Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+Hardcore [Factions+Mcmmo][1.3.1][No-WL][No-Premium][CENTRUM-SURVIVALU]

Yogi3300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoqu.gif

Typ : McMMo + Frakcje + Survival

Adres IP: s14.csrv.pl:30421

Status:ON

Forum: Podane w Motd servera,

NOWA MAPA zapraszamy nowych graczy !

1.3.1

informacjeu.png

Typ serwera : McMMo + Frakcje + Survival

Ilość slotów : 40-50

Whitelist : kwadracik_czerwony.gif

Status serwera : zielony-kwadrat.gif

Potwory : zielony-kwadrat.gif

Premium : kwadracik_czerwony.gif

Zwierzęta : zielony-kwadrat.gif

Nether : zielony-kwadrat.gif

Pvp : zielony-kwadrat.gif

Frakcje : zielony-kwadrat.gif

McMMo : zielony-kwadrat.gif

Wersja : 1.3.1

informacjeg.png

• SKIBA[21]
  • YOGI[16]
  • Verlikyrios[19]

informacjek.png

• AuthMe
  • AntyXray(DZIAŁA)
  • Essentials
  • FACTIONS
  • i inne.

informacjeu.png

Witam Was!

Chciałbym wam zaprezentować server Centrum-Survivalu

Z dniem 18 maja wracamy po 18 dniowej przerwie z powodów technicznych naszego hostingu, już jest wszystko ok server się nie wyłącza i administratorzy są pod ręką praktycznie cały czas.

Jesteśmy doświadczonymi osobami w prowadzeniu serverów, minecraft jest już z nami 7 miesięcy i chcemy jeszcze dłużej go pociągnąć, wszystko zależy od was! jeżeli będziecie grać to będziemy dla was mieć server bardzo długo.

Posiadaliśmy servery: Counter Strike, Killing Floor, Gta San Andreas, oraz wiele innych.

Mapa oraz gracze są cały czas pod naszym nadzorem, posiadamy Konsole,dostęp do FTP nawet przez telefon komórkowy i dzieki temu możemy w każdym czasie naprawić server.

Serdecznie zapraszamy do gry oraz na nasze przejrzyste forum, Wystarczy wpisać naszą nazwę servera w znanej wyszukiwarce np "google" i znajdziecie nasze forum

:)

Specjalizujemy się w Survivalu ponieważ po to został stworzony minecraft, tutaj możesz robić co chcesz, zabić sąsiada obrobić jego dom. Na naszym serverze jest garstka MMORPG, graczą spodobał się plugin McMMO i są z niego zadowoleni oraz z pluginu FACTIONS,

ZAPRASZAMY

Administracja dojrzała i miejmy nadzieje że gracze też będą dojrzali!

Wiek administratorów jest napisany na górze w kwadratowym nawiasie.

MUSISZ PRZETRWAĆ !

• NIE PYTAJ SIE O ADMINA BO I TAK NIE SPRZEDAJEMY, NIE DAJEMY !!! JEST TYLKO DWÓCH ADMINOW Yogi, Skiba NIE POSZUKUJEMY ŻADNEGO ADMINA KTÓRY BY SPIER**** SERVER !
  • MASZ PEWNOŚĆ ZE SERVER JEST BEZPIECZNY I MAPA NIE ZNIKNIE PO KILKU MIESIĄCACH! I SERVER NIE PADNIE PO 5 miesiacach !
  • Posiadamy więcej doświadczenia z serverami niż "grupki osób które zakładają server i nie wiedzą co na nim robić"!
  • Sprawami technicznymi w większości zajmuje się skiba,

MOŻNA ZAKUPIĆ VIPA WSZYSTKO NAPISANE NA SPAWNIE

MOŻLIWOŚĆ ZKLADANIA PODAN NA MODERATORA WIEK MINIMUM 16

Możliwość założenia GILDI

SERVER MUMBLE

Ip: mumble.csrv.pl:60421

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NICK:NeroN246, kon660pl (ten kon to kolega z ktoym bede grac)

DLACZEGO CHCESZ U NAS GRAĆ: Uwielbiam grać z kumplami na takim serwie :D

Opublikowano

"Server powstał miesiąc temu i nie jest dla dzieci które rozpieprzą mapkę w 1 dzień, wszystkie osoby z niskim poziomem intelektualnym które nie znają podstaw jezyka polskiego lub nie mają własnej kultury osobistej beda banowane!."

