Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - JAVA 64BIT.

XxNeroxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzięki masz like bo działa i naprawiło mi dźwięk w minecrafcie!!!!!!!!!!!!!!

50 postow []

100 postow []

200 postow[]

300 postow[]

Opublikowano

@Ref !

Mam problem przyjaciele! ; (. Od dostania nowego komputera z 8gb ramu mam problem z minecraftem... Chunki czasem się nie ładują, gra jakby ścina+ wywala mnie za Memory.... xD Teraz zainstalowałem javę 64bit no i ten błąd, że trzeba 32bit. Ściągnąłem tą paczkę, zmieniłem na java7 z 6 i gdy uruchamiam to na 1 - 2 sec jest takie małe czarne okienko i pózniej znika jakby niby nic. Help ! ;d

i5 2500k

GTX 560TI

Windows 7 64bit....

udało mi się zrobić ss:

http://i45.tinypic.com/29cuydj.png

Opublikowano

Widzę ze do pomocy las rąk...

eh.. mózgu 0 wypakuj oby 2 plik na pulpit bo po ssie widać ze masz tylko 1 -.- i nic nie zmieniaj w kodzie bo widzę że odpalasz sb plik .exe chyba że masz minecrafta orginała to odpalaj od razu przez ikone

1379958827-U247153.png

Opublikowano

mam pirata... ;d

@UP

Mi już wszystko działa... jeszcze raz ściągnąłem od nowa i zainstalowałem i działa. przyczyną była felerna instalka javy: >

Opublikowano

U mnie to nie dziala;/ Moze ktos napisac krok po kroku łącznie z instalacja minecraft ?????? Bo gdy zrobie wszytsko jak na tutku to wlaczam minceraftsp.bat i wlacza sie tylko czarne male okienko na sekunde... jak wlacze minecraft.exe to wyskakuje komunikat:

No JVM could be found on your system

Please define EXE4J_JAVA_HOME

to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from

www.java.com

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...