Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+Hardcore [Factions+Mcmmo][1.3.1][No-WL][No-Premium][CENTRUM-SURVIVALU]

Yogi3300

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

No to chyba nie wiesz co sie stalo chlopczyku, przez wyglupy yogi'ego stracilem jakby to razem wsiasc z 150+ diaxow i wogole inne wartosciowe itemki.

Bo mu sie nudzilo i sie nie przyznaje.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

@Up

No to chyba nie wiesz co sie stalo chlopczyku, przez wyglupy yogi'ego stracilem jakby to razem wsiasc z 150+ diaxow i wogole inne wartosciowe itemki.

Bo mu sie nudzilo i sie nie przyznaje.

panie kolego, zabil cie serein sam sie do tego przyznal. wiec spadl ci power i przejął twoj teren. taka jest zasada Factions kolego, a to ze stachu sie wkurzył to bylo normalne chodze z nim do szkoly i zrobilem mu kawał i sie chlopak zdenerwował teraz sie smieje z tego

smile.gif

. Bana otrzymaleś za to że przegiełeś w przeklinaniu i obrazaniu, tak bys nie dostał bana, poco te nerwy? trzeba bylo zabic sereina i przejac spowrotem swojego claima albo zaatakowac na jego gildie proste.

Napisalem ci to na forum centrum-survivalu.

Server padł i nie miał nic do tego że straciłeś rzeczy, po prostu w tym samym czasie serein cie atakował, SURVIVAL...

Opublikowano

panie kolego, zabil cie serein sam sie do tego przyznal. wiec spadl ci power i przejął twoj teren. taka jest zasada Factions kolego, a to ze stachu sie wkurzył to bylo normalne chodze z nim do szkoly i zrobilem mu kawał i sie chlopak zdenerwował teraz sie smieje z tego

smile.gif

. Bana otrzymaleś za to że przegiełeś w przeklinaniu i obrazaniu, tak bys nie dostał bana, poco te nerwy? trzeba bylo zabic sereina i przejac spowrotem swojego claima albo zaatakowac na jego gildie proste.

Napisalem ci to na forum centrum-survivalu.

Server padł i nie miał nic do tego że straciłeś rzeczy, po prostu w tym samym czasie serein cie atakował, SURVIVAL...

"Panie kolego"

Siedzialem w domu, tam gdzie mnie serein666 zabil i przejal teren poniewaz, jakims cudem dedlem (nie ja jeden) i wtedy nie mielismy wystarczajaco duzo powera na utrzymanie chaty, wiec dopiero wtedy przejal + jakos wyjebalo darkdragona z frakcji wiec juz wogole bylismy na minusie przez twoje zabawki, i serein zabil mnie U MNIE na chacie. wiec nie pierdol. A udalo mu sie to bo przed "Koniec Transmisji" jak juz powiedzialem, jakims cudem dedlem, i power spadl do 8/10 wiec serein666 mogl przejac moja chate 2 claimami, bo jest taka mala, a tylko tyle mogl zrobic.

On dobrze wiedzial co robil.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

Bo akurat sie serein wjebal do mojej ? Wykorzystal sytuacje.

Mozgu.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

Paragraf: 2.4

Administratorzy nie odpowiadają za znikające itemy podczas pierwszego logowania oraz podczas crashów servera.

Widzę że ta gra zniszczyła ci życie, twoje itemy :( dorobek życia.

Opublikowano

Nie poprostu, nie daje sie wyjebac w dupe.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

Do tego, ze mogles rollbacknac server o minute, i nie bylo by problemu.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

a inni gracze by stracili wszystko co zyskali, gracze co przyszli w ciagu 30minut nie mieli by nic musieli by sie na nowo rejestrować ;) łatwo ci mówić, patrzysz tylko na siebie a to co inni byli by jeszcze bardziej stratni masz to w D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...