Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie działające znaczki gildyjne na privie.

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim mam problem z nowym klientem Metina a dokładnie nie działają mi znaczki gildyjne wybieram znaczek daje re-loga, włączam i wyłączam klienta no i nic.

próbowałem też usuwać folder "mark" tak jak kolega w innym tucie pisał ale też nic nie pomaga.

o ile się nie mylę problem leżeć może gdzieś w plikach root tak jak mnie słuchy doszedły.

jeśli ktoś by mi pomógł od-bugować te znaczki bym był bardzo ale to bardzo wdzięczny.

Edit:

To nie jest wina klienta w 100%.. ponieważ podłączyłem mojego klienta pod inny serwer i tam znaczki gildyjne działają. (zmieniłem tylko plik serverinfo w roocie)

Pozdrawiam Sylwek.

69sf.png

Opublikowano

w folderze mark miałem tylko 1 plik tutaj coś może też leżeć po stronie serwera.

Edit:

Nie jestem taki głupi że nie mam ich w kliencie.... bym tutaj nie pisał nawet gdybym miał taki problem

proszę o pomoc!

69sf.png

Opublikowano

@Refresh odkryłem że problem może też leżeć w folderach Channel na ftp w plikach serwerowych, tam jest folder Mark ale nie wiem co tam robić pomoże ktoś?

Musisz tam wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...