Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 1.2 [mob detector 1.2]

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Jeżeli chcesz użyć na privie nie musisz blokować sterowników hackshield'a.

A żeby mieć EagleNT musisz mieć Metin2 pl..

1329036830-U154499.png
  • Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego mi nie działa jak robie wyszstko co jest opisane w filmiku? Jeszcze próbuej uruchomić na wspomnianym przez autora Balmora...

Opublikowano

jak ustawic to jaki administrator w hase bo daje jako administrator i nie mam hasla na kompie zostawiam puste i nic dalej nie otworzy jako admin ... da ktos ss?

Opublikowano

na cliencie balmora.pl 0rekacji stoi jak słup soli... mam wszystko zainstalowane robiłam według filmiku i nic:/

Opublikowano

Mam problem na Pl'u Win 7 32 robie wszystko jak na filmiku stoje koło metina i nawet wtedy nie wyskakują kordy. Co mam zrobić aby zadziałało?

Opublikowano

Dziwne, pomimo zainstalowania tej paczki C++ wciąż wyskakuje ten błąd a po skopiowaniu z jakieś strony określonych DLLek jest kolejny o tym, że zostały źle zainicjowane.

Opublikowano

no ja gram na pl'u i niestety nie działa mam Windows 7 Pobrałem odpalam naciska start i nic 0 ... odpalam jako administrator, nazwa METIN2 wszystko jak w filmiku i nic :/

Opublikowano

Zapytam tutaj bo Tenma nie raczy odpowiedzieć. Mianowicie zrobiłem wszystko jak na filmie lecz gdy wejdę już do gry, odpale program wybiore 1 linijke bo gram na Pl-u, potem zaznaczam metiny daje start i nic. Stoje przed metkiem a program nie reaguje. Korzystam z winxp. Bardzo proszę o pomoc, posypią się plusy.

LargeRealOnes.gifPodoba się?? Chcesz więcej to kliknij:)

Loaded.gif

sasukenarutoshippuden57.png

Jeśli się podobało daj proszę plusika:)

matematyk.png

Opublikowano

Nie działa auto attack po znalezieniu moba...

LargeRealOnes.gifPodoba się?? Chcesz więcej to kliknij:)

Loaded.gif

sasukenarutoshippuden57.png

Jeśli się podobało daj proszę plusika:)

matematyk.png

Opublikowano

mam problem jak daje start to sie scina cały metin i nieda sie nic robic jak dam stop to all normalnie i jak znajdzie to nieszuka metka pomocy!!

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Super, like.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ej to mam jedno pytanie tylko : Czy wystarczy metak zainstalowac zablokowac hs i odpalić tego wykrywacza ? Czy trzeba miec jakis program do tego zeby działało i czy mozna na kamermodzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...