Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewMetin [DEDYK][PL]

Sciro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udostępniacie serwer bez clienta? Nie podoba mi się to... Każdy profesjonalny, szanujący się serwer posiada własnego klienta.

A ten launcher gdzie mam sobie wsadzić?

Opublikowano

Byla wogole beta serwera ?

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

@lobezkox141

Haha, główkuj, takie proste zadanie...

Czy tylko ja mam takie odczucie, albo ten serwer jest pod IS... ? Zobaczcie to sami:

Dotacje Przelewem:

Pakiet Cena Ilość monet Konto Premium A 20zł 3000000 ----- B 40zł 6000000 +50% exp,drop,yang na 30dni C 60zł 9000000 +50% exp,drop,yang na 45dni D 80zł 12000000 +50% exp,drop,yang na 60dni

Opublikowano

Zapowiada się świetnie.

Na 100 % zagram, iż myślę, że nie będzie bugów.

Zapraszam do gry!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serw pro fajny ! Polecam każdemu szukającego starej atmosfery bez osób pytających " gdzie expić " ?

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

zapowiada się znakomicie . aczkolwiek ja poczekam na clienta (całego) jak by był ktoś łaskawy i po stworzeniu clienta napisał mi wiadomość na pw byłbym wdzięczny .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Ludzie.. ItemShop nie działa.

Bo nie jest ustawiony, więc nic nie kupicie. =)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Szkoda, że klient będzie tak późno, nic tylko czekać, widzę po komentarzach, że serwer godny uwagi, to się przekonam dopiero za 2h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...