Zrobiłeś w tym zdaniu ponad sześć błędów ortograficznych, fleksyjnych, stylistycznych i jeden interpunkcyjny, z czego można wywnioskować ,że twój poziom intelektualny nie jest zbyt wysoki, co ciągnie za sobą kolejną konsekwencję: Zasłużyłeś, jak sam napisałeś, na bana.

<3

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wielki mądrala sie znalazł :-], po pierwsze napisane jest "PODSTAW JĘZYKA POLSKIEGO" !!

Np osoba zbyt bardzo używa słów takich jak: Muj, twuj, wruć, ić, tom, kturej,

Po drugie:

Wymień mi te błędy bo jakoś nie widzę żadnego, a co do interpunkcji to mogłem zrobić błąd :-]

Po trzecie:

Nienawidzę takich PRZECHWALAJĄCYCH się osób jak ty którzy wytykają tylko błędy. idź do pani na polski może cie pochwali i pogłaszcze po głowie jaki jesteś dobry z polskiego, wiadome że nikt nie jest idealny i jeden dwa trzy lub kilka błędów w tekście mogą się pojawić, a jeśli pisze że PODSTAWY JĘZYKA POLSKIEGO to raczej chodzi o podstawowe słówka.

Po czwarte:

Najwyraźniej jesteś wyśmiewany w szkole, "kujonek" "lizodup" za przeproszeniem, nie masz się gdzie wyżyć i wchodzisz na takie forum jak MPC, wytykasz każdemu błędy aby odreagować od tego jak ktoś cb wyśmiewa, jeśli komuś się zdąży zapomnieć napisać zamiast RZ to Ż to nie znaczy że ma niski poziom intelektualny i nie zna zasad ortografii :-],

Na pewno kiedyś widziałeś dziecko które nie potrafi pisać, i bardzo przeszkadza to na "chacie"

Szczere od serca WYPIER****J

GRATULUJE.

Pozdrawiam Yogi

Opublikowano

Hej.! ;)

Jest to PRAWDOPODOBNIE najstabilniej rozwijający serwer Minecraft. Jeśli ktoś szuka dobrej zabawy z przyjemna atmosfera to powinien zawitać w tym świecie, a gwarantuje że zostanie na dłużej.!

Admini przyjmują sugestie graczy i szukają skutecznych rozwiązań żeby usprawnić rozgrywkę sieciową. Nie lecą bany bez powodu, gracz musi sobie zasłużyć na taką NAGRODĘ.! ;)

Ten serwer oferuje sporo ciekawych rozwiązań, za miastem jest czysta samowolka, robisz co chcesz. Natomiast masz możliwość zakupu VIP a to daje bezpieczną działkę w mieście. Istnieje bazar gdzie sprzedajesz lub kupujesz wydobyte surowce dzięki którym otrzymujesz wirtualna gotówkę, która możesz wymienić za mieszkanie w "bloku".

Długo można opowiadać o tej rozgrywce, szczerze to serdecznie zapraszam. Przekonaj się sam.!

pozdrawiam.

Opublikowano

Interpunkcje mam w d*pie !

Ale błąd FLEKSYJNY to przesada znając życie nawet nie wiesz co to jest , ja wiem !

A mam średnią 3.2

Opublikowano

Wielki mądrala sie znalazł :-], po pierwsze napisane jest "PODSTAW JĘZYKA POLSKIEGO" !!

Np osoba zbyt bardzo używa słów takich jak: Muj, twuj, wruć, ić, tom, kturej,

Po drugie:

Wymień mi te błędy bo jakoś nie widzę żadnego, a co do interpunkcji to mogłem zrobić błąd :-]

Po trzecie:

Nienawidzę takich PRZECHWALAJĄCYCH się osób jak ty którzy wytykają tylko błędy. idź do pani na polski może cie pochwali i pogłaszcze po głowie jaki jesteś dobry z polskiego, wiadome że nikt nie jest idealny i jeden dwa trzy lub kilka błędów w tekście mogą się pojawić, a jeśli pisze że PODSTAWY JĘZYKA POLSKIEGO to raczej chodzi o podstawowe słówka.

Po czwarte:

Najwyraźniej jesteś wyśmiewany w szkole, "kujonek" "lizodup" za przeproszeniem, nie masz się gdzie wyżyć i wchodzisz na takie forum jak MPC, wytykasz każdemu błędy aby odreagować od tego jak ktoś cb wyśmiewa, jeśli komuś się zdąży zapomnieć napisać zamiast RZ to Ż to nie znaczy że ma niski poziom intelektualny i nie zna zasad ortografii :-],

Na pewno kiedyś widziałeś dziecko które nie potrafi pisać, i bardzo przeszkadza to na "chacie"

Szczere od serca WYPIER****J

GRATULUJE.

