Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skradzione konto

MPC Fighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po moim długim czasie nieobecności!

W ciągu tego czasu dużo się zmieniło, ukradli mi konto, byłem już na policji i dostałem odpowiedź od BP, które rzekomo rozmawiało z użytkownikiem aktualnie grającym na koncie, użytkownik ten rzekomo kupił je na allegro, a to NIE PRAWDA!!!

Na moim mailu nie ma śladu po koncie żadnej zmiany maila mi nie przysłano... Z pewnych źródeł znam aktualny nick i ID...

Pomoże Ktoś w odzyskaniu konta??

Opublikowano

no moze kupil na allegro od zlodzieja, co jest wysoce prawdopodobne. musisz z bp o tym popisac ale bardzo stanowczo, upieraj sie ze ci kradli i zeby sprawdzili skad byly zmieniane emaile itp i adresy ip niech posprawdzaja no i niech sie moze dowiedza od kogo ten ktos kupil konto na allegro, to zawsze chociaz zlodziej sie znajdzie

Opublikowano

powiedz ze spraw na policj jest, i nie moga konczyc sprawy, a jesli oni skonczyli to niech policja zacznie szukac twojego konta. jak kradzione auta na allegro sa ktos kupi, sprawy sie nie konczy z tego powodu. musisz uprzec sie przy swoim, bo im sie nie chce nic robic a powinni, i moga wiele

Opublikowano

Niby tak, a jednak ze względu, że się przyznał konto nie zostało zbanowane... 8S

To ten kto ci to powiedział jebną bujde aż trzeszczy. BP od razu by konto zbanował tu się kłania OWH

Zakaz handlu kontami.

Jeżeli jest sprawa zgłoszona na policji, otrzymałeś zaświadczenie o zgłoszeniu musisz podesłać odpowiednie dokumenty (suport powinien ci napisać jakie)

Opisać wszystko co wiesz o koncie, ostatnie loginy jakie miałeś, hasła i poczty oraz czy dokonywałeś jakieś płatności (najlepiej karta kredytowa bądź SMS mowa tu o bilingu). Chcą nie chcą muszą zwrócić i nie ma bata że nie.

I chuj to kogo obchodzi czy ten kto je teraz ma kupił na allegro czy nie. Ma poprostu pecha i tyle, może jedynie żądać zwrotu gotówki od tego kto mu sprzedał.

Musisz im opisać dokładnie sprawę w tickecie.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Czy Ty rozumiesz, że na moje tickety mi już nie odpowiadają po tym jak odpowiedziała mi AgaADM?? A powiedziała, że gość ma dowód w postaci numeru tranzakcji na Allegro... A gdy powiedziałem, że w OWH jest wyraźnie napisane że handel kontami jest zabroniony, powiedziała, że konto było i tak długi czas zablokowane, a poza tym przyznał się jak było więc nie zbanują... (Wiem sam się dziwie, że to takie pogmatwane...) Proszę wszystkich o pomoc w odzyskaniu konta, bo BP już nie reaguje!!!

Opublikowano

Ciebie to pogieło?! Aga ADM i Ticket hahahahaha

To teraz dojebałeś wać pan. Ona nie odpisuje na Tickety, od tego STM BA i TM.

Więc podeślij im jasno i wyraźnie odpowiedź że jest to zgłoszone na policji, a to że gościu je kupił ma pecha. I że nie prosisz tylko żądasz zwrotu konta. A dokonywałeś jakiś płatności na to koto które mógł byś przedstawić??

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

chyba cos sciemniasz, moze poprostu chcesz zebysmy dali ci jakis bug na email czy cos?? bo baaardzo watpie w to ze BP ci nie odpowiada juz i daruja komus bana za handel kontem tym bardziej, ze zglosiles sprawe na policje, bo sami moga miec z tego powodu problemy

Opublikowano

chyba cos sciemniasz, moze poprostu chcesz zebysmy dali ci jakis bug na email czy cos?? bo baaardzo watpie w to ze BP ci nie odpowiada juz i daruja komus bana za handel kontem tym bardziej, ze zglosiles sprawe na policje, bo sami moga miec z tego powodu problemy

Dokładnie, sprawa mi tu zajebiście śmierdzi.

1) Skąd może gościu wiedzieć kto mu odpisał skoro w ticketach nikt sie nie podpisuje??

2) OWH jasno mówi, handel kontami zabroniony i jeżeli ktoś się przyznał by ban pernament :D (Znam kilka takich przypadków)

3) Pracownicy BP i rozmowa z graczem o jego koncie że je kupił itp.

