Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft shell...

radek1051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wiecie gdzie mogę znaleść darmowy shell na serwer minecraft 24/7 tylko nie shellmix.com

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Takiego nie znajdziesz, chyba że znasz się na bugowaniu javy(nie powiem, nie podam linka). ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Bywalec
Opublikowano

Niestety, oprócz tego shell'a którego wymieniłeś, na razie nie ma żadnego zbugowanego. Ale zapytaj kolegów z Coders Team, oni znają się na bugowaniu shell'ów.

5jJNSGS.png

Opublikowano

To ja ci odpowiadam, ze nie ma, nikt ci nie postawi serwera do minecrafta za darmo, skonczcie juz z tym, bo to wkur*ia co 5 postów na forum pytanie o darmowego shella, krew zalewa, nie masz kasy to znajdz sponsora (tez nie na forum) nie masz sponsora ani kasy nie stawiaj dedyka, chcesz miec kase sprzedaj telefon, albo konsole jak masz, telewizor z pokoju, cokolwiek i nie pytaj o darmowe, bo do cholery jasnej, bachory nie ma darmowych serwerow!

// I Ciebie kierzek też mam w dupie, wszystko uznajesz za spam, pisałem do Cb już na pw to mi usunełeś warna, ale ty dalej swoje, przygadałem bachorom do rozumu to oczywiście warn, bo po co, lepiej, zeby forum bylo zasmiecone głupimi tematami, oczywiscie, bo chcesz sie wykazac, a sypiesz warnami na lewo i prawo, aby sie podlizac, jestes neosem sypiącym warnami.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Narazie nie ma innego, zrobienie samemu będzie cie kosztowało sporo czasu i umiejętności, a nikt ci za darmo tego nie zrobi.

minecraft1288519958135.jpg
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...