Pozdrawiam Yogi

1.Popełniłeś masakryczne błędy.

2.Moja średnia to 2+

3.Teraz na twoje życzenie wymienię błędy:

1.

"jezyka"

2. "beda"

3. Wypada również "osoby" napisać z dużej litery.

Nie czepiam się, bo każdemu literówka może się zdarzyć, ale to jest przesada.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1.Popełniłeś masakryczne błędy.

2.Moja średnia to 2+

3.Teraz na twoje życzenie wymienię błędy:

1.

"jezyka"

2. "beda"

3. Wypada również "osoby" napisać z dużej litery.

Nie czepiam się, bo każdemu literówka może się zdarzyć, ale to jest przesada.

Weź człowieku wypie*dalaj, i nie wku*wiaj ludzi. to że nie uŻywam polskich znakÓw to do ch*ja nie znaczy że nie znam ORTOGRAFII, czy ty jesteś z specjalnej troski żeby tobie wszystko tłumaczyć ?? w minecrafcie i tak nie działają polskie znak,i a ty bys kurwa i tak sie czepiał graczy za to ze nie napiszą literki Ę !. jestes skonczonym idiotą ! WYPIERDALAJ i nie nabijaj postów swoim zajebistym krytykowaniem !

GÓWNO MNIE OBCHODZI TWOJA OCENA ! NIE PODOBA SIĘ? TO SPIERDALAJ I NIE UDZIELAJ SIĘ NA TYM FORUM!

JAK DLA MNIE JESTEŚ FRAJEREM KTÓRY TYLKO KRYTYKUJE INNYCH TEMATY ABY POKAZAĆ "JAKI TY KURWA ZAJEBISTY JESTEŚ"

TWOJE DEBILSTWO NIE JEST DO WYLECZENIA.

Współczucie od strony ekipy : Centrum Survivalu

Ps: nikt siĘ nie czepiaŁ, ale wiadome zawsze jaki Idiota siĘ znajdzie

Opublikowano

Weź człowieku wypie*dalaj, i nie wku*wiaj ludzi. to że nie uŻywam polskich znakÓw to do ch*ja nie znaczy że nie znam ORTOGRAFII, czy ty jesteś z specjalnej troski żeby tobie wszystko tłumaczyć ?? w minecrafcie i tak nie działają polskie znak,i a ty bys kurwa i tak sie czepiał graczy za to ze nie napiszą literki Ę !. jestes skonczonym idiotą ! WYPIERDALAJ i nie nabijaj postów swoim zajebistym krytykowaniem !

GÓWNO MNIE OBCHODZI TWOJA OCENA ! NIE PODOBA SIĘ? TO SPIERDALAJ I NIE UDZIELAJ SIĘ NA TYM FORUM!

JAK DLA MNIE JESTEŚ FRAJEREM KTÓRY TYLKO KRYTYKUJE INNYCH TEMATY ABY POKAZAĆ "JAKI TY KURWA ZAJEBISTY JESTEŚ"

TWOJE DEBILSTWO NIE JEST DO WYLECZENIA.

Współczucie od strony ekipy : Centrum Survivalu

Ps: nikt siĘ nie czepiaŁ, ale wiadome zawsze jaki Idiota siĘ znajdzie

Pss... Widać jakiego to macie ''skryptera'' chodz w minecraft jest to Programista , creepey wybuchające na spawnie niszczą go i zadają damage !

Psss... 22 posty i pierwszy serwer VPS i juz tak gierojujesz ?

Opublikowano

Pss... Widać jakiego to macie ''skryptera'' chodz w minecraft jest to Programista , creepey wybuchające na spawnie niszczą go i zadają damage !

Psss... 22 posty i pierwszy serwer VPS i juz tak gierojujesz ?

Chyba pomyliłeś server ? u nas creepery nie wybuchaja na respie i nie zadaj dmg :) poza spawnem wybuchaja i zadaja DMG,

Nie jest to mój pierwszy server jak byś chciał wiedzieć,

na tym koncie mam 22 posty, niestety, ale zostałem zbanowany na Koncie YOGI3, tam mam ponad 100 postów, nie bede sie kłócił o unbana bo wysłałem koledze stronke przez PW i za to wyłapałem banika .. życie : )

Praktycznie nic nie zrozumiałem z twojego pierwszego zdania. i nie jestem "skrypterem" tak dla twojej wiadomosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...