4) Ten co niby kupił twoje konto to se nr transakcji może w dupe wsadzić i być wyższym o 2 cm. A BP ma teraz dochodzić czy na prawdę je kupił za pośrednictwem allegro czy nie?

A może kolega chce by pomóc mu zwałkować jakieś konto??

Lecz tu jest problem, po samym ID i Loginie nic nie zrobisz i nie proś by ktoś próbował to zrobić :D Nikt policji w domu nie pragnie :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

tak własnie ;d jedyna rada jaka tu uslyszysz od kazdego w miare rozsadnego czlowieka to negocjacje z supportem i policja. tylko oni moga tu pomoc, nikt inny

pozatym jak chcesz ponownie ukresc juz ukradzione konto to lcz sie z tym ze ten co je kupil moze sie do ciebie czepnac o kradziez, a support bedzie po jego stronie skoro teraz jest mimo ze kupil to na allegro. o ile to co piszesz to nie sa sciemy jakies

Opublikowano

Spójrz dokładnie na forum. Ticetami zajmują się TM , czyli TICKET MODERATOR , a nigdy ba lu b ktos inny a w tym wyapadku adm ...

Opublikowano

Spójrz dokładnie na forum. Ticetami zajmują się TM , czyli TICKET MODERATOR , a nigdy ba lu b ktos inny a w tym wyapadku adm ...

Skucha :D

Nie tylko TM, sa też od Ticketów STM i BA oraz TL, oni też robią tickety. TM jeżeli nie może pomóc Ci w jakimś problemie podpisuje ticketa innej osobie (mowa tu o STM i BA oraz TL)

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Nie siejcie teorii spiskowych tylko dla tego, że to dziwnie brzmi... To wszystko dzieje się niestety naprawdę :(. Szkoda, że nie wierzycie mi...

P.S.

Fakt to nie był ticket tylko droga Mailowa prywatna i sprawy kradzieży rozpatruje właśnie Aga...

Opublikowano

Nie siejcie teorii spiskowych tylko dla tego, że to dziwnie brzmi... To wszystko dzieje się niestety naprawdę :(. Szkoda, że nie wierzycie mi...

P.S.

Fakt to nie był ticket tylko droga Mailowa prywatna i sprawy kradzieży rozpatruje właśnie Aga...

Uuu to jeszcze ciekawsza sprawa, skąd wytrzasnął e-maila do Agi?! Czyżby był gdzieś udostępniany? I kolejna sprawa, taka sprawa jak twoja była by szybko załatwiona, a konto kupione za pośrednictwem allegro było by pernamętnie zbanowane. A e-maila mógł by sam prezes przeczytać i tak by zbanował. Czemu?! Bo konto jest jego to raz a dwa oni żadnej kasy z tego by nie mieli więc nie można. Logiczne?!

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Wiesz kto to CM albo TM?? Maila mam... i to Ci powinno wystarczyć jednak to i tak w niczym nie pomogło, a maile osób pracujących na rożnych stanowiskach w grze naprawde łatwo znaleźć/dowiedzieć się...

P.S. Znowu powątpiewanie w prawdziwość moich słów... Pytanie czy ja też bym komuś nieznajomemu z jakiegoś forum wierzył?? - nie wiem...

Opublikowano

Hmmm powiem CI jedno żaden adm nie może prywatnie załatwiać kradzieży konta a z kolegą który się wypowiedział ... się nie zgodzę jeżeli na koncie było wykupione konto premium to nawet jeżeli konto zostało zbanowane mamy prawo domagać się zwrotu gotówki z posiadany pakiet . Ale to podlega tylko pakietowi Premium (Srebrny,Złoty) !!

Opublikowano

Zaraz zaraz, byłen na policji kilka ktlrotnie kiedy za 1-szymi razami prosiłem, by coś z moim kontem zrobili to wyśmiali mnie jednak za bodajże 4 razem przyjęli zgłoszenie ale nie dali żadnego potwierdzenia... Dalej tylko przedstawiłem sprawe BP i dalej działo się to co pisałem już...

Przepraszam za jakość posta... Post pisany na komórce w samochodzie...

Opublikowano

Hmmm powiem CI jedno żaden adm nie może prywatnie załatwiać kradzieży konta a z kolegą który się wypowiedział ... się nie zgodzę jeżeli na koncie było wykupione konto premium to nawet jeżeli konto zostało zbanowane mamy prawo domagać się zwrotu gotówki z posiadany pakiet . Ale to podlega tylko pakietowi Premium (Srebrny,Złoty) !!

Te a czy ja pisałem o pakietach czy kasie za konto które kupiono na allegro?

Pakiet premium można wypowiedzieć o ile z niego sie nie kożysta, OWH sie kłania.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...