Skocz do zawartości

Minecraft Premium Problem! [Pomocy]!


Bert_Jas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Chodzi o to, że gdy chcę wbić na Serwer Premium to pisze mi : Najpierw logowanie, a potem takie coś :

 

Link do screena: http://desmond.image....png&res=medium nie mogłem umieścić grafiki na forum za duży rozmiar ;/

 

 

Proszę nie pisać odpowiedzi typu: Przeinstaluj jave, bo mam najnowszą java 7

 

 

Dzięki, jak ktoś pomoże ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość                

Ja mam 6 a na siódemce właśnie nie wiem czy działa. :f

Spróbuj re-instala minecrafta.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To jest błąd widoczny w wersjach 1.1 i późniejszych SNAPSHOTACH,

 

Tutaj wystarczy zazwyczaj wyłączyć MineCraft (potem najlepiej sprawdzić czy w procesach nie ma javaw.exe) i uruchomić na nowo.

Jeszcze jest sposób, by wpisac manualnie adres, nie korzystając z listy. np.: masz w listach serwer mc.xxx.pl i gdy w niego whcodzi masz ten błąd. Na dole wpisujesz ręcznie adres i próbuj. Jeśli nie zadziała - wyłącz mc i włącz na nowo

 

Nie działa? GG/PW

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum Minecraft Premium Problem! [Pomocy]!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...