klikam metiny,rudy,bosy start i chodzę, stoję nawet obok metina i nic nie wyskakuje. Tak jak by wgl nie działał pomoże ktoś jak coś mam windows XP i hs też zablokowałem proszę o pomoc to pilne.

Opublikowano

@up ... musisz zablokować HackShielda

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...