Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BO BARDZO CZESTO WIDZE JK GRAJĄ BARDZO ODJECHANI GRACZEK NIEWIEZE ZE ONI TO WSZYSTKO KUPUJĄ ROZMAWIALEM Z CHLOPAKIEM I POWIEDZIAL ZE SKLADA ANKIETY NA TEJ STRONIE I DOSTAJE FUNDS CHCIALEM SIE ZAPYTAC JAK SIE TO ROBI ???

Opublikowano

Gdy wejdziesz na tą stronę ,wybierz darmowe . Z normalnego IP za dużo nie zarobisz , więc polecam jeżeli masz mozzille ściągnij anonymox i zmieniaj IP na USA . A i jeszcze ważna rzecz , nie za wszystkie dostaniesz fundsy , ja dostaję tak z 1 na 5 co zrobię .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Wypełniam tyle tych ankiet a dostałem tylko 4 AP :D :angry:

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wypełniam ankiety i dostaje spore sumy Funds kupuje za nie ciuchy , bronie itp. czasami moge wydać 5 zeta na 2000 funds ale to na prawdę rzadkość .

Rób to z innego IP , jak chcesz szczegóły napisz do mnie na pw a wszystko ci opiszę .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

A jeżeli pisze mi żebym włączył cookies a mam włączone?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Próbowałem na każdej ,opera ,internet explorer ,google chrome...chyba że wybrać inne IP?

@Edit:

Robię według tego tutka:

http://www.mpcforum.pl/topic/491214-megatut-zarabianie-battlefundsow-jak-zaczac-gre-i-jak-byc-w-niej-pro/

1699886561.png

Opublikowano
BO BARDZO CZESTO WIDZE JK GRAJĄ BARDZO ODJECHANI GRACZEK NIEWIEZE ZE ONI TO WSZYSTKO KUPUJĄ ROZMAWIALEM Z CHLOPAKIEM I POWIEDZIAL ZE SKLADA ANKIETY NA TEJ STRONIE I DOSTAJE FUNDS CHCIALEM SIE ZAPYTAC JAK SIE TO ROBI ??

@offtop MÓWIŁEM YĆ YĆ TOBIE ŻE JEST IMPREZA U OLI

A tak btw usługa nazywa się sponsor pay. Tutoriale podali użytkownicy powyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...