Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora - info

Popolipo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Fiora będzie to postać ad.

fiora.png

Po obrazku widać, że będzie robić sieke jak tryndamer, jednak ma mniej hp od niego.

Czas na skile

1. Wypad - ten skill działa podobnie jak doskok xina (ponowne użycie w ciągu kilku sekund nie będzie kosztować many)

2. Riposta - po użyciu tego skilla obrażenia ciosu/skilla które zostaną zadane w najbliższym czasie odbiją się w przeciwnika z tą samą siłą a nam się nic nie stanie.

3. Burst przyspieszenia? - Zwiększa prędkość ruchu oraz ataku na kilka sekund. Jeśli przeciwnik zostanie zabity podczas używania tego skilla, cooldown się wyzeruje.

4. Walcowe ostrze - Fiora z ogromną prędkością pszeszywa kilka razy przeciwnika zadając mu obrażenia.

(Żaden z tych skilli nie jest skillshotem)

Pasyw - Pojedynek - Fiora przez 6 sekund zadawania obrażeń, leczy się od każdego ciosu.

Polecane itemy:

fioraitems.png

Dzięki za Uwagę.

Opublikowano

Szykuje się niezły OP :)

Ale jak zwykle będzie to raczej (Według Phreaka xD) Junglerka.

Opublikowano

@up

on teemem jungluje o.O

@topic

nie sadze zeby ta postac byla op ale wydaje sie bardzo dobra do jungli i gankowania. kurde mialem nie kupowac ale chyba sie skusze :D

Opublikowano

Informacje mam z klienta do testowania. Jest to https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

'>https://pbe.leagueof...en/signup/index

tam rejestrujemy sie, pobieramy i możemy bawić się dowoli jakąkolwiek postacią. Na start mamy 30lvl 4000rp i 10000pz.(Co tydzień są doładowywane.) Były tam właśnie te informacje, a ja chciałem się z wami nimi podzielić xD Niestety po angielsku. :/
Opublikowano

@up

on teemem jungluje o.O

On gra teemem jako ward.

Postać pewnie będzie op. Więc dużo ludzi kupi ją za rp. Potem poleci na nią kilka nerfów i wszyscy o niej zapomną. Historia się powtarza :D

Bóg to twoje sumienie

Specjalista
Opublikowano

ja mysle ze to będzie cos takiego jak talon. :D

już raczej coś takiego jak Xin

jednym słowem full AD i pewnie nieziemskie OP

dawno nie było jakiegoś fajnego AD carry

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@EPE

AD Carry to RANGE typu graves , Cait

AD Melee to zwykly AD typu trynda

polecam się doedukować i patrzeć co się pisze.

@topic

Gralem wlasnie z dwoma Fiorami , u mnie i w enemy teamie , to taki mix Ahri / WW / Yi wcale nie jest op.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Wcale nie jest taka op, grałem z nią teraz rankeda. WW na topie bardzo ładnie ją kontruje :) może jakiegoś nooba trafiłem, ale nie za specjalnie, zapowiadała się lepiej. Za to te dashe ogarnięte. Powiem wam nawet niezłe early, lecz potem było coraz gorzej :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Kupiłem ja dziś o 3 w nocy bo nie mogłem spać więc sobie wszedłem.

Co mogę o niej powiedzieć? Zajebista :D

Do 6 lvla jest cichą myszką która sobie spokojnie farmi na solo topie, ale potem jak juz wbije 6 lvl i zacznie sie teamfight to omg.

Bestia. z 30% lifestealem mając 1/4 hp przywróciłem sobie do 1/2 i zrobiłem triple killa. :>

Na E ma ulti Sivir i mastera YI :D

Powiem wam że jest dość trudna, napewno trudniejsza od niejednego ad mela, trzeba wiedzieć kiedy użyc riposty, jak junglować ( ja jeszzce nie umiem) ale kilka gierek i sądze ze będzie jednym z moich mainów :>

Polecam, dobry zakup.

Opublikowano

Jest mocna, ale w late łatwo ją kontrować.

Sam ją kupiłem, jedynie do czego może się riot przyczepić to do kosztów many bo są bardzo małe.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Jest mocna, ale w late łatwo ją kontrować.

Sam ją kupiłem, jedynie do czego może się riot przyczepić to do kosztów many bo są bardzo małe.

Nadrabia bardzo wysokim CD.

Chociaż jeśli mam być szzcery to 150 sec to mało jak za takie zajebiste ulti :>

Opublikowano

cholernie dobra postac :D czysci jungle szybciej niz noct czy lee w dodatku ma swietne ganki i duzy dmg. wada jest to ze nie ma zadnego cc chyba ze nie zauwazylem :P

Opublikowano

cholernie dobra postac :D czysci jungle szybciej niz noct czy lee w dodatku ma swietne ganki i duzy dmg. wada jest to ze nie ma zadnego cc chyba ze nie zauwazylem :P

nie ma cc. wlasnie dlatgego nie gram nią w jungli. A jak juz musze junglować i gankować to tylko z exhaustem.

co jak co ale fiora ganków nie ma dobrych, ona najlepiej wg. mnie na linie sie nadaje :>

Opublikowano

Podacie itembuild, specjalizacje i runki i jak skile rozdawać xD?

Runki masz w champion spotlightcie masteriesy też., zwyczajne na AD carry wystarczą , czyli dmg , magic resist, armor i armor penetraion

Build polecam stosować mój : oto skrin :

cdpg.jpg

PS Jeśli w druzynie przeciuwnej jest więcej AP to zamiast berserkerów kup merce.

Pod koniec gry zamiast latarni kup Guardian Angela to podniesie twoje survi o 100 razy.

Skille Jak maxować?

No więc najpierw E/W potem Q, priorytetem jest E bo tak naprawde w tym drzemie siła fiory.

Za kilka dni postaram się zrobić poradnik do Fiory ale nigdy wczesniej poradników nie robiłem wiec troche sie najpierw podszkole hehe.

PS. Ktoś chętny 1vs1? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...