Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na own server Wielki PROBLEM

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem otóz kupiłem serwer minecraft na ownserver i działał 2 miechy ponad postanowiłem zmienić coś w pluginach . cały czas coś zmieniałem ale dziś znowu chciałem dodać w permission coś i gdy wpisałem w grze /reload serwer wyłaczył się i do tego czasu nie idzie go właczyć od ponad 2 godzin jest off gdy właczam go wchodze na niego pisze logowanie... pobieranie terenu i na pobieraniu terenu staje w miejscu potem pisze uplynol limit czasu czy jakoś tak.

P.S usunelem to permission co robilem i dodałem te stare co na nim działało

DAje 555 i +++ za pomoc !

Opublikowano

@UP reklama forum !!

a co do tematu czasami tak się dzieje też tak miałem spróbuj w panelu wyłączyć i włączyć .

@ Oj to nie wiem . hmmm.....

Może poczekaj jeszcze trochę albo zgłoś to.

Opublikowano

LoL na początku naucz się ze reflesh robi się co 24h

I bać cierpliwy oni nie maszyny i w sekunde ci nie pomogą .

@up może są jakieś lagi błędy z ich systemem poczekaj trochę .

@ kolejny edit: To to poczekaj na odpowiedz od suppory......

Opublikowano

a i tak piszw w konsoli na samym dole [iNFO] Connection reset

nie nie ma bo mam jescze jeden serwer tam i działa normalnie gra na nim 15/23 graczy

Tak ostatnio im napisałem to po 2tyg odpowiedz dostałem

Opublikowano

Zobacz w server.properties czy dobry ip servera jest czy wszystko się zgadza, jeśli wszystko okej, to mapke zgraj na kompa, i wgraj od nowa pluginy, permissions zostaw, bo to nie wina permissions, stawiam na server.properties. Jeśli nic nie pomoże zrób backup

Opublikowano

Więc zgraj wszystko na dysk, potem usuń z servera wszystkie pliki, wgraj podstawowe, tylko bukkita, folder plugins pusty, itp itd, taka konfiguracja jak wtedy gdy zakupiłeś server, jeśli nadal będzie błąd zgraj pliki z powrotem i czekaj na administracje, jeśli nie będzie błędu to jest to wina pluginu, lub crash mapki, jeśli crash mapki to przywróć te pliki w folderze region do dnia kiedy było wszystko ok, jeśli to nie to to wina pluginów, pamiętaj rób przy tym backupy, aby nie poszły pliki wiadomo gdzie ;D

Opublikowano

at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:175)

at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:408)

at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:465)

to 3 ostatnie wycinki z konsoli jest ich o wiele wiecej a i usunelem tamten world i chcialem wygenerowac nowa mapke jak cos ale sie nie udalo takie bledy wyskakuja

Opublikowano

To są błędy pluginów.

Napisz mi na PW, albo wrzuć tutaj plik log.txt z FTP

Liczy się ostatnie włączenie (próba), bo tam może pisać odpowiedź co jest nie tak. Pomagałem przy Ownserve, więc napisz na PW lub tutaj wrzuć plik log.txt